Gutam s guštom, jebeš ananas! II
Šalji!dejzi » wrote:Joj, klonka, jučer sam kopala internetsima, našla sam Gnezdo marsupilamija online. Cijeli skenirani.
I na Interliberu sam našla figuricu, nisam mogla odoljet kupnji.
gonj špadi
..droljutro.
..sitvacija u osam sahata. na moru je skoro svugdje povise deset i vedro. ostalo je uglavnom nistica i soto i isto je vedro, ali se to ne vidi radi magle..koja ce se dignut, ali kada, ne zna se.
pasin je, naravno, nedju vodecima..minus 3. jel neko razmisljao napravit olimpijski zimski centar u pazinu?
..sitvacija u osam sahata. na moru je skoro svugdje povise deset i vedro. ostalo je uglavnom nistica i soto i isto je vedro, ali se to ne vidi radi magle..koja ce se dignut, ali kada, ne zna se.
pasin je, naravno, nedju vodecima..minus 3. jel neko razmisljao napravit olimpijski zimski centar u pazinu?
- Lord Byron
Skijašku skakaonicu sa skokovima direkt u more?..a unda » wrote:jel neko razmisljao napravit olimpijski zimski centar u pazinu?
..da, ali u koje more? pa u kopnenhagenu je 3. helsinki -1..ej, helsinki. a u pazinu..-3.Lord Byron » wrote: Skijašku skakaonicu sa skokovima direkt u more?
- Lord Byron
Jadransko, naravno. Dobro isprojektiraš i orijentiraš, i letiletileti - i hvuššššš, padne tamo negdje oko Pule...a unda » wrote: ..da, ali u koje more?
..eh, projektiranje..arhitekti..Lord Byron » wrote: Jadransko, naravno. Dobro isprojektiraš i orijentiraš, i letiletileti - i hvuššššš, padne tamo negdje oko Pule.
jednom sam imao dobru ideju, samo sam je ovlas spomenuo, a i to ovlas je bila plahtica, kako napravit kanal od crikvenice negdje, pa du zagreba i onda ispod sljemena napravit marinu za mega jahte i kombinaciju zicare i ustava (moze i onog ustava) kojima ce se te jahte popet i usidrit negdje oko cilja snjezne kraljice.
za one pliceg dzepa marina bi bila negdje oko jaruna, po nasipu bi se posadile palme i to bi se zvalo lungo savo.
- Lord Byron
Zaboravio si spomenuti velike sise - tako da bude sigurna da kopipejstaš generički tekst...a unda » wrote: ..ti si lijepa, zgodna, mlada, ti to mozes, ti zasluzujes..
Daj nešto novo, nešto divlje...a unda » wrote: ..ti si lijepa, zgodna, mlada, ti to mozes, ti zasluzujes..
Nešto što ne znam.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
proizvodnja alkohola u hrvatskoj je porasla, a cijena se višestruko smanjila, ter je u izradi zakon po kojem potrebiti dobivaju mjesečne bonove i za bolje alkohole, a ne više samo za brlju, daskovaču i žuju.Morticia » wrote:Oraspoložite me.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Lord Byron » wrote: Zaboravio si spomenuti velike sise - tako da bude sigurna da kopipejstaš generički tekst.
Ma nemoj.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-