Birtija do faksa
Jelda?
Iću i ja leć, još par minuta...
ex anais » wrote:
Zekoslawa wrote:Mene je njega malo strah.![]()
S Tuđmanom do intimnosti.
[spoiler]ex anais wrote: Iću i ja leć, još par minuta...
[/spoiler]..a frenki na partijskom sastanku.ex anais » wrote:
Ne znam. Jedino a unda je tu s nama, a on tipka s nama.
Doduše, ovaj četvrti hidden mi je sumljiv.
cek
Unda, reci mu
..ja? zasto ja? zasto uvijek ja? eno, ko ga oce sisat, nek mu i govori. zekata, kazi mu..
Poše..a unda » wrote: ..ja? zasto ja? zasto uvijek ja? eno, ko ga oce sisat, nek mu i govori. zekata, kazi mu..
Evo mu :kriza u braku:
[spoiler]
[/spoiler]..a unda » wrote:[spoiler][/spoiler]
Aj nam ispričaj nešto za laku noć. One tvoje neke anegdote i to.
Južina. A možda i pms...a unda » wrote:..di je zekoslawa? bit ce isla sta mrknut?![]()
ali, nesto mi nije bas danas i jucer, a? jelda da je malo ono ka.. nesto..
nemam ja anegdota. jesam li pricao kad sam isao na prijemni za fonetiku?
..ne, ne mogu, kao jucer da je bilo..ne, jos ne mogu.. ono, jos uvijek ne znam bil se smijao il plakao..svemirska ironija.
Inače, danas su mi se desile dvije bizarne sitnice. Jedna spisateljica koju volim ima heteronim, a ja sam površno znala za tu "drugu" i šokirala sam se kad sam skužila da je to ista osoba.
A onda sam naišla na neku japansku autoricu, rođenu u pretprošlom stoljeću, čitala, čitala i onda idem guglat i skužim da je to muškarac.
A zvučao je kao žena. Još uvijek mi zvuči.
I tako.
A onda sam naišla na neku japansku autoricu, rođenu u pretprošlom stoljeću, čitala, čitala i onda idem guglat i skužim da je to muškarac.
I tako.
Pročitala sam "nisam ja anegdota" pa gledam i čudim se....a unda » wrote:
nemam ja anegdota. jesam li pricao kad sam isao na prijemni za fonetiku?![]()
..ne, ne mogu, kao jucer da je bilo..ne, jos ne mogu.. ono, jos uvijek ne znam bil se smijao il plakao..svemirska ironija.
Aj, pričaj, imaš još pet minuta.
Išla sam se oprat ispod repa, pa onda zaključih da nisam upalila bojler...a unda » wrote:..di je zekoslawa? bit ce isla sta mrknut?![]()
ali, nesto mi nije bas danas i jucer, a? jelda da je malo ono ka.. nesto..
Kad si ono bio rekao da sam dobro marendala, prekjučer? E, imaš pravo, odonda je počelo.
pa ocito si dobro i procitala. nije to bezveze. ja sam za tebe anegdota? dobro, dobro..ex anais » wrote:
Pročitala sam "nisam ja anegdota" pa gledam i čudim se..
Aj, pričaj, imaš još pet minuta.
Ček, vratit ćemo se na ovo, ja oću čuti o fonetici.ex anais » wrote:Inače, danas su mi se desile dvije bizarne sitnice. Jedna spisateljica koju volim ima heteronim, a ja sam površno znala za tu "drugu" i šokirala sam se kad sam skužila da je to ista osoba.
A onda sam naišla na neku japansku autoricu, rođenu u pretprošlom stoljeću, čitala, čitala i onda idem guglat i skužim da je to muškarac.A zvučao je kao žena. Još uvijek mi zvuči.
I tako.
Bolje i to nego epizoda...a unda » wrote: pa ocito si dobro i procitala. nije to bezveze. ja sam za tebe anegdota? dobro, dobro..
Sasuki Namuki Suki Nuki, tako nekako bješe, ne sjećam se, srećom, imam history.
Meni to zvuči kao četiri druga Japanca.ex anais » wrote:
Bolje i to nego epizoda.![]()
Sasuki Namuki Suki Nuki, tako nekako bješe, ne sjećam se, srećom, imam history.
-
- Information
-