mogu ja, mogu ja?!?!?!..a unda » wrote: ..ne znam ja nista, ja imam dojam da mene neko oce..e, to.
..pa sta ja znam sta bi oni mogli predlozit? ..ali znam da bi mogli.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
..a sta je? sad smo na vi? a tako cemo, jel? aj me kvotaj, aj ako si baja..jevgenija » wrote:.. Ja ovdje ionak ne kvotam nikog osim Dejzi i Nogate.
..
edit..
ne ova baja, neko ono, ka..faca, jel..
- Lord Byron
Nisam baja, ja sam Kokosh..a unda » wrote: ..a sta je? sad smo na vi? a tako cemo, jel? aj me kvotaj, aj ako si baja..
a i bojim ti se žene i mačje vojske
makotejebe. :dzon vejn:
..nisam mogao izdrzat..
Slažem se, iz gutanja ne treba izdvajati ništa. Nekad smo danima nesuvisle i trkeljamo o glupostima, a nekad razgovaramo sasvim ozbiljno.jevgenija » wrote:Također, ne volim silovanja oko odvajanja - ima dana kad cure ovdje pričaju (dobro, i tjedana, a jednom je bilo mjesec i po![]()
) o stvarima koje me ne zanimaju ili mmi se čine preozbiljne, ili mi se ne raspravlja ozbiljno, i tad preskočim, umjesto da cendram oko izdvajanja ili kak me nitko ne razumije. To o izdvajanju sam također jasno rekla poštovanom Heku, a ne neodređenim svima ikad.
I da, skužila sam, ti mene nikad nisi kvotala glupašo
Evo vam nešto, ak slučajno niste vidjeli http://danas.net.hr/svijet/page/2011/10 ... tml?pos=n0, ako želite posjetiti Japan
Life is short. Smile while you still have teeth.
sta fali ovom sa sisama?..a unda » wrote: ..nemoj mi molimte podvaljivat te neke sire kuteve i openmajndove. ne znam ja sta se tu misli i sta se sve misli i sta se sve mece pod unisekxs..
a sta da dodje bajron i da predlozi pozdrav npr..na dobro vam sise dosle ili..na sise vam cvrste doslo?![]()
to je isto taj siri kut, ne? kaj, ne?..kaj da? kaj, kaj?
to je ko kad ti sasvim dobronamjerno i od srca kazem: jebi se
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
..zao mi je, moram ic ca, platit struju, dva ona kamiona elektre sa onim liftom cekaju u zasjedi da mi iskljuce struju. ocnjake izbacili vec.
i kako cu onda bicima objasnit da nema topline, a navikli su.
koji put mi je stvarno zao sto nemam u kuci pantere, lavove, tigrove i vukove..pa nek iskljucuju ako su lole..
i kako cu onda bicima objasnit da nema topline, a navikli su.
koji put mi je stvarno zao sto nemam u kuci pantere, lavove, tigrove i vukove..pa nek iskljucuju ako su lole..
a đe su ti noge?dimnjak » wrote: imam nove spangice elo kiti. i ruksak. i metalnu kul ogrlicu, i remen.
i siltericu.
prijatelj je naumio, za te potrebe, dresirati stršljenovea unda wrote:koji put mi je stvarno zao sto nemam u kuci pantere, lavove, tigrove i vukove..pa nek iskljucuju ako su lole..
Ev ti na, majmune! :*Sašenka » wrote:
Slažem se, iz gutanja ne treba izdvajati ništa. Nekad smo danima nesuvisle i trkeljamo o glupostima, a nekad razgovaramo sasvim ozbiljno.![]()
I da, skužila sam, ti mene nikad nisi kvotala glupašo![]()
Evo vam nešto, ak slučajno niste vidjeli http://danas.net.hr/svijet/page/2011/10 ... tml?pos=n0, ako želite posjetiti Japan
Dvije stvari.
Meg, čestitam
Jel to onaj posao o kojem si pričala ili neki drugi?
dimnjak, nisam mislila na tebe kad sam spominjala trolerske ulete. Nisam mislila na nikog ovdje. Mislila sam na trolere popout onog Adrenalina koji je bio dosadan, glup i naporan i vrlo otvoreno mu nisam pružila dobrodošlicu kad smo bili tamo.
Meg, čestitam
dimnjak, nisam mislila na tebe kad sam spominjala trolerske ulete. Nisam mislila na nikog ovdje. Mislila sam na trolere popout onog Adrenalina koji je bio dosadan, glup i naporan i vrlo otvoreno mu nisam pružila dobrodošlicu kad smo bili tamo.
pokusavam vec dvajst minuta izrisati informaciju s linka iz glave.Sašenka » wrote:Evo vam nešto, ak slučajno niste vidjeli http://danas.net.hr/svijet/page/2011/10 ... tml?pos=n0, ako želite posjetiti Japan
japan mi je jedna od najpozeljnijih destinacija i prije nego umrem doci cu do njega, makar i autostopom
al sad nema sanse da igdje letim
stoga...ovaj link je zlo
edit:
bliss, ma sve ok
ja znam da sam imala iz vedra neba ulete jer nisam znala kako. kucala sam al nekak su vrata cudna pa se kucanje ne cuje
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Jel imaš blokić na alo kiti u kojem piše njegov broj?baja » wrote: bio je
I ima li grbav nos?
Edit: kad veliš "bio" - prije nego što je počeo trenirat stršljenove, I presume?
Dobro da si dopisala komentar, po slici sam zaključila da heklaš grudnjake. Čestitam na poslu, što god bio.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ne bih htjela biti sarkastična, ali
http://www.youtube.com/watch?v=WrM_Pbia ... re=related
..this song is dedicated to all you sixteen year old girls out there......
Margarita » wrote: Dobro da si dopisala komentar, po slici sam zaključila da heklaš grudnjake. Čestitam na poslu, što god bio.
Ili proizvodnja fancy zaštitnih respiratora
Megalodona, čestitke na poslu
-
- Information
-