moji frizeri su pijaniji
Želje i pozdravi
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1232 times
Jel' znaš onaj - dođe tip frizeru pa ga ovaj pita: "Dobar dan, kako ćemo vas ošišati?"jevgenija wrote: moji frizeri su pijaniji![]()
![]()
A tip mu veli: "Gore irokez, iza obrij sve, s lijeve strane skrati na pet centimetara a s desne na tri milimetra."
Gleda brico, gleda, pa mu zbunjeno veli: "Isusbog, pa ne mogu, ne znam vas tako ošišati!"
A tip: "A prošli put si znao, pička ti materina!"
Potpisi su za budale.
Hekatonhir wrote: Jel' znaš onaj - dođe tip frizeru pa ga ovaj pita: "Dobar dan, kako ćemo vas ošišati?"
A tip mu veli: "Gore irokez, iza obrij sve, s lijeve strane skrati na pet centimetara a s desne na tri milimetra."
Gleda brico, gleda, pa mu zbunjeno veli: "Isusbog, pa ne mogu, ne znam vas tako ošišati!"
A tip: "A prošli put si znao, pička ti materina!"
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ElliQuinn wrote:Prema svjedočenju žrtava, ima takva frizerka u Pirovcu.
ajme
ja znam samo za one(ne iz viceva) koji nisu upoznati s terminologijom "samo malo" "par centimetara", "puštam kosu" "izravnajte"
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
Ima i u Dugavama. Lik, vjerovala ili ne, u salonu toči pivo. Šišanje dvadeset kuna, pivo deset. Jedini je problem što je uvijek pijan.ElliQuinn wrote:Prema svjedočenju žrtava, ima takva frizerka u Pirovcu.
Potpisi su za budale.
Mladen pjeva do deset navečer, za dalje treba tražit zabavljačadejzi wrote:Tko nam danas pijeva?
ajme, pod prozorom mi se deru piraluka
- Stitch
- Head Honcho
Grdović dolazi? E baš super. Ja sam vjerojatno jedini u državi s kojim još nije pio.
Potpisi su za budale.
ne radi ti linkbaja wrote:joooj joooj
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
ne radi
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Mene frustrira što kvotanje nije kao na bivšem forumu, a također me frustrira što ne mogu, kad neko nekog citira, otići jednim klikom na strelicu do originalnog mjesta gdje se post nalazi, ako znate na šta mislimdimnjak wrote:mene frustrira sto se linkovi ne otvaraju u novom tabu. pa moram razmisljati. a to je tesko.
Jesam to rekla na pogrešnom mjestu? Jesam
Joj i meni fali to klikanje na strelicu. Ono dopušta nepažnju. Ovako moraš dobro pazit inače ti priče brzo promaknuMelody wrote: Mene frustrira što kvotanje nije kao na bivšem forumu, a također me frustrira što ne mogu, kad neko nekog citira, otići jednim klikom na strelicu do originalnog mjesta gdje se post nalazi, ako znate na šta mislim
Jesam to rekla na pogrešnom mjestu? Jesam
-
- Information
-