Ne volim ni ja kuhano. Ponesi si ruma, ima čaj za tri kune. I nakelji ovdje sliku tuljana, Morti će biti oduševljena. Tuljan je životinja, ali nije jako dlakav i ne vide mu se košćice. A ovaj i svijetli, sigurno je jia ribu iz Fukushime.Vodena » wrote:Idem malo da udahnem zraka. Nisam bila već par godina.![]()
Šteta što mi kuhano vino nije napeto.Al zato imam demižona doma. Deda ima dobar crnjak ove godine.
Tuljane???? Moram to slikat!
guGutanje
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Megalodona
pozdrav
:premor:
odzdrav
:premor:
odzdrav
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
pozdrav.
povratak u zagreb, jedva sam doteglila najveći dio iz auta, sad moram nazad na parking jer mi je ubačena vrećica odojka i pure i par parića kobaja u gepek.
nisam se ni napila koliko sam jela.
idem si sad naliti vina malo
povratak u zagreb, jedva sam doteglila najveći dio iz auta, sad moram nazad na parking jer mi je ubačena vrećica odojka i pure i par parića kobaja u gepek.
nisam se ni napila koliko sam jela.
idem si sad naliti vina malo
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..sve najbolje? das malo? ..zercu samo, za okusit?
bolje nego da je najvece auto pa da jedva nadjes maglu.. :
jel se ko tuce na forumu? tj, jel se ko voli?
..mene se ceka? sretan novi unda? ..cestit i blagoslovljen unda?
..mir i unda..
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Još pitaš. Nu...a unda » wrote: ..sve najbolje? das malo? ..zercu samo, za okusit?![]()
bolje nego da je najvece auto pa da jedva nadjes maglu.. :![]()
jel se ko tuce na forumu? tj, jel se ko voli?
Ne znam ja, jesi li čestit ili blagoslovljen?..a unda » wrote: ..mene se ceka? sretan novi unda? ..cestit i blagoslovljen unda?
-
Almost Rosey
Magla je i kod mene. Grad je cijeli dan kao uronjen u mlijeko.
..oh, polina.ElliQuinn » wrote: Još pitaš. Nu.
dobar naslov za pjesmu. polinaa, poliiina, ti znas da nisam miljoneeer..
..ja mislim da polina treba dobru masazu. i kupku od neke soli. moze stavit u kadu i par sumecih kalcija ce. to je isto super..
..tvoj grad se zove dvopek?Almost Rosey » wrote:Magla je i kod mene. Grad je cijeli dan kao uronjen u mlijeko.
-
Almost Rosey
..pa sta me onda cekas? sta sam ja? jedanajstica?
..pa dobro. kuruzne pauljice? :jedrim mlijekom:Almost Rosey » wrote: No, pa i druge stvari mogu zaploviti mlijekom
uf, sta mi smajlic ima neki lascivan prizvuk..
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Kakva jenajstica, ti si fotograf, a ja se nadam slikama mačića...a unda » wrote: ..pa sta me onda cekas? sta sam ja? jedanajstica?
Zato što su šumeći pa škakljaju ili zato što je kalcij?..a unda » wrote: ..ja mislim da polina treba dobru masazu. i kupku od neke soli. moze stavit u kadu i par sumecih kalcija ce. to je isto super..
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..ne spominji macice. puna mi je kuca mojih i izbjeglica..tj ubjeglica. ti najmanji macici su dobro. rastu. zdravi. umiljati.ElliQuinn » wrote: Kakva jenajstica, ti si fotograf, a ja se nadam slikama mačića.
nisam fotograf. tj, samo u dusi..
oboje dvoje. reci mi to kalcijem. sumecim.Margarita » wrote: Zato što su šumeći pa škakljaju ili zato što je kalcij?
ali, ima i vitamina ce. sve nesto susti, brboce..
jos to nisam probao, ali mora bit da je dobro. moram lusu dat patenat..
-
Almost Rosey
..a unda » wrote: ..pa dobro. kuruzne pauljice? :jedrim mlijekom:
uf, sta mi smajlic ima neki lascivan prizvuk..
Mogu i životinjske iznutrice.
..dolce garbo s mlijekom? jel se to jede ili pije?
..isa bi spavat, a ne mogu. gledao sam otvoreno veceras. tema..sapunice.
skoro se nije ivanda potukao. a ni hloverke nije bilo, a njen je red bio. najvise sam pod dojmom one ankice dobric. odakle su nju izvukli? nikako se sjetit na koga mi slici.
inace, ona je zavrsila tri akademije..za kazaliste, za film i za televiziju.
..i da, znam na koga mi slici. ista ivan vekic.
skoro se nije ivanda potukao. a ni hloverke nije bilo, a njen je red bio. najvise sam pod dojmom one ankice dobric. odakle su nju izvukli? nikako se sjetit na koga mi slici.
inace, ona je zavrsila tri akademije..za kazaliste, za film i za televiziju.
..i da, znam na koga mi slici. ista ivan vekic.
Nemaš ti pojma, Polina je miljoneeer...a unda » wrote: ..oh, polina.![]()
dobar naslov za pjesmu. polinaa, poliiina, ti znas da nisam miljoneeer..![]()
..ja mislim da polina treba dobru masazu. i kupku od neke soli. moze stavit u kadu i par sumecih kalcija ce. to je isto super..
Netko (nama) nepoznat
Nema drugog objašnjenja, ne može ga biti.
Mada, već pomalo sumnjam da Heku i Zeki odnekud kapa lova, nisu to čista posla.
Jooooj, sad mi se sve razbistrilo! :agatha christie:
Schmokljan krene s temom da je ovaj forum dosadan i baš tada i baš na toj temi nastane frka, a Poline prije toga nije bilo.
Dakle, ovako je bilo: : poirot:
Schmokljan je platio Polini (ili je sam Polina) da prividno zakuha frku, a sve u dogovoru s Hekom i Zekom. Sve je plaćeno i namješteno, dakako. :jerry springer:
Schmokljan sve plaća - on je miljoneeeer.
P.S. koliko fali smajlića na ovom forumu, to nije normalno: Jerry, Agatha, Hercules.
-
- Information
-