Da, da, ima dobrih rajskih drolja koje bi ti se uvijek smilovale, to je naprosto kršćanski.Karl Jozef » wrote: Ako se netko ne smiluje

Da, da, ima dobrih rajskih drolja koje bi ti se uvijek smilovale, to je naprosto kršćanski.Karl Jozef » wrote: Ako se netko ne smiluje
JAAAA sam ti to sve napravila! Sve ovim redom kako si i napisao.Karl Jozef » wrote: Ne smeta meni Lastan ni malo osim kad mi prebacuje teme, krivo prereže postove i odabere naziv teme u moje ime![]()
Ne znam kakvu mezu gosti vole, crnu ili bijelu?A to joj i ja kažem ali ne, ... ona ga odmah poslala u kurac![]()
A neće. Moram se pouzdati u ovu vulgaris verzijuZekoslawa » wrote: Da, da, ima dobrih rajskih drolja koje bi ti se uvijek smilovale, to je naprosto kršćanski.
Ovo je od prije toga što si ti napravilaTea Tree » wrote: JAAAA sam ti to sve napravila! Sve ovim redom kako si i napisao.
: pucaj u prsa:
Šta, ima rajska drolja vulgaris i ona s full opremom i to?Karl Jozef » wrote: A neće. Moram se pouzdati u ovu vulgaris verziju
Tko je Oliver?Karl Jozef » wrote: Ovo je od prije toga što si ti napravilajoš od vremena kad sam bio Oliver (vi znate da sam Oliver jel' da
)
A ne znam ima ih svakakvih. No trenutno sam još na zemlji
A i zemaljske drolje imaš, a?Karl Jozef » wrote: A ne znam ima ih svakakvih. No trenutno sam još na zemlji
Oprosti, nisam znala da te spomen dotičnoga mladića toliko smeta.Karl Jozef wrote:![]()
Jesmo li ti izmišljali novi identitet s takvim žarom kao da si zaštićeni svjedok?Karl Jozef » wrote: Ovo je od prije toga što si ti napravilajoš od vremena kad sam bio Oliver (vi znate da sam Oliver jel' da
)
Zaštićeni svjedok. Program zaštite svjedoka i te američke fore.Zekoslawa wrote:Tko je Oliver?![]()
Aaaa, Grobovi, država, krv i tlo.Karl Jozef » wrote: Ovo je od prije toga što si ti napravilajoš od vremena kad sam bio Oliver (vi znate da sam Oliver jel' da
)
Što je bilo? I on je htio permu?Zekoslawa » wrote:Aaaaa, sad se sjećam, to je onaj jedan što me davio kad sam judolinu priskrbila permu.![]()
Nećemo se klati, tu ćemo se podjebavati, a tamo je za ozbiljno klanje.Koliko je ovo sati, 4.45 + onaj jedan sat što su nam ukrali?
Odoh, narode. Vi se nastavite klati dolje kod Lastana. A on možebitno još uvijek piše odgovor na zadnji Oliverov post.
Noć, kurvaru.![]()
Noć, eksačo, bezobraznice jedna što bježiš od nas ko da smo kužni.![]()
Noć, čajevita.
NemamZekoslawa » wrote: A i zemaljske drolje imaš, a?![]()
Zekoslawa wrote:Aaaaa, sad se sjećam, to je onaj jedan što me davio kad sam judolinu priskrbila permu.
Laku noć šećeruOdoh, narode. Vi se nastavite klati dolje kod Lastana. A on možebitno još uvijek piše odgovor na zadnji Oliverov post.
Ne stalkam.jednokratni klon » wrote:Nije da namjerno ignoriram, jednostavno ne znam što bih rekla. Nema razloga da se duri zbog svojih stavova. Nitko ga nije "ubio", jednostavno su mi neke stvari loše sjele na želudac.
To je više manje sve.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest