Što vas je danas naživciralo?
idem sad na pauzi po ručak, i gledam tatu kako vodi sina i daje mu petarde da ih ovaj pali.
da mu petardu, da mu da zapli i baci, o obijica se smiju.
gledala sam tatu intenzivno, ali moj pogled se odbio od njegovog nasmiješenog, bedastog lica
da mu petardu, da mu da zapli i baci, o obijica se smiju.
gledala sam tatu intenzivno, ali moj pogled se odbio od njegovog nasmiješenog, bedastog lica
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Jedan mali kreten iz susjednog ulaza je upravo pokuša bacit petardu na mog psa. Čekam da me nazove njegova gospođa majka, jer to šta sam klincu izgovorila braneći moje nedužno kuče baš i ne bih znala ponovit, ma san sigurna da je bilo jako strašno. Klinac je najme otrča u svoj portun plačući.
Blagajnica želi ući u more
-
Almost Rosey
Molim te, razmnoži seOmega » wrote:Jedan mali kreten iz susjednog ulaza je upravo pokuša bacit petardu na mog psa. Čekam da me nazove njegova gospođa majka, jer to šta sam klincu izgovorila braneći moje nedužno kuče baš i ne bih znala ponovit, ma san sigurna da je bilo jako strašno. Klinac je najme otrča u svoj portun plačući.
Omega » wrote:Jedan mali kreten iz susjednog ulaza je upravo pokuša bacit petardu na mog psa. Čekam da me nazove njegova gospođa majka, jer to šta sam klincu izgovorila braneći moje nedužno kuče baš i ne bih znala ponovit, ma san sigurna da je bilo jako strašno. Klinac je najme otrča u svoj portun plačući.
Ja bih, doduše, smrdljivo kopile primila za ruku (ili uho) i dovela ga do mame i onda njoj rekla što je napravio.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- schmokljan
U cijelom Osijeku ako su eksplodirale tri petarde. Bečka škola.
Slavonci nemaju za kruh, nekmoli petardeschmokljan » wrote:U cijelom Osijeku ako su eksplodirale tri petarde. Bečka škola.
- schmokljan
Srećom, kažem.
Slavonci nemaju za petarde, dok Osječani srećom ne bacaju
Happy New Year
rezolucija perfektna
kristalan sound
surround all around when it hits the ground
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Hoćeš reći da su detonirali zaostatke iz rata? Šparni ljudi, što da kupuju petarde kad još imaju kućne zalihe iz devestprve.schmokljan » wrote:U cijelom Osijeku ako su eksplodirale tri petarde. Bečka škola.
sinoć na Britancu u gomili stisnutih ljudi, tri osobe su počele bacati petarde. jedna je doletila na nogu curi koja je stajala sa mnom.
jbt, to je glasno i peče i smrdi.
i onda smo ih pogledali, ali ova trojica su imali reakciju kae? oš se tuČ?
nisu prestali dok nisam stavila tipa od 1,90 i 130 kila između sebe i njih
usred gužve. da sam manje pristojna zagurala bih im petardu negdje i zapalila.
na primjer u glavu, tamo očito ima mjesta
jbt, to je glasno i peče i smrdi.
i onda smo ih pogledali, ali ova trojica su imali reakciju kae? oš se tuČ?
nisu prestali dok nisam stavila tipa od 1,90 i 130 kila između sebe i njih
usred gužve. da sam manje pristojna zagurala bih im petardu negdje i zapalila.
na primjer u glavu, tamo očito ima mjesta
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
schmokljan » wrote:U cijelom Osijeku ako su eksplodirale tri petarde. Bečka škola.
Jes' ti nekad slavio Novu u Beču
Herp » wrote:
: Carice
Ja bih, doduše, smrdljivo kopile primila za ruku (ili uho) i dovela ga do mame i onda njoj rekla što je napravio. :
Da i ne bi mi bilo prvi put.
Ljetos sjedim na balkonu i ne vidi me se jel od ograde, cujem tup, kamen na podu balkona, mice na svojoj stalazi sjede i gledaju miroljubivo i znatizeljno djecicu.
Opet tup, ovaj put kroz mrezu kamen pogodio micu.
Pognuta da me ne vide izlazim iz stana, iza kuce, ulovim jednog s kamenom u ruci i drzim ga za uho i prisilim da mi kaze gdje zivi i tako ga vodam tri broja dalje, vukuci ga za uho.
Lice iskrivljeno od bola, milina jedna.
Zvonim roditeljima.
Njegov tata me skoro istuce.
Prijeti mi socijalnom sluzbom jerbo u nekim drzavama ne smijes djecu ni krivo pogledati.
Smjeskam se. Kazem ako ikad vise vidim kamen na balkonu makar ne bio njegov sin da cu ga drzeci ga za usi vuci sve do prve policijske postaje. Doticna nije bila blizu.
U svezi i glede klinca na kojeg san se izderala. Gđa majka me nazvala, naravno. S obzirom da smo suside, teško ju je pogodilo šta san joj dite nazvala PSHITOPATOM, ali me zapravo razumi i suosjeća, jer "nemam svoje dice". Bilo bi cool da mogu reć da se nismo posvađale zato šta san vježbala izradu koktela, ma istina je da patim od sindroma naknadne pameti i da me takve situacije i ljudi uvik ostave bez riči.
Blagajnica želi ući u more
Neka si. Da se to radilo ovom mom susjedu ispod ne bi osamnaestu dočekao kao luđak kojeg nitko ne može zaustaviti. Ni zatvor.Omega » wrote:U svezi i glede klinca na kojeg san se izderala. Gđa majka me nazvala, naravno. S obzirom da smo suside, teško ju je pogodilo šta san joj dite nazvala PSHITOPATOM, ali me zapravo razumi i suosjeća, jer "nemam svoje dice". Bilo bi cool da mogu reć da se nismo posvađale zato šta san vježbala izradu koktela, ma istina je da patim od sindroma naknadne pameti i da me takve situacije i ljudi uvik ostave bez riči.
- MadnessInMethod
čekaj, a kako bi ona drugačije nazvala dijete koje baca petardu na psa? zlatno, milo i dobro? 
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
-
- Information
-