Znam.aisling » wrote: Ispuštaš slova koliko se žuriš tipkat i tračat.
Di je tražio? Jel našao?
Jel to tako teško nać?
Viš da ga nema, očito jest.
Ostaje nam utjeha čokolade.
Ma normalno da se govori u šiframa kada imaš neke koji se osobno poznaju (što je uvijek opasno po forumašenje) i neke koji se dopisuju putem maila. No to ništa ne znači. Nema mi i oni (ili imaAlmost Rosey » wrote:Ontopik (), i to whom it may concern:
trenutno imam niz sićuših flešbekova s fhr-a. Čitam, više-manje uspijevam pratit, tu i tamo štogod piskaram (većinom tra-la-la postove) i sve mi je nešto... koja je ono riječ? Neugodno? Nikog ne optužujem, nikog ne prozivam, ali vidim da se i ovdje podjednako trača, olajava, trančira te da postoje javne tajne i "grupice" koje ih "znaju" i o njima razgovaraju u šiframa. Ni ovdje nismo svi jednaki, to je sve štoć' ja napisat
nisam se ja nista nudio..nego nijedna od vas nije htjela..a bila je frka.
osim tebi. to je najprovjerenija i najprovjerljivija informacija.AdMulica » wrote: on se nudi svima...to je provjerena informacija!
Mrmljschmokljan » wrote:Tako da, opusti se, nisu još stvari otišle u ausvinkl, čak nisu niti na putu da odu u ausvinkl. :Jadranka Kosor: Uživaj.
mozda bih da razumijem o cemu se radi..
Pa rekao si da pamtiš što si se morao podati adminu zbog nas.
Perzefona » wrote:Kao da moraš razumjeti više od toga da ti se nudi prilika da nešto tražiš i dobiješ.
Eto, Perzefona je ovo jako lijepo sročila pa ne moram ja, mogu samo sve potpisati (uz izuzetak boldanog).Perzefona » wrote: Meni je Afrike jako žao.
Ja sam s njom imala jedan konflikt i nismo se privatno družile. Nemam ju razloga braniti. Ali ni slučajno ne mislim da je loša osoba, naprotiv imam o njoj dobro mišljenje i misim da je hrabra i pozitivna osoba.
Mislim isto tako da je ona jedna od najvećih žrtava svega ovoga što se događa i to mi je žao.
Samo da se prvo iskreno zahvalim za ovu vjeru u meneMegalodona » wrote:zašto misliš da je kiss?
zašto je ne pitaš da li je to ona, nagađanje nema smisla.
iako, poznavajući nju, ona bi došla i svojim nickom rekla što ima.
nije pičkica pa da se neće pošteno posvađat, to je pokazala, ma koliko se ja s njom ne slagala oko nekih stvari.
S ovim se uglavnom slažem. Nisu sve priče iste, da, ni one prije ni one poslije događanja povodom kojih je došlo do migracije. Ne bih ni ja to svodila na istu mjeru niti davala preporuke za adekvatno ponašanje. Nisam čitala sve ovdje na topiku, tračeve ni inače ne podnosim (ako ih je bilo), zanima me samo onaj dio priče koji se odnosi na zdrav razum i razumljivu potrebu da se nešto što smatraš bitnim tematizira. Mislim da je to svrha ovog topika, ne prerađivanje frustracija.Lord Byron » wrote: Reći ću i ovo: ljudi ovakve situacije "probavljaju" na različite načine. Mislim da je pogrešno "svojim metrom" mjeriti svakoga. Netko nema potrebu istresti ono što ga muči, netko možda ima (ponavljam, sve dok nema tračanja, vrijeđanja ili hranjenja trolova).
Konačno, nikako se ne slažem sa stavljanjem znaka jednakosti, pa čak s konstatacijom podjele na "nas" i "njih". Ovdje se najvećim dijelom razgovara mirno i bez vrijeđanja (odnosno, tako je bilo sve do nepotrebnog vraćanja na kisačin topic). Osobno, smatram uvredljivom tvrdnju da sam "isti", da dijelim "nas" i "njih", a pogotovo da tračam.
aisling » wrote:Ja sam danas bila malo u gostima. Nekima je to izgledalo ko lešinarenje. Što je bilo i zašto je bilo da prepričam morala bi sve ono opet napisati i opet bi nekima ispalo ko lešinarenje. Afriku nit volim nit mrzim, niti mi je to što je ona otišla s moderature ikakva zadovoljština. Koliko god nekome zvučalo glupo, ono što pišem tamo, čak i kad pišem nešto krivo, pišem zato jer mi je i dalje krivo što se zbog nekih bahatih poteza desilo raznorazno sranje. I što i dalje mislim da za dosta tih poteza oni koji ih vuku uopće nisu svjesni što zapravo rade. Bedasta sam, znam.
Vjerujem. Al ne mogu. Nemam namjeru otvarat teme ili tako nešto, vjerojatno neće ni nitko drugi sad više, al kad me nešto povuče ne znam stat.Silajn » wrote:
S obzirom da sam do prije tjedan dana () radila isto u vjeri da mora bit nekog tko će razumjeti što pišem, moram ti reć da je prihvatit da nema i maknut se - jebeni preporod
![]()
![]()
Oh, meni je pak rečeno da puno kritiziram, puno pitanja postavljam i ma koliko neka od njih bila na mjestu, da pustim ljude da rade svoj posao jer mi je od zadnjih 50 postova 45 na PŽK.Silajn » wrote: S obzirom da sam do prije tjedan dana () radila isto u vjeri da mora bit nekog tko će razumjeti što pišem, moram ti reć da je prihvatit da nema i maknut se - jebeni preporod
![]()
![]()
Je, taman sam htjela dopisati da se zaista svima kvalitetno posvećuje. Ovi drugi i ne osjete da bi bili zanemareni. Koji divan primjer poligamije.aisling » wrote: Ima se kartona za sve
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests