Hvala, Pješčana! Plan je uspio!
Mislim da sam vam dužan objašnjenje. Naime, prije nekog vremena Pješčana mi je izložila upravo pakleni plan: otvorit će istoimenu temu na na našem i na velikom forumu i time pokazati kako smi mi lijepi, dobri i pametni.
Priznajem da sam bio sumnjičav, ali Pješčana je pokazala da mi smo mi Trkeljaši u svakom piogledu superiorni!
Pješčana, zlato moje, ti si admin kakvoga gazda može samo poželjeti!
A i vi možete biti sretni, sitna rajo, jer ovakvo se nešto samo jednom rađa i jednom umire!
Priznajem da sam bio sumnjičav, ali Pješčana je pokazala da mi smo mi Trkeljaši u svakom piogledu superiorni!
Pješčana, zlato moje, ti si admin kakvoga gazda može samo poželjeti!
A i vi možete biti sretni, sitna rajo, jer ovakvo se nešto samo jednom rađa i jednom umire!
Naravno, zaboga...ex anais » wrote:Tema o zajednici/obitelji?
To bi i Michael Collins uspio zaključiti da mu nekim čudom presade mozak nižeg sisavca...
judolino » wrote: Naravno, zaboga...
To bi i Michael Collins uspio zaključiti da mu nekim čudom presade mozak nižeg sisavca...
Euklid wrote:Nista nisam shvatio
al ako je gazda sretan unda sam i ja![]()
Bah, pitam jer me Emer tamo nazvao talibankom.
Tamo?
A sta nije to bilo na ljubavnim odnosima sa sobom/irvasom/ nekim o zajednickom zivotu di sve prolazi ako je ljubav u pitanju?
Tu nema teme o nejednakim kriterijima kao posljedice teme o zajednici.
Ako je nodens mogao ispisat sto je ispisao i jos mu se odgovaralo kao smislenom clanu trkelja, onda je vec to dovoljno za - jednom se zivi i jednom se mre - stav.
I trkelja!
Ma da, tamo je počeo pa nastavio na politici.Bara huda » wrote:
Tamo?
A sta nije to bilo na ljubavnim odnosima sa sobom/irvasom/ nekim o zajednickom zivotu di sve prolazi ako je ljubav u pitanju?![]()
Tu nema teme o nejednakim kriterijima kao posljedice teme o zajednici.![]()
Ako je nodens mogao ispisat sto je ispisao i jos mu se odgovaralo kao smislenom clanu trkelja, onda je vec to dovoljno za - jednom se zivi i jednom se mre - stav.
I trkelja!
Ovo za nodensa.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Kako se uspješnost plana očitovala?
Nisam pratila pa pitam
Nisam pratila pa pitam
kurvanjski avatar, a
Majke mi mile, meni je nodens, u usporedbi sa svim ostalim zagovarateljima homofobije koje sam dosad slušala, zlato mamino, ono, jebeno osvježenje.Bara huda » wrote:
Ako je nodens mogao ispisat sto je ispisao i jos mu se odgovaralo kao smislenom clanu trkelja
Bar mu je teorija osebujna, zanimljiva i inteligentn(ij)a
A budući da povremeno volim priprost i seljački humor, znalo me uveseljavat i jebanje u čmar iz posta u post
Inače kad homofobi počnu racionalno obrazlagati svoje stavove, to je ajme majko, priča pušta vodu na sve strane.
Naš nodens je bolji od toga.
Čitala sam onu tamo temu, i da, plan je definitivno uspio
Naravno, bez nodensovog briljantnog prikaza kozogužja u likovnoj umjetnosti, tema ne bi bila ni približno toliko kvalitetna.
Nodenše, hvala i svaka ti dala!
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Ovo zadnje više nisam ni čitala, pravo da ti kažem. Nemam baš tolko živaca. Referirala sam se na prvih, štajaznam, dvajst stranaLeteća » wrote:Naravno, bez nodensovog briljantnog prikaza kozogužja u likovnoj umjetnosti, tema ne bi bila ni približno toliko kvalitetna.![]()
Al, dobro, nekome su Xena i kissača zabavnije, šta sad
Pa ja ću poPizdeti od srweće1
Kartin na kartonu, ban na banu...
Oj, Pješčano, diko moja...
Kartin na kartonu, ban na banu...
Oj, Pješčano, diko moja...
Crkni, kokoši prekleta...kukuriku » wrote:Samo sam se došla pohvalit da sam vam ja navabila nodensa.
Jel tako, nodenše, oko mamino?
A da fakatkukuriku » wrote:Samo sam se došla pohvalit da sam vam ja navabila nodensa.
Jel tako, nodenše, oko mamino?
Ali ovo ti nije baš najbolje mjesto za hvalit se time
Eto, na, sad će on pobrat svu slavu. Kao da je jedini homofob ovdje.Leteća » wrote:Naravno, bez nodensovog briljantnog prikaza kozogužja u likovnoj umjetnosti, tema ne bi bila ni približno toliko kvalitetna.![]()
Nego, zbilja, baš sam i ja bila pomislila, čak sam bila i u napasti da napišem tamo neka dođu pogledati ovamo kako se raspravlja o temi, i žustro i srčano i sa sasvim suprotnih pozicija, a sve bez kartona, tužakanja, cmizdrenja, uvrijeđenosti i cijelog onog tamo folklora.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Dašta. Ostali su homeopatični (ili homoapatičniPerzefona wrote: Eto, na, sad će on pobrat svu slavu. Kao da je jedini homofob ovdje.![]()
Nego, zbilja, baš sam i ja bila pomislila, čak sam bila i u napasti da napišem tamo neka dođu pogledati ovamo kako se raspravlja o temi, i žustro i srčano i sa sasvim suprotnih pozicija, a sve bez kartona, tužakanja, cmizdrenja, uvrijeđenosti i cijelog onog tamo folklora.
Mah, homeopatski razrijeđeni homofobi.
A link bi im tamo stvarno dobro došao.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
-
- Information
-