Kako tebi majstori tako brzo dođu? Sigurno zbog sisa.
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
Di je PŽK na ovom forumu?

Dobila sam karton za bivanje Grinchem

OVO JE ADMINISTRATORSKA I MODERATORSKA SAMOVOLJA I TIRANIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
Osnovaću svoj forum, www.savrsena.com i TAMO NEĆE PIT POŠIĆA!!!!!!!!!!!!!!!1

Dobila sam karton za bivanje Grinchem
OVO JE ADMINISTRATORSKA I MODERATORSKA SAMOVOLJA I TIRANIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
Osnovaću svoj forum, www.savrsena.com i TAMO NEĆE PIT POŠIĆA!!!!!!!!!!!!!!!1
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herpe.Herp » wrote:Di je PŽK na ovom forumu?![]()
![]()
Dobila sam karton za bivanje Grinchem![]()
![]()
Osnovaću svoj forum, http://www.savrsena.com i TAMO NEĆE PIT POŠIĆA!!!!!!!!!!!!!!!1
A nisi vidjela naš suptilan prijedlog?
ElliQuinn » wrote:Meni nije samo pošić, meni je i nova godina. Slušam na Lijepom plavom Dunavu.

Manje je novogodišnjih.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Na dnu, ispod okvira s postovima imaš "Select action", među njima je i move posts ili split posts. Odaberi željenu temu za spajanje, poštrihaj postove koje seliš, provjeri željenu akciju i to je to.
- Lord Byron
I onda, jel neko gledao gdje su najbolji ukrasi?
Još nisam odlučio, pravi ili umjetni bor. Mislim da trebam kupovati novu rasvjetu.
Htjela sam ti savjetovati da uzmeš pravi bor, a kako bi mu dao poetsku notu, neka to bude bor zasađen one godine kad si se rodio.
No ubrzo sam uvidjela oveće manjkavosti tog savjeta.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pa stavit će Bandić takav na Trg.Herp » wrote:
Htjela sam ti savjetovati da uzmeš pravi bor, a kako bi mu dao poetsku notu, neka to bude bor zasađen one godine kad si se rodio.
No ubrzo sam uvidjela oveće manjkavosti tog savjeta.
Biti i mniti svemiropolisno
NIKAT!!!!!!!!!!!1111111111dejzi » wrote:Herpe, gotovo je. Pobijeđen si. Nađi Pošić u sebi, bit će ti lakše.
Evo ti najpoljija pošićna ikad.
-
- Information
-