Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Morticia

Post 17 May 2012, 14:35

:eek: :eek: :eek:

Koliko ta mrcina ima godina, jesi li mu dala jedinicu?

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Sašenka

Post 17 May 2012, 14:37

Kad se samo sjetim kako smo se mi ponašali u školi, a kako se danas klinci ponašaju.

Ja sam još i kutu morala nositi u OŠ.
Life is short. Smile while you still have teeth.
Perzefona

Post 17 May 2012, 14:38

Trinaest, četrnaest. Ma nisam. Bilo mi je smiješno kako je odustao od pokušaja prepisivanja i bio silno jadan kad je ustanovio da ne može, pa se tako iskalio. :rofl:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 17 May 2012, 14:38

Perzefona » wrote:Pratim ja tako danas jednog malog koji pokušava prepisati od kolegice i stalno mu hvatam pogled. Rekla sam mu valjda nešto prijeteće. On se demonstrativno okrene prema vratima i meni dobaci: "Vi ste debeli!" :eek: :rofl:
Kriste. :facepalm: :rofl:
Koji lik. :rofl:
Morticia

Post 17 May 2012, 14:39

Ja bih mu svejedno još i jedinicu uvalila.
Ne zato što je rekao točno to što je rekao nego zato što je neodgojeni mali huligan. :flop:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 17 May 2012, 14:40

Isuse, prezirem batinanje djece, al' bojim se da ću morati pribjeći batinama ako ikad čujem da mi se dijete tako ponaša u tim godinama. :mama:
Eks

Post 17 May 2012, 14:42

Morticia » wrote:Isuse, prezirem batinanje djece, al' bojim se da ću mu morati posegnuti ako ikad čujem da mi se dijete tako ponaša u tim godinama. :mama:
Moja profa iz povijesti umjetnosti je tukla dečke po guzici. Za kaznu, jel. :D
Margarita

Post 17 May 2012, 14:45

Morticia » wrote:Isuse, prezirem batinanje djece, al' bojim se da ću mu morati posegnuti ako ikad čujem da mi se dijete tako ponaša u tim godinama. :mama:
Ajd ih dohvati u tim godinama. Doduše, ti možeš ali mene moji prerastu u petom razredu. Inače, dobila sam pismo od učiteljice u kojem mi hvali dijete. Između ostalog kaže da ima dobar kučni odgoj. :facepalm:
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Morticia

Post 17 May 2012, 14:46

Kučni? :rofl: :facepalm:

Mogu kurac, kičma mi je takva da je i sad jedva sustignem.
Al' sam si zato nabavila mladog i pokretnog muža. :unda:
Mulica

Post 17 May 2012, 14:50

Morticia » wrote:Isuse, prezirem batinanje djece, al' bojim se da ću morati pribjeći batinama ako ikad čujem da mi se dijete tako ponaša u tim godinama. :mama:
očekivala sam vrlin komentar na ovo...biće nije online :rofl:

nas je učiteljica (1.-4. osnovne) gađala kredama! :D a sad zamislite koliko djeca od 6-10 godina mogu bit zločesta? :ne zna:
jedna se učenica popišala u gaće, cijedilo se sa stolice...mi ostali smo u čudu gledali i smijali se...jer nam nije bilo jasno što se cijedi! vještica je shvatila da smo se uskomešali, pogledala je nju i vidila lokvu ispod stolice! mala je mrtva hladna sjedila na stolici, gledala u ploču, ko da se nje ne tiče!
kad ju je vještica pitala zašto se popišala u gaće, ova je rekla da ju je bilo strah pitat jel smije na wc! :o

imala sam divnu učiteljicu! :xlux: bila je teta mojoj prvoj susjedi, i često je bila u susjedstvu na ručku i kavama...i redovito bi svraćala kod nas vidit svoju učenicu :cerek: ja sam redovito bježala vani! :xlux:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Tupelo

Post 17 May 2012, 14:50

Perzefona » wrote:On se demonstrativno okrene prema vratima i meni dobaci: "Vi ste debeli!" :eek: :rofl:
Sa mnom nešto ne valja, ali meni je ovo urnebesno smiješno. :rofl: :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Morticia

Post 17 May 2012, 14:55

Tupelo » wrote:
Znaš šta, smiješno je i meni, ali mi je istovremeno sablasno koliko si male bitange danas dozvoljavaju.
Ja ću biti stvarno tužna ako moje dijete jednog bude pokazalo toliko količinu nepoštovanja i manjka kuČnog odgoja.
Eks

Post 17 May 2012, 14:57

Tupelo » wrote:
I meni. Zamišljam malog kretena i umirem od smijeha. :zubo:
Lyla

Post 17 May 2012, 15:02

Morticia » wrote:
Znaš šta, smiješno je i meni, ali mi je istovremeno sablasno koliko si male bitange danas dozvoljavaju.
Ja ću biti stvarno tužna ako moje dijete jednog bude pokazalo toliko količinu nepoštovanja i manjka kuČnog odgoja.
neće, ako ga budeš na vrijeme tukla. :raspa:
baja

Post 17 May 2012, 15:07

Mulica » wrote: kad ju je vještica pitala zašto se popišala u gaće, ova je rekla da ju je bilo strah pitat jel smije na wc! :o
:crying:

dočim je ovaj perzefonin humorističan :o :D
Tupelo

Post 17 May 2012, 15:09

Morticia » wrote:Znaš šta, smiješno je i meni, ali mi je istovremeno sablasno koliko si male bitange danas dozvoljavaju
"Današnji mladi vole luksuz. Neodgojeni su i preziru autoritet; iskazuju nepoštovanje prema starijima i radije brbljaju nego da vježbaju; više ne ustaju kad stariji ulaze u prostoriju; odgovaraju roditeljima, brbljaju u društvu, halapljivo jedu i teroriziraju svoje učitelje."

by Sokrat :zubo:

Ne znam, sjećam se popriličnog broja bitangi i iz moje generacije. Današnje me, doduše više plaše, jer sam dalje od njih i slabije ih razumijem, ali mislim da bitange nisu nešto specijalno evoluirale. Vremena su drugačija/naprednija i bitange rade s onime što imaju na raspolaganju pa nam izgledaju strašnije. :ne zna:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
klonka

Post 17 May 2012, 15:12

Novi topić :cerek:

Po pok!
gonj špadi
baja

Post 17 May 2012, 15:18

Tupelo » wrote: "Današnji mladi vole luksuz. Neodgojeni su i preziru autoritet; iskazuju nepoštovanje prema starijima i radije brbljaju nego da vježbaju; više ne ustaju kad stariji ulaze u prostoriju; odgovaraju roditeljima, brbljaju u društvu, halapljivo jedu i teroriziraju svoje učitelje."

by Sokrat :zubo:
s ovom (pr)ocjenom su nas bombarali na roditeljskom :( :D

Ne znam, sjećam se popriličnog broja bitangi i iz moje generacije. Današnje me, doduše više plaše, jer sam dalje od njih i slabije ih razumijem, ali mislim da bitange nisu nešto specijalno evoluirale. Vremena su drugačija/naprednija i bitange rade s onime što imaju na raspolaganju pa nam izgledaju strašnije. :ne zna:
i meni se tako čini
sjećam se jedne epizode iz djetinjstva: moj dida i njegov drugar su se jadali kako je mladost brezobrazna i namjerno se vozikaju motorima baš u vrijeme popodnevne drijemke
pustila ih moja stara da se izjadaju pa priupitala: dida, sjećate se kad ste mi pričali kako bi vam najslađe bilo zavezati mački ili psu konzerve za rep pa ih pustiti kroz selo!? :zubo:
dejzi

Post 17 May 2012, 15:20

Isuše, mutava sam. Danas je četvrtak, a ja normalno jela. :eek:

Dan je pun šokova, hoću da završi. :mama:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Morticia

Post 17 May 2012, 15:23

Jbga, ja sam očito išla u neke čudne škole, al' kod nas ni najveći huligani se ne bi usudili tako nešto reći profesoru. :ne zna:
Meni je to strašno, ja se ni danas, kao odrasla kobila, ne bih usudila tako razgovarati s nekim toliko starijim od mene, tko mi je pritom autoritet.

A daleko sam od rožice.
Morticia

Post 17 May 2012, 15:27

Jbte. :(

I onda se ja čudim zašto su neodgojena bagra.
Pa kad su neodgajani. :(
Ze.

Post 17 May 2012, 15:30

Morticia » wrote:

Niks Kinderštube. :D
blue
Asgard

Post 17 May 2012, 15:54

Meni su super takva "istraživanja" :rofl: A i komentar ispod članka: "a hrvatski politicari su ruzni, debeli, glupi i tek svaki deseti vjeruje u lazi koje izgovori" :rofl:

Znam da sam u dosta upitnika koje sam morala ispunjavati, ako su mi se činila besnislenim, jednostavno - lagala :ne zna: Pretpostavljam da nisam ni prva ni jedina došla na tu ideju.
blue
Asgard

Post 17 May 2012, 15:57

Morticia » wrote:

Ma da, ali mislim da je neodgajane djece uvijek bilo, čini mi se da je problem danas što učitelji nemaju nikakvih ovlasti (tipa - izbacit dijete van, pisati neopravdano i sl.), a djeca to znaju, pa neke stvari koje im kući ne bi pale na pamet, u školi rade :ne zna:
  • Information