Bezočna predizborna promidžba

Stare teme i začeci foruma
Lastan

Post 23 Mar 2013, 17:18

Naime kaj: kandidirao sam se na izborima za Europski parlament.
I što god sad drugo mislili o svemu, više ne možete reći da nemate za koga glasati. :zubo:

ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 23 Mar 2013, 17:19

A kako će uopće to izgledati? Jedna lista za cijelu državu ili što?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 804 times
Been thanked: 1536 times
Post 23 Mar 2013, 17:20

Ja sam se dirao na izborima. I glasao sam se. :D
Potpisi su za budale.
Lastan

Post 23 Mar 2013, 17:28

ElliQuinn » wrote:A kako će uopće to izgledati? Jedna lista za cijelu državu ili što?
Sve su prijavljene liste – njih dvadeset i kusur, ako se dobro sjećam – iste za cijelu državu. Dakle, svi glasamo za iste liste.
Na svakoj je listi po 12 kandidata, a glas dajemo ne samo listi nego i kandidatu na listi – jednom, ma kojem. Dakle, dobije li neka lista više od jednog zastupnika, ne odlaze u parlament redom kojim su navedeni na listi, već po broju glasova.

Moje se ime nalazi na samom dnu liste Piratske stranke. Nijesam Crnogorac, ali viđe me kako ćeram ove isprijed sebe. :zubo:
Lastan

Post 23 Mar 2013, 17:29

Stitch » wrote:Ja sam se dirao na izborima. I glasao sam se. :D
Jesi li siguran da o ovome pišeš na pravom podforumu? :kokice:
Stitch
Head Honcho
Post 23 Mar 2013, 17:45

Lastan » wrote: Jesi li siguran da o ovome pišeš na pravom podforumu? :kokice:
Aha, izražavam stav prema politici. :zubo:

Nego, što nisi zalijepio program? Ili ćete ga posuditi od neke stranke? :D

Nisam siguran da ću sudjelovati, ali tko zna, možda se i prošetam do birališta.
Potpisi su za budale.
Lastan

Post 23 Mar 2013, 17:56

Stitch » wrote:Nego, što nisi zalijepio program? Ili ćete ga posuditi od neke stranke? :D
Nije da nemamo program na stranici, makar kakav, ali ljudi to generalno ionako ne čitaju. A i što bi čitali kad se u programima, naročito predizbornim, laže uzduž i poprijeko.
Nisam siguran da ću sudjelovati, ali tko zna, možda se i prošetam do birališta.
Prošetaj. Dobro ti je to za zdravlje. :D
karambol

Post 23 Mar 2013, 21:21

Podrzavam ovu promidzbu. Volim kad su stvari narihtane tako da je dopusteno sve ono sto nije izricito zabranjeno.
:cheer:

Ne gubi nadu, ako sad ne prodjes. Za godinu su oni pravi izbori. Za petogodisnji mandat, a do tog trenutka mozemo ti pomoci s trkeljaskom listom i programom koji cemo osmisliti.
Pješčana

Post 23 Mar 2013, 21:24

Lastane, zašto?
meni je ovo dobrodošla akcija, ali koliko znam, ti pakiraš kofere i odlaziš Down Under.
kako se to uklapa u odlazak iz zemlje? ovako bi radio za zemlju.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 23 Mar 2013, 21:38

Pješčana » wrote:Lastane, zašto?
meni je ovo dobrodošla akcija, ali koliko znam, ti pakiraš kofere i odlaziš Down Under.
Možda za Down Under treba zaraditi za vizu.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
karambol

Post 23 Mar 2013, 21:46

Ne zove se bez veze to tamo Down Under... Hebena zemlja.
Daleko...
Stitch
Head Honcho
Post 23 Mar 2013, 22:16

Na Netu si uvijek blizu. :D
Potpisi su za budale.
Tea Tree

Post 23 Mar 2013, 22:31

karambol » wrote:Podrzavam ovu promidzbu.
I ja! Imaš moj glas, časna riječ. :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 23 Mar 2013, 23:15

Znaci,na listi trazim ime: Lastan?

Super,imas moj glas,a ako odes gori,kolika mi je provizija?
karambol

Post 23 Mar 2013, 23:26

Ma ne...covjek je s piratske liste, dakle, Jack Sparrow... :zubo:
Lastan

Post 24 Mar 2013, 01:36

Pješčana » wrote:Lastane, zašto?
Ne mogu još otperjati. A dok sam ovdje, mogu baš i nešto korisno napraviti.
To što ne planiram budućnost i potomstvo ovdje ne znači da moram raditi na tome da upropastim ovu zemlju. Jest da je paradoksalno da oni koji se najviše pozivaju na domoljublje sveudilj uništavaju sve što stignu, a jedan koji želi pobjeći gleda kako da usput pomogne, ali valjda to tako mora biti. :D Tim više što će ovo biti tek jednogodišnji mandat.

Osim toga, dio onoga za što se zalažem važno je i na europskoj, pa i globalnoj razini. I može prije pomoći nego odmoći Hrvatskoj – iako, naravno, to ovisi o tome hoće li Hrvatska iskoristiti neke prilike. Mislim globalno, djelujem… gdje stignem. :D

I na kraju, šanse su mi mizerne. :D Ne zanosim se mišlju da ću koliko sutra postati europarlamentarac koji će raditi tko zna kakva čuda. Ali ako moje ime na listi pomogne da upadnu ljudi kojima bih ja dao glas da nisam na listi… pa, i to je dobro. Ako pak kojim čudom dobijem dovoljno glasova – tim bolje.
Lastan

Post 24 Mar 2013, 01:39

miky0 » wrote:Znaci,na listi trazim ime: Lastan?
Na listi sam posljednji, 12. Ništa ne moraš tražiti, samo ideš do dna. :D

Ali i na piratskom mi je serveru adresa lastan@pirati.hr :D
Super,imas moj glas,a ako odes gori,kolika mi je provizija?
Žao mi je, ali ne funkcioniram tako. Mlad sam, naivan i idealističan te želim i ovce i novce. :raspa:
karambol

Post 24 Mar 2013, 08:13

Lastan » wrote:

Žao mi je, ali ne funkcioniram tako. Mlad sam, naivan i idealističan te želim i ovce i novce. :raspa:

Eh, nikad od tebe politicka zvijezda... :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Mar 2013, 08:53

Nije puno ali imas i moj glas.
Mozda nagovorim jos nekoga.

Ionako nisam namjeravao glasovati pa si bas dobro uletio :top:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pješčana

Post 24 Mar 2013, 09:58

postajemo politički istomišljenici :D
Lastane, imaš i moj glas. kad je glasanje?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lastan

Post 24 Mar 2013, 10:16

Pješčana » wrote:postajemo politički istomišljenici :D
Lastane, imaš i moj glas. kad je glasanje?
14. travnja :raspa:

Kolega iz Samobora pokušava u stranku učlaniti nekog Antuna Pavelića. Po mogućnosti da to napravi 10. travnja. :zubo:
Pješčana

Post 24 Mar 2013, 10:20

:rofl:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 24 Mar 2013, 10:29

Lastane,a cuj,ako jos koga od svojih nagovoris da ode u astronaute,a njima se svidi gori,eto tebe u parlamentu!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 24 Mar 2013, 13:29

..glasao sam godinama za vece pizdune, pa mogu i za tebe ovaj put. :cheer:

..tj, :misli: ..sori, sori, sad vidim sto sam napisao :o :zubo: ..ma, tis pametan, znas vec na sto sam mislio. :D

dakle, te su liste iste posvuda, vrijede i za moje selo. ok.

nego, znas kako to vec ide u politici, u dva forumasa, tri foruma, pa te pitam.. koga ces ti vise zastupat..os vise trkeljajt ili forumhrljat, ako odes u brikseleks, stazburiste ili gdje su vec ti parlamenti? :raspa:
osim toga, vise mi je pun kua doktora, veterinara, prometnih strucnjaka, novinara u politici..
nisi valjda jedan od njih, jelda da nisi, jelda? ..jelda! :gaah:

evo vako, nisam siguran ocu li izac na te eurizbore, da mi je situacija kao danas, izasao bih, ali ako se dojebem to tih glasackih kutija, imas moj glas. i to, najmanje moj. imam ja moju grupu, ima nas jedno tridesetak u uzem krugu koji ce glasat kako moj marketing odluci, a to znaci da se ti kruzi i sire, sire..
oportuniteno troskovitim rjecnikom, nema veze sto ce tebi mozda ic trieset glasova, nego ti glasovi nece ic drugdje, a kolko je biraca, pa postoci, pa promili, pa mediji, pa ovo, pa ono..i sad ti racunaj.. :raspa:

i, kako to vec u politici biva, imam, naravno, jedan uvjet. jebiga, nema dza be, moras bit realan, kao sto sam i ja realan i znam ako ikada se domognes te igre da ces me se sjetit i vidjet ces muku kompromisa, gazenja po sebi, prioriteta, obecanja (sebi prije svega), politicke trijaze odluka, zrtvovanja malih oduka za velke ciljeve, itd, i sva je ta muka i dilema kratkotrajna..najteze je ucinit prvi kompromis, dalje to ide ko na traci.. :zubo:

dakle, uvjet..ako odes gore, tamo* ..imas obavezu barem jedan put mjesecno, u nekim istupima, dopisima, komunikejima, formalnostima i neformalnostima, barem nekako kriptirano, sifrirano spomenut..trkeljanje. :kokice:

* to vrijedi i za ubuduce, nema veze sto vam lista i ti sad necete proc, ali jednom ces ti negdje proc, znam ja u sto investiram.

i jos jedno.. neeemoj mi se, slucajno uzoholit, pa da te vidim za jedno pet, deset godina kako vodis mars prema bavarskoj nekoj pivnici. to cu shvatit kao osobnu moju pogresku i ja cu to onda morat osobno rijesit (ako moras nesto napravit kako treba, napravi to sam), pa taman pokupovao sve primjerke kristkinda da bih mogao izdati koje prepravljeno izdanje kojem cu ja napisati zadnjih dvadesetak stranica.. Image

etoga, lastane moj, sve nam je jasno, jelda..:raspa:

e, baj d vej, nema veze s uvjetom, ali ako mi se budu nekad mogle preko vase politicke opcije doturit kopije tradosa, heliuma i jos cega ako tu jos ima, kao i es pi es esa, sa svim modulima, pacevima, pizdarijama i da mi to bez problema fercera koju godinu.. Image

pozdrav. smrt licencama, sloboda opensrsu.. :usama:

:D
Lastan

Post 24 Mar 2013, 23:02

..a unda » wrote:..glasao sam godinama za vece pizdune, pa mogu i za tebe ovaj put. :cheer:
Awww. :cerek:
osim toga, vise mi je pun kua doktora, veterinara, prometnih strucnjaka, novinara u politici..
nisi valjda jedan od njih, jelda da nisi, jelda? ..jelda! :gaah:
Sve moje kvalifikacije kažu da sam jebivjetar i niškoristi. Jel to valja? :D
i, kako to vec u politici biva, imam, naravno, jedan uvjet. <snip>

dakle, uvjet..ako odes gore, tamo* ..imas obavezu barem jedan put mjesecno, u nekim istupima, dopisima, komunikejima, formalnostima i neformalnostima, barem nekako kriptirano, sifrirano spomenut..trkeljanje. :kokice:
Ako negdje moram ubaciti riječ “trkeljanje”… to je, rekao bih, izvedivo.
i jos jedno.. neeemoj mi se, slucajno uzoholit, pa da te vidim za jedno pet, deset godina kako vodis mars prema bavarskoj nekoj pivnici.
Bez brige. Ja uopće ne pijem pivo. (Fuj, gorko.) :D
e, baj d vej, nema veze s uvjetom, ali ako mi se budu nekad mogle preko vase politicke opcije doturit kopije tradosa, heliuma i jos cega ako tu jos ima, kao i es pi es esa, sa svim modulima, pacevima, pizdarijama i da mi to bez problema fercera koju godinu.. Image

pozdrav. smrt licencama, sloboda opensrsu.. :usama:
Ta se politička opcija izravno ne bavi takvim stvarima. Jest da idemo za time da se omogući piratiziranje za osobnu upotrebu, ali pošteno krekiranje rade neki drugi ljudi.
  • Information