Samo pripazi da ne bi ostala dvi godine na zahodu čekajući papir. Molim te, pripazi.
Humanitarna pomoć za Forum.hr!!!
..printer?? moze. dva puta je dva puta..
Zekoslawa » wrote: Samo pripazi da ne bi ostala dvi godine na zahodu čekajući papir. Molim te, pripazi.
Pa nemam ja veze s tim.
..a unda » wrote: ..printer?? moze. dva puta je dva puta..
Dakle, logiraš se na moj fejs, odgovoriš ženama i odlogiraš se. Ne pišeš statuse, ne lajkaš ništa, ne manitaš.
I ne pišeš u poruci kako si i ti jednom nešto išao odgoditi na fejsu... :šeherezada:ex anais » wrote:
![]()
![]()
Dakle, logiraš se na moj fejs, odgovoriš ženama i odlogiraš se. Ne pišeš statuse, ne lajkaš ništa, ne manitaš.
..a na fejs, nista?ex anais » wrote:
![]()
![]()
kako da im odgovorim? ..sta je picko?
tek onda moras imat veze..Zekoslawa » wrote: A ko da moraš imati veze i s čim kad je unda u pitanju.
Pa o fejsu i govorim, poktemazo. Jes ti u stanju bit normalan, evo kao ovdje mjestimično?
Zekoslawa wrote: I ne pišeš u poruci kako si i ti jednom nešto išao odgoditi na fejsu... :šeherezada:
..ajde tamo govori necu ako mos.Zekoslawa » wrote: I ne pišeš u poruci kako si i ti jednom nešto išao odgoditi na fejsu... :šeherezada:
Jesi se ti ikad s nekim dogovorio? Ono do kraja baš dogovorio?..a unda » wrote: ..ajde tamo govori necu ako mos.
Doći će vrime kad ću ja govorit neću svakome ko pita, pa i njemu...a unda » wrote: ..ajde tamo govori necu ako mos.
cek malo.. ti mene pitas jesam li u stanju bit normalan, a oces mi dat lozinku za fejs da tamo nesto nekom odgovorim jer ti ne mos.ex anais » wrote: Pa o fejsu i govorim, poktemazo. Jes ti u stanju bit normalan, evo kao ovdje mjestimično?![]()
..
ono, vrapce, ugljan i rab zajedno..
kako to mislis..do kraja? ono..dogovor je dogovor?
pozuri. jos malo i nece te niko nista ni pitat.Zekoslawa » wrote: Doći će vrime kad ću ja govorit neću svakome ko pita, pa i njemu.
..a unda » wrote: cek malo.. ti mene pitas jesam li u stanju bit normalan, a oces mi dat lozinku za fejs da tamo nesto nekom odgovorim jer ti ne mos.
ono, vrapce, ugljan i rab zajedno..
Aj aj, nije to baš tako strašno. Nije ni Zec ovih dana normalna, šta sad, šta oš-
E...a unda wrote: kako to mislis..do kraja? ono..dogovor je dogovor?![]()
cuj, idem ja lec, pa cemo ujutro se dogovorit. jutro je pametniej od veceri.,ex anais » wrote:
![]()
![]()
![]()
Aj aj, nije to baš tako strašno. Nije ni Zec ovih dana normalna, šta sad, šta oš-![]()
E.
Nadam se da je.
Idem i ja... ne znam oću zaspast doduše, ali idem.
e, da, zaboravio sam reći, netko mi je 30.4. hackirao e-mail s kojim se logiram ovdje, a dopisivao sam se jedino s Druidom. onaj tko zna identitet tog smeća i Krvnika, može mi to javiti na p.m., pa će onda stvarno vidjeti bamba ramba. dosta je bilo tog kršenja slobode govora i maltretiranja neistomišljenika. vidjeli smo što radi njihova putinovska klerofašistička inicijativa "u ime obitelji". stari dobri putinovski kgb ili naša šuškovsko-manolićevska udba poduprta petračem, jelavićem, bandićem, kalmetom i karamarkom, koja iz australije dovlači preparirane krmke da ljudima peru mozak. a osim toga im je svima upala sjekira u med da im hypo banka plaća sinekure po sveučilištima i gradskim i državnim upravama. vrijeme je za seljačku bunu, oliti ustanak.
-
- Information
-