Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
tfiti

Post 24 Sep 2011, 23:22

Banirajte me, kao što su i vas tamo banirali jer ste izrazili svoje mišljenje. Cenzurirajte me, jer nisam dio klike, jer nemam isto mišljenje kao ostatak. :kokice:

jevgenija

Post 24 Sep 2011, 23:25

tfiti » wrote:Banirajte me, kao što su i vas tamo banirali jer ste izrazili svoje mišljenje. Cenzurirajte me, jer nisam dio klike, jer nemam isto mišljenje kao ostatak. :kokice:
e baš nećemo.
ne dolaze svaki dan čudnovati kljunaši pa da se razbacujemo njima! :o
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Silajn

tfiti » wrote:Banirajte me, kao što su i vas tamo banirali jer ste izrazili svoje mišljenje. Cenzurirajte me, jer nisam dio klike, jer nemam isto mišljenje kao ostatak. :kokice:

Joj, daj ne kmeči :rofl: :rofl: Pa ti si blago, nismo imali nikog za zajebavat do sad :cheer: :kiss:
tfiti

Awwww :cerek:
Silajn

Post 24 Sep 2011, 23:26

tfiti » wrote:Awwww :cerek:
Sad se razbacaj po ostatku foruma, možda ti se i svidi :top:
klonka

Post 24 Sep 2011, 23:44

tfiti » wrote:Je, gdje je bio onaj šitstrom oko vajli i njenog komentara s moderatorskog? I kalkuliranje oko toga kojeg će se moderatora pozvati? :misli:

A da, bilo je ovdje. :lux:
Ispravak netočnog navoda. Bio je razgovor o tome kako se odnositi prema modovima s foruma i nije donesen nikakav zaključak koji bi ikoga odavde na išta obvezivao. Ovdje je svatko dobrodošao, a ako ima okapanja s nekim od forumaša koji su već ovdje, njegov/njihov problem. Šitstorm o Vajli, kako ga zoveš, ne razlikuje se od toga da sutra bilo tko odavde sazna da ga prijatelj ili poznanik s kojim je dobar u RL ogovara na nekom drugom mjestu. Kako će se itko prema tome postaviti ovdje ne razlikuje se puno od toga kako će se postaviti prema ogovaranju inače. Što, sad bi ljudi koji su povrijeđeni time što im se lagalo trebali osjećati grižnju savjesti i šutjeti o tome jer su došli do podataka koji su trebali biti zaštićeni? Malo sutra. I to uopće nema veze s Vajli. Ni s Afrikom. A ni s imf-om. Ajbok.
gonj špadi
klonka

Post 25 Sep 2011, 00:06

I tak. Nekako mi se sve čini da će ovo završiti na prijedlogadovom kutku... :hekla:
gonj špadi
Silajn

Post 25 Sep 2011, 00:07

klonka » wrote:I tak. Nekako mi se sve čini da će ovo završiti na prijedlogadovom kutku... :hekla:
Zakaj? Bit će toga još, nek ostane na ovom topiku :ne zna:
klonka

Post 25 Sep 2011, 00:10

Ma u redu je da se o tome diskutira, nemam namjeru ušutkavati tfiti, mislila sam samo prebaciti "moj tata je jači od tvoga" postove ako se nastave i ako se forumski puk složi s time.
gonj špadi
Zekoslawa

Post 25 Sep 2011, 00:16

ZgSash » wrote:
Šarmantni sam mladić :)
posve i nadasve
:)
ZgSash

Post 25 Sep 2011, 00:17

Silajn » wrote:
Hijao :rofl: Future nas je našao :lux: :lux:
Ne :)
Silajn

Post 25 Sep 2011, 00:21

ZgSash » wrote:
Ne :)
Dovraga :durica:
tfiti

Post 25 Sep 2011, 00:22

Tko je future, ja ili ZgSash? :confused:
jevgenija

Post 25 Sep 2011, 00:23

tfiti » wrote:Tko je future, ja ili ZgSash? :confused:
jesi ti svjesno koliko ovo perverzno zvuči?

:cerek:
ZgSash

Post 25 Sep 2011, 00:37

jevgenija » wrote: jesi ti svjesno koliko ovo perverzno zvuči?

:cerek:

tako si šarmantna i ti, jevgenijo :)
jevgenija

Post 25 Sep 2011, 00:45

ZgSash » wrote:

tako si šarmantna i ti, jevgenijo :)
nemoj, pokati. opet će doć bajron mahat šiškama, pa smo najebali i ti i ja. drš se ti Zečurke. ona ima i dulje noge od mene i ... dobro, ne znam kako izgleda, zapravo, ali čini mi se da je turbozgodna. :o
ja nisam :tuzni:
Zekoslawa

Post 25 Sep 2011, 00:53

Moglo bi lako biti da ima dulje noge i od njega. :D
dimnjak

Post 25 Sep 2011, 09:59

preskacem komentirati ovo sa misterioznim nickom.

meni je afrika u ovoj prici zrtveno janje i totalno mi je sadrzaj posta nebitan, kao ni od koga je. ono sto je poanta price (ne da se to radi, jer da, to se radi. svugdje. manje vise svi u nekom trenutku kad dobe priliku. bilo radi dobrih namjera ili losih. od klinaca do odraslih, zrelih ljudi. i isto tako se brdo ljudi rega sa ime.prezime mailom, pa cak i na stranicama koje sadrze piratski sadrzaj. jer ne razmisljaju. ne pada im na pamet tko stoji iza mod-admin imena. itd) stoga, ono jedino sto mi je u ovoj prici bitno je ban.
trazenje dokaza i pljuvanje ekipe epitetima paranoje te uvjeravanje da se to ne radi i da se prestane pisati o tome ako se dokaza nema jer je sve to samo rekla kazala. i onda se dokaz pojavi, steta sto je takav, vjerujem da ima puno "gorih" i osoba koja da dokaz koji je trazen, dobije ban.

eto, samo to.
afriku ne poznam niti sam ikad trosila vrijeme razmisljajuci kakva je osoba, bas kao niti o bilo kojem forumasu/modu s kojim nisam u nekom prisnijem komunikacijskom odnosu. niti ne namjeravam.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Perzefona

Post 25 Sep 2011, 10:09

dimnjak » wrote:
meni je afrika u ovoj prici zrtveno janje (...) vjerujem da ima puno "gorih"(...)
afriku ne poznam
Meni je Afrike jako žao.

Ja sam s njom imala jedan konflikt i nismo se privatno družile. Nemam ju razloga braniti. Ali ni slučajno ne mislim da je loša osoba, naprotiv imam o njoj dobro mišljenje i misim da je hrabra i pozitivna osoba.

Mislim isto tako da je ona jedna od najvećih žrtava svega ovoga što se događa i to mi je žao.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
ali

Post 25 Sep 2011, 11:42

Nisam se do sad uključivala u ovu priču, ni tamo ni ovdje jer (unatoč emotivnom vezanju za forum i ljude) sam nekako na kraju ipak poklonik "tržišnog" gledanja na forum:
Oćeš - nećeš - nemoraš

Glupo mi je čistit po tuđim kućama.
Pogotovo nakon otvorenog i opetovanog uzmi ili ostavi.

Ali. ono što mi sad ovdje nije jasno je to neko žaljenje, opravdavanje.....ne znam što ni čemu :ne zna:
Ako je netko otkrio podatke i izrugivao se forumašu ujedno javno otkrivajući njegov identitet, onda jebiga napravio je to :s
Napravio on to zato jer je glup, zaveden, niske inteligencije, žrtveni jarac, povodljiv, zloban jer su ga kad je bio mali vršnjaci tukli i izbjegavali, patio od nejebice, dobar u duši ali voli privlačit pažnju, zadnje smeće al kad ga upoznaš nije loš....ili štagod - kakve ima veze?

Tako se svakoga od tih koji su "napravili i gore stvari" ili "otkrili puno više podataka" može opravdati.
A meni se čini da su svi takvi, bez obzira na motive, radili istu stvar.

Jebiga, i Hitlera su vjerojatno mama i prijatelji opravdavali :zubo:
jevgenija

Post 25 Sep 2011, 11:50

m.za » wrote:
Jebiga, i Hitlera su vjerojatno mama i prijatelji opravdavali :zubo:
:eek:

saš tamo dobit karton za optuživanje za nacizam! I provociranje! I zaplotnjaštvo i klikizam s natruhama fašizma! :o

na - je - ba - la si! ko žuti! :o (ne mislim u rasističkom smislu, lurkeri! ovo je samo fraza iz djetinjstva, ne mislim na prave kineze ni da trebaju najebat. ni da su najebali!!!)
Lord Byron

Post 25 Sep 2011, 11:52

m.za » wrote:Ali. ono što mi sad ovdje nije jasno je to neko žaljenje, opravdavanje.....ne znam što ni čemu :ne zna:
Recimo ovako: što bi pomislila da u sutrašnjem Večernjaku na naslovnici pročitaš da je otkriven krivac za pretvorbeni kriminal - Štef Črčković koji je platio kokošinjac kombinata u stečaju 5 tisuća ondašnjih maraka, a tržišna vrijednost mu je bila 6 i pol? Eto, sad smo riješili sve probleme pretvorbe, Štefa ćemo dati nezadovoljnima i idemo dalje.
ali

Post 25 Sep 2011, 12:06

Lord Byron » wrote: Recimo ovako: što bi pomislila da u sutrašnjem Večernjaku na naslovnici pročitaš da je otkriven krivac za pretvorbeni kriminal - Štef Črčković koji je platio kokošinjac kombinata u stečaju 5 tisuća ondašnjih maraka, a tržišna vrijednost mu je bila 6 i pol? Eto, sad smo riješili sve probleme pretvorbe, Štefa ćemo dati nezadovoljnima i idemo dalje.
Ne, pretvorba je stvar šire zajednice.
Ovdje je radnik u kokošinjcu Štef Črčković platio 5 milja direktoru Joži da ga instalira na poziciju šefa Odjela za odvajanje batka od zabatka u njegovom privatnom Peradarniku d.o.o.

Kakve to ima veze sa mnom? Ako mi se ne sviđa Štef, Joža, njihove kokoše, d.o.o. i kadrovska politika, ne znam....ćao :ne zna:
Odoh u Perutninu.
A kad od njih dobijem salmonelu tužit ću ih inspekciji.

Na kraju krajeva, šta njih boli kurac šta smo se moja familija i ja navikli na njihovo meso :D
Lord Byron

Post 25 Sep 2011, 12:08

m.za » wrote:Ne, pretvorba je stvar šire zajednice.
Ovdje imaš širu forumsku zajednicu.
Kakve to ima veze sa mnom?
To je drugo pitanje. Replyao sam na pitanje o tome kako i zašto razumijevanje/sažaljenje.
ali

Post 25 Sep 2011, 12:26

Lord Byron » wrote: Ovdje imaš širu forumsku zajednicu.
Ne postoji "zajednica", nije to kombinat ili zadruga ili Javna ustanova:mig:
D.o.o.
Tebi i meni nitko takav ne treba polagati račune za svoje poslovanje. Ni zašto je Štef žrtveni jarac i ide na sud zbog mita umjesto članova Nadzornog odbora koji su sve amenovali.
Žali se DORH-u, ne njima.
To je drugo pitanje. Replyao sam na pitanje o tome kako i zašto razumijevanje/sažaljenje.
Ajmo ovako :zubo:
Ako Peradarnik d.o.o. namjerno prodaje bolesne piliće, a meni kao kupcu ih je prodao osobno Štef koji je to isto znao, onda me boli kita za to što je on to radio jer je glup, a njegovi nadređeni zbog toga da se obogate.
Moje zdravlje su svjesno ugrozili i Štef i oni koji su mu to dozvolili ili naložili.
Nabijem ga podjednako jer mi je to svjesno prodao sa smješkom.

Bez obzira što je Štef inače dobričina i uvijek donese domaće graševine, miriše na jabuke i živi ko podstanar, a "oni" su debele mješine u bemvejima.
  • Information