Danas se vratila nevista i mala joj odbrusi:Šta režiš?
Tko ne trkelja, magarac!
-
visekratni klon
Inače, jučer se susjed žalio susjedi da njena nevista viče cijele dane i da zašto ne nalupa djecu po guzici kad zasluže umjesto da se cijeli dan dere.
I da, zapališe joint, on i susjeda, ona je prof. ima jedno šezdeset. Mislim, nije to problem, ali u zadnje vrijeme promatram to svoje susjedstvo i ne znam više šta bih rekla.
Nalupala ih kasnije. 
-
visekratni klon
Imamo. Taj se boji bombaša. Prije njega je bio jedna simpa stari koji je hodao po krovu susjedi, pričala sam ti to, služio je dok nije umrla. I ova što puši mu je isto jašila za vratom. Dakle, imamo pomalo strašljive predstavnike.Karl Jozef » wrote:Jel' imati vi kakvog predstavnika stanara ili tako nešto koji se mora brinuti da je sve ok u zgradi?
-
visekratni klon
Ne ubrajaj mene u tu skupinu manijaka, tramvajska stolico!Karl Jozef » wrote: Što i nije čudno kakvi ste.
visekratni klon » wrote:Kako me muški nerviraju s tim što ne mogu upamtiti da je haljina u jednom dijelu, a suknja kao hlače samo bez nogavica.Zašto?
Mislim da je muskima bitnija duljina suknje/haljine/nogavica koja otkriva ili skriva noge nego sto bi im bila vazna vrsta pokrivala/otkrivala.
-
visekratni klon
Ali svejedno, kako, kakoo ne upamte...Bara huda » wrote:![]()
Mislim da je muskima bitnija duljina suknje/haljine/nogavica koja otkriva ili skriva noge nego sto bi im bila vazna vrsta pokrivala/otkrivala.
fali jedno oKarl Jozef » wrote:
Kako tvoj tatto, jel dobro zarasta i što već treba biti sa tetovažom?
a valjda. kak su mi tablete i PTSP suzbili sjećanja na zagreb, tak nemam pojma kak je bilo s prvom i jel se ova normalno ponaša
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
To su incidenti.visekratni klon » wrote: Ne ubrajaj mene u tu skupinu manijaka, tramvajska stolico!
A štajaznam ti si mi još i najgora tamo. Poljevaš vodom, zoveš policiju...
Ako se ništa ne crveni, svrbi, gnoji... valjda je sve ok.Dawn wrote: a valjda. kak su mi tablete i PTSP suzbili sjećanja na zagreb, tak nemam pojma kak je bilo s prvom i jel se ova normalno ponaša![]()
-
visekratni klon
Provokatoru mučki.
Samo čekam jesen, saaamo čekam da se vrati ona spodoba i udruži s bombašem, jebaću im majčicu.
I kad budem zvala policiju reći ću ovo sve za travu i profesoricu i da je razbio zid.
Zna li netko kvalitetnog opsesivnog manijaka da mu dam njegov broj i kažem da je od plavuše?
Samo čekam jesen, saaamo čekam da se vrati ona spodoba i udruži s bombašem, jebaću im majčicu.
I kad budem zvala policiju reći ću ovo sve za travu i profesoricu i da je razbio zid.
Zna li netko kvalitetnog opsesivnog manijaka da mu dam njegov broj i kažem da je od plavuše?
-
visekratni klon
Tu mu je stanište, šta misliš da će dić guzicu?
-
visekratni klon
A vadi, proći ćeš kao profesorica likovnog.Zekoslawa » wrote:Izvadit ću mu invalidsku iskaznicu.
Pročitala sam danas da se netko na sudu žalio iza svakog pitanja u brakorazvodnoj parnici "a kakva prava ima moja mater".
-
visekratni klon
Nije mi dovoljno što slušam ove jebače svaki dan. DAnas mi se baba zabrinula za ovu, da šta jauče.Karl Jozef » wrote:Evo sad ću upalit tićicu.
-
visekratni klon
Inače, nabavila sam ptičicu kad sam odlučila ugasit mail. Na kraju nisam ugasila mail, ali sam prebacila u nju sve mailove, sad imam duplo. Ako je to Thunderbird. Pih.
-
visekratni klon
Ako ikad obrišem mail, ne briše se s tićice?Karl Jozef » wrote:Je Thunderbird je.Baš je super programčić.
Emailovi su ti i na njoj i na serveru normalno kao i prije.
E ovisi koju si opciju postavila kad si slagala. Ako si odabrala POP3 onda ne, ako si odabrala IMAP onda se sve sinkronizira. Mislim da je default opcija IMAP tak ako nisi ništa mjenjala vjerojatno će bristi vamo tamo. Naravno tek nakon što upališ tićicu i na internetu pa on to krene sinkronizirati.visekratni klon » wrote: Ako ikad obrišem mail, ne briše se s tićice?
Ja sam razumio da su se to neki turisti slučajno sklonili... ili su oni to kod tebe nešto iznajmili?visekratni klon wrote: Nije mi dovoljno što slušam ove jebače svaki dan.
-
visekratni klon
Jebiga, onda neću brisat ništa.
Moj maestralni plan da nestanem ionako blijedi tek kao ideja hrabrosti koju nemam.
Vjerojatno ću otić i progutat govno na tom eventu.
Pa da, oni su tu gdje je bio onaj kretenoid koji je s bombašem tulumario.
Pa da, oni su tu gdje je bio onaj kretenoid koji je s bombašem tulumario.
-
visekratni klon
Sad bi moja terp. rekla "ali, klone, zašto ne bi otišli i prema njoj se postavili kao i prema drugima, ne morate s njom na kavu, postavite granice". 
Jea, rajt, baš je lako postaviti granice kad ti se netko objesi oko vrata i krene- "Ajme kako ja tebe volim, ajme konačno smo se upoznale, ajmeeeeeeeee : srcad:
Baš sam ja netko tko bi to bezobrazno iskulirao i gledao u daljinu.

Jea, rajt, baš je lako postaviti granice kad ti se netko objesi oko vrata i krene- "Ajme kako ja tebe volim, ajme konačno smo se upoznale, ajmeeeeeeeee : srcad:
Baš sam ja netko tko bi to bezobrazno iskulirao i gledao u daljinu.
-
- Information
-