Gutam s guštom, jebeš ananas! II
još nisu otvorena nova gutanja? 
evo me, ja došla! sad mi je večera, jurim!
nica je crvena...tamo!
oh lord jesus! 
nego, pošto mi tamo nije pametno, došla sam ode nešto zakeljit:
odoh sad!
evo me, ja došla! sad mi je večera, jurim!
nica je crvena...tamo!
nego, pošto mi tamo nije pametno, došla sam ode nešto zakeljit:
Zato te i nema na Trkeljanjima, jer su ti postovi mjerna jedinica za nesuvislo laprdanje. Svima. Pa ti se i rugaju.
odoh sad!
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Megalodona
jel se odlogirala mulica da mogu pisat normalno? 
pok
marš, sad ste se sve odlogirale
pomislila bi da je stvar u meni da mi mulica i dejzi ne ponavljaju 13 puta na dan koliko sam krasna

pok
marš, sad ste se sve odlogirale
pomislila bi da je stvar u meni da mi mulica i dejzi ne ponavljaju 13 puta na dan koliko sam krasna
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
zašto, što je bilo?
pa možda mu je mama draga

razmišljala sam, rekla sam već mulici na kavi, da se prijavim za moda tamo na "o svemu ozbiljno".
premalo sam na forumu, nedostaje mi i to bi me natjeralo da budem angažirana, i pazi sad: konstruktivna
i onda sam odustala od ideje
edit: sad moram pisat smajliće, živciraju me ove njihove kapice
pa možda mu je mama draga
razmišljala sam, rekla sam već mulici na kavi, da se prijavim za moda tamo na "o svemu ozbiljno".
premalo sam na forumu, nedostaje mi i to bi me natjeralo da budem angažirana, i pazi sad: konstruktivna
i onda sam odustala od ideje
edit: sad moram pisat smajliće, živciraju me ove njihove kapice
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
upravo se prijavih za moderaturu 
zna dejzi zašto
zna dejzi zašto
Nadam se da će vam Pošić dobit skakutavu epilepsiju.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Dobro da si tu.
naime, razmišljala sam o Pošiću, i došla do zaključaka koje MORAM s nekim podijeliti. Pokušala sam podijeliti to sa svojim mladim revolucionarnim prijateljem arheologom u tramvaju ali je pobjego vrišteći iz trojke dvije stanice prije nego što je trebao
jesi raspoložena?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
Almost Rosey
Ohoh, živilaSerenità » wrote:Pok
Nemam ništa pametno za reći.
Bila sam danas na predavanju, prvi put nakon valjda godinu dana.
Još sam zdrava.
Dogodio se presedan: odgovorila sam na pitanje.
I skužila sam da me gleda neki metroseksualac šta mi malo liči na jednog (?) bivšeg. (Ne ta metroseksualna komponenta, naravno.)
-
- Information
-