Plakat' babi u špajzi

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 13 Apr 2013, 18:35

Evo vam topic o tuzi, evo vam, kad već oćete. :zecosad: :zecocry: :zecdurica:

Pogledala sam zadnju sezonu Erice. Srce mi je prepuklo. Stvarno. :crying:

elma

Post 13 Apr 2013, 19:24

Meni se plače babi u špajzi (tamo bih i plakala da nema interneta :D) jer sam shvatila da cu morati odrasti i kad tad vise necu moci odugovlaciti, produzivati ovu mladost, djetinjstvo, nego cu morati sama sebi zaradatiti kruh i mlijeko
Sve češće razmišljam o tome i umjesto da se veselim jer sam zdrava, mlada koliko toliko :zubo: , mene se plače od pomisli :tuzni:
I razmisljam, a nista konkretno ne poduzimam da si olaksam to zarađivanje kruha i mlijeka (npr mogla bih završiti faks, nije nikakva garancija da ce biti lakse zaraditi koju kunu, ali...)

Dakle ništa novo kod mene :crying: :D
Eks

Post 13 Apr 2013, 19:32

elma » wrote:Meni se plače babi u špajzi (tamo bih i plakala da nema interneta :D) jer sam shvatila da cu morati odrasti i kad tad vise necu moci odugovlaciti, produzivati ovu mladost, djetinjstvo, nego cu morati sama sebi zaradatiti kruh i mlijeko
Sve češće razmišljam o tome i umjesto da se veselim jer sam zdrava, mlada koliko toliko :zubo: , mene se plače od pomisli :tuzni:
I razmisljam, a nista konkretno ne poduzimam da si olaksam to zarađivanje kruha i mlijeka (npr mogla bih završiti faks, nije nikakva garancija da ce biti lakse zaraditi koju kunu, ali...)

Dakle ništa novo kod mene :crying: :D
Čekala sam te. :rofl:

Meni se plače kako je Erica u tri godine sredila život. Znam da je to lik iz serije, ali plače mi se.
elma

Post 13 Apr 2013, 21:00

Eh srediti život :crying: Za neke stvari ne znam što želim, a kamoli kako to ostvariti, srediti.
Zadnje sam gledala kad je počela živjeti s onim likom-frednom (pretpistavljam da su zajedno sad :misli: ) i odjebala posao s nekim vjenčanicam kod rođaka (pretpostavljam da ima novi posao :zubo: ).
Zekoslawa

Post 13 Apr 2013, 22:01

Zapišavam špajzu. :cerekava:
Bara huda

Post 14 Apr 2013, 00:01

Zekoslawa » wrote:Zapišavam špajzu. :cerekava:
I ja, i ja :lux:

Ne mogu sad suzu pustit jer mi nije doslo, ali ocu rec da sam procitala plakat babi u spajzi ko plakat u stilu plakata iliti oglasa ili reklame ili tako cega vec babi u spajzi i da me zbunilo jerbo kakve svrhe ima reklamirat sebe ili sto se vec oglasavat zeli kod babe u spajzi. :confused:

Kako ovo nije topic za tjesenje necu tjesit elmu i ostale ali cu rec da stvari koje se zamisljaju izgledaju puno mracnije kad se zamisljaju nego kad se stvarno dogode.
Whereabout

Post 14 Apr 2013, 14:37

Image
.
Eks

Post 14 Apr 2013, 21:17

elma » wrote:Eh srediti život :crying: Za neke stvari ne znam što želim, a kamoli kako to ostvariti, srediti.
Zadnje sam gledala kad je počela živjeti s onim likom-frednom (pretpistavljam da su zajedno sad :misli: ) i odjebala posao s nekim vjenčanicam kod rođaka (pretpostavljam da ima novi posao :zubo: ).
Nije s njim, on je bio dosadan. Našla je super lika, bivšeg mafijaša. :rofl: Al stvarno je super, dobar je, a nije mlitav kao Ethan.

Ja sam jučer zaspala ripitajuć ovu scenu
Ne da ima posao nego svoju kompaniju. Ah, Ameri. :tuzni:

One serije koje mrziš jer u petoj i šestoj sezoni postanu dosadne i upropaste ih su bolje od ovih za koje ne moš prihvatiti da su završile. :tuzni:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 14 Apr 2013, 22:16

ex anais » wrote:One serije koje mrziš jer u petoj i šestoj sezoni postanu dosadne i upropaste ih su bolje od ovih za koje ne moš prihvatiti da su završile. :tuzni:
I cijela tema je pokrenuta jer je kraj "Erice"?

Ja bih plakala babi u špajzi jer ne mogu promijeniti posao, pa se moram tješiti da mi je na poslu dobro.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Eks

Post 14 Apr 2013, 22:32

ElliQuinn » wrote: I cijela tema je pokrenuta jer je kraj "Erice"?

Ja bih plakala babi u špajzi jer ne mogu promijeniti posao, pa se moram tješiti da mi je na poslu dobro.
Ne nego jer je Blesava pitala zašto nema topica o tuzi, a ja se trenutno nisam mogla sjetiti ničeg tužnijeg od žene koja u tri godine sredi život putem vrlo bizarne psihoterapije. I'm not that girl pa me to rastužilo. I tako. :D
Blesava

Post 14 Apr 2013, 22:46

ElliQuinn » wrote: I cijela tema je pokrenuta jer je kraj "Erice"?
Naravno da ne. "Erica" (od koje nikad nisam ni pogledla ni minute - ne znam jel sad ide :lux: ili :shy: ) je bila samo povod.
Uzrok je bio nedostatak tako jedne tužne teme, za tužne dane ili tužne trenutke. Mjesto gdje ću (ćeš/ćemo) ostaviti neki postotak tuge pa će mi, kao, biti lakše... :ne zna:
Bara huda

Post 15 Apr 2013, 23:40

Ja sam si danas bila tuzna. :(

Onako...depresivno tuzna.
Bez konkretnog razloga. :ne zna:

Sve je bilo kao sto uobicajeno jest ponedjeljom, samo sto sam se ja osjecala lose.
Vani je bilo sunce, temperatura je rasla, bilje je zelenilo, zivotni sokovi prirode su bujali da si ih maltene mogao cuti, ptice drecale iz sveg glasa, mravi nahrupili u kucu, a meni sve to skupa nije pomagalo da osjetim zivot kako struji. Cula ga jesam, vidjela ga isto tako, ali ga nisam osjecala.
E pa, ako to nije za tugu, ne znam sto jest. :(
Euklid
old school

Post 16 Apr 2013, 00:22

Image

:crying:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 16 Apr 2013, 01:24

Još se nisam emotivno odvojila od Erice. Neka mi netko predloži neku metiljavu seriju sa hepi endom, a da nije premetiljava i da nema prekompliciranu ni preglupu radnju.
ali

Post 16 Apr 2013, 01:27

Odustala si od faksa konačno?
elma

Post 16 Apr 2013, 01:28

Teta je okrutna :crying:
ali

Post 16 Apr 2013, 01:34

elma » wrote:Teta je okrutna :crying:
Ta teta sam kao ja? :o

Nisam okrutna nego mi nije baš jasno i imam potrebu nešto reć na tu temu, pa ono :ne zna:

A šta bi joj ti rekla?
Naziv serije :ne zna: :zubo:
Eks

Post 16 Apr 2013, 01:40

Ček, ti meni nabijaš guilt trip oko serije? Really? Serije koja traje 40 min i koju gledam prije spavanja?
Mislim, imaš daleko boljeg materijala, počevši od trkeljanja nadalje.

However, to što ja radim sa svojim životom je isključivo moja stvar. Stavi me na ignore ili štaveć, ali na račun toga što sam ovdje kukala nemaš mi pravo dijelit virtualne pljuske. Jebe mi se jel to za "moje dobro" ili štaveć, jednostavno mi se tako ne obraćaj.

I'm done here. :w
ali

Post 16 Apr 2013, 01:56

Ok, uživaj u serijama, šta da ti kažem :ne zna:

Evo, baš ide svaki dan na prvom u sitne sate opet Curb your enthusiasm. Preporučam :top:

I stavi ti mene na ignor ako imaš problem.
Bokte, mene si našla :S
Zekoslawa

Post 16 Apr 2013, 01:58

Che kurac? :confused:
ali

Post 16 Apr 2013, 01:59

Zekoslawa » wrote:Che kurac? :confused:
Eto, niš. Ko s djecom spava budi se popišan.
Zekoslawa

Post 16 Apr 2013, 02:11

Aj ne pizdite, aj, i jedna i druga. Mislim, nisam te ja popišala; ako jesam, izvini, uteklo mi, al nemojte zajebavat. :gaah:
ali

Post 16 Apr 2013, 11:39

Zekoslawa » wrote:Aj ne pizdite, aj, i jedna i druga. Mislim, nisam te ja popišala; ako jesam, izvini, uteklo mi, al nemojte zajebavat. :gaah:
Nisi, nisi.
Čitala sam nekidan zaostatke o učenju, pa jučer (ili prekjučer) opet o sjebanosti i kukanju i, ne znam zapravo kako ni zašto, ali sam se kasnije morala sama negdje vozit i cijelim putem sam razmišljala o tome, ono....jedno sat vremena sigurno sam razmišljala o Ex i onome šta je pisala. Evo i disklejmerčića: ozbiljna sam da ne mogu bit ozbiljnija.
I tako...znam da je pomalo poremećeno u RL razmišljati o ljudima iz kompjutera i nemam odgovor zašto mi se to desilo (i o tome sam naravno malo razmišljala :zubo: ). Možda sam se sažalila ili imam majčinske osjećaje prema njoj, tko će znat, ali poanta je da sam htjela navečer doći tu i podijeliti razmišljanje. Onaj moj prvi post tu iznad svakako nije ono što sam zapravo htjela reći, ali eto ispalo je tako da sam odgovorila prvo na post o seriji, dok se malo "zagrijem".

Apsurdno zapravo, da je sinoć komunikacija izgledala tako kako je izgledala dok je moja namjera u startu bila u stvari možda po prvi put ozbiljan ne uobičajeni "forumaški odnos", nego sam imala potrebu zbilja pomoć ili nešto nalik, uglavnom najprijateljskija moguća.

E, i ja sam naravno svjesna da imam malo uvrnut doživljaj sebe i da je ono šta ja mislim da ja jesam posve nešto drugo, da ne kažem suprotno, od onog kako ljudi to uglavnom doživljavaju, pogotovo ovako preko ekrana, na neviđeno.
Al eto, svejedno me kosnula njena reakcija, baš sam se osjećala posrano
(naravno da je stvar posranosti samo posve moj subjektivni doživljaj, i nitko drugi ne može i ne mora pretpostavljati da bi to moglo imati takav učinak jer sam samo ja znala s čim u glavi sam zapravo došla ovamo. Odnosno: ne mislim da mi je itko drugi osim mene kriv zbog toga :mig:)

I ne pišem ovo tebi Zekoslawa zapravo, pišem vjerojatno Ex. U stvari sigurno. Ne zato da bi mi se morala ispričavati :zubo: nakon šta sam sad kakti iznijela svoju tužnu ispovijest, nego zato jer sam dobre volje (i sve starija i mudrija :facepalm: ) i jer na kraju krajeva zbilja nema potrebe da misli da sam joj došla davati pljuske.
Ironično, ali - au contraire.
Jebiga :rofl:

Nije ovo opravdavanje (mada btw. primjećujem da često ispadne da se opravdavam :D ), stvarno. Samo na neki način rezultat i logičan nastavak na to moje famozno razmišljanje.
Blesava

Post 17 Apr 2013, 16:37

Zar ja stvarno stvarno ne zaslužujem bolji posao? :tuzni:
Euklid
old school

Post 17 Apr 2013, 16:43

Slusamo pazljivo...
'if you fall, i'll be there' (floor)
  • Information