Nisi ti još osjetila ništa onda.Zekoslawa » wrote: Ma jok. Mislim, nemojmo za boga miloga voditi razgovore bura-sjeverac ili more-voda, al svejedno moram reći da je to, da prostiš, golo govno.
Tko ne trkelja, magarac!
-
visekratni klon
Mah, bila sam jednom ovdje na vjenčanju u siječnju po nekakvoj mećavi, na minus par. Najnormalnije sam lunjala uokolo u hulahopkama i kratkoj haljini. Navučeš se, pokriješ sve što se ima pokriti i neka dere. Na buri to neće baš tako, kurbetina se uvlači kroz sve ikad.visekratni klon » wrote:
Nisi ti još osjetila ništa onda.Ja znam kako regiram na buru, a od onog me uho boljelo i glava se smrzla. Jebiga, gore kad to zapuše je stoput gadnije nego kad ovdje bura dere.
-
visekratni klon
Ma ne govorim o hladnoći, to znam da je gore podnošljivije, nego baš kad zapuše sjeverac, dakle isto kao bura, ali dere li ga dere na onoj hladnoći. Bio je kraj trećeg mjeseca, petak navečer, dobro sam upamtila kad me oderalo.Zekoslawa » wrote: Mah, bila sam jednom ovdje na vjenčanju u siječnju po nekakvoj mećavi, na minus par. Najnormalnije sam lunjala uokolo u hulahopkama i kratkoj haljini. Navučeš se, pokriješ sve što se ima pokriti i neka dere. Na buri to neće baš tako, kurbetina se uvlači kroz sve ikad.
-
visekratni klon
Sjetila sam se šibenske bure u međuvremenu i da, možebitno si u pravu.Zekoslawa » wrote:Pa jel ti mene slušaš, bilo je minus nešto uz vjetar. Je, gadan je, oduran je, ali nešto se može protiv toga. Bura se kurvanjski zavuče u svaku poru, nema protiv nje prikladne odjeće, nema ničega. Trpiš između dva refula i onda amo jovo nanovo.
-
visekratni klon
Ne znam, meni tamo uvijek više puše nego ovdi, a opet, možda sam subjektivna, pojma nemam, znam da me oderalo ljeti i zimi iako je ljeti bilo pakleno vruće, ali intezitet vjetra, uf.Zekoslawa » wrote:A nije baš. Jednom sam išla u Zadar kupovati postole. Jebote, odnilo nas umalo po autoputu. Strava. Iako da, šibenska bura i šibenska cura.
Zekoslawa » wrote: Mah, bila sam jednom ovdje na vjenčanju u siječnju po nekakvoj mećavi, na minus par. Najnormalnije sam lunjala uokolo u hulahopkama i kratkoj haljini. Navučeš se, pokriješ sve što se ima pokriti i neka dere. Na buri to neće baš tako, kurbetina se uvlači kroz sve ikad.
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
-
visekratni klon
Koje sad staklo? Zar nije sve već otpalo što je imalo? 
Ma.ovo su bebe koje sam izvukla.iz smeca. Nisam ih mogla ostaviti da uginu, a sami jos ne znaju jesti.Zekoslawa wrote: Jarun, Bundek, isto govno. Oću nešto što struji i nosi u vražju mater.
Ako ti dojadi hraniti gladnu mačad, uvijek možeš recimo hraniti gladnu mene.![]()
Ne hranim mačad. Nekoć sam to prakticirala i zaključila da mi je to uglavnom izvor frustracije jer ih nikad neću nahraniti sve ikad, a hranjenjem zapravo generiram samo još više gladne mačadi. Usto, kutija Whiskasa koju bi im ja priuštila izvjesnoj je hrpici mačadi slastan obrok, a ne nužda, dok istovremeno gomila druge mačadi treba tek pokoji otpadak u kontejneru da preživi. Tako da ih rijetko hranim, nikako mi se ne sviđa ta računica, tek vjerujem u njihovu sposobnost da se same snađu.
Ono pored čega uvijek zastanem jest ona škrabica za školovanje djece slabijeg imovinskog stanja, tu ne mogu odoljeti. A ono što me uvijek može rastužiti, razljutiti i motivirati istovremeno jest pogled na male zamusane Rome i trudne maloljetne Romkinje s još pokojim djetetom u ruci. Ne dam im ništa, ni lipe, niti ću ikad. Ali bih tako rado s njima porazgovarala.
Ja malim.Romima uvijek dajem cokoladu ili neki slatkis. Pretpostavljam da ih roditelji ipak hrane, ali mi se cini da bas i.ne razmisljaju da.djeca vole slatko
Jednom.me jedan vukao.za rukav pred ducanom i.molio da.mu kupim biljeznice za skolu. Rekla sam mu da zurim i da imam pune vrecice, ali.je fakat bio uporan. Na kraju je sam predlozio da se.nademo drugi dan u 2 pred ducanom.
I stvarno je dosao. Ne znam da li.sam ikad vidjela dijete kojem.su toliko bitne biljeznice za skolu. Nadam se da ce ostati toliko uporan kad.je skola u pitanju.
Ja uglavnom poklanjam hranu Novce ne volim davati jer ne vjerujem ni jednoj organizaciji :ne.zna:
Desire makes slaves out of kings.
hihoćem seZekoslawa » wrote:Šta se ti smiješ tamo?
samo zato što te nisam zamišljala kao curu koja voli ikakve, kamoli kratke, haljine
Mah, toj je djeci, čini mi se, potrebnije usaditi zdrav odnos prema obrazovanju i životu generalno, nego što im treba hrane ili slatkiša. To je ono što me boli kad ih vidim. Ne što su gladni i goli i bosi, ima takvih i drugdje, samo što nisu odgojeni da pitaju. Nego to što ta djeca neće znati izaći iz tog začaranog kruga. Sve drugo aj nekako, u najzadrtijoj zabiti djeca će nekako od nekoga imati prilike nešto čuti i naučiti, imat će kakvog-takvog načina da to ostave iza sebe, ali ova teško i nikako. Jednostavno su previše hermetični i treba previše snage da se izvučeš iz toga svega.
Ne znam od kojeg materijala je, ako sam dobro razumio da je obično staklo u pitanju, ono je krhko i od grijanja i hlađenja kod kuhanja može se pojaviti pukotina...Zekoslawa » wrote:Ma nije otpalo, napuklo je po cijeloj dužini. I to uz prasak. U dvije ture. I sad stoji kako jest.
Uopće mi nije jasno kako se to može dogoditi od jebene pare. Pa zar to nije namijenjeno za kuhinju. U kojoj se kuha.
Dobro joj stoje kratke haljine.Dawn » wrote: hihoćem se
samo zato što te nisam zamišljala kao curu koja voli ikakve, kamoli kratke, haljine
ugodno sam iznenađenjaZekoslawa » wrote: Tko, ja? Ček sekund...
pa ak imalo nalikuje pravoj zekoslawi iz crtića s onim dugim nogama...... :mrnjau:Karl Jozef wrote: Ne znam od kojeg materijala je, ako sam dobro razumio da je obično staklo u pitanju, ono je krhko i od grijanja i hlađenja kod kuhanja može se pojaviti pukotina...
Dobro joj stoje kratke haljine.![]()
Pa gle, sigurno nitko nije lud da u kuhinju, iznad ploče meće najobičnije staklo. Ono, baš baš najobičnije.Karl Jozef » wrote: Ne znam od kojeg materijala je, ako sam dobro razumio da je obično staklo u pitanju, ono je krhko i od grijanja i hlađenja kod kuhanja može se pojaviti pukotina...
Dobro joj stoje kratke haljine.
Ono što si ti vidio, ako se ne varam, nisu bile haljine. Haljina je u jednom komadu. Ovo je, da prostiš, kotul.
Slična je ovoj s njenog avatara.Dawn » wrote: pa ak imalo nalikuje pravoj zekoslawi iz crtića s onim dugim nogama...... :mrnjau:
Sama reče da je četveroznamenkasta cijena. Pa što ne uštedjeti.Zekoslawa wrote: Pa gle, sigurno nitko nije lud da u kuhinju, iznad ploče meće najobičnije staklo. Ono, baš baš najobičnije.
Meni je haljina sve što nema nogavice, prema tome, to je haljina,Ono što si ti vidio, ako se ne varam, nisu bile haljine. Haljina je u jednom komadu. Ovo je, da prostiš, kotul.![]()
pa na tu i mislimKarl Jozef » wrote: Slična je ovoj s njenog avatara.
šud aj nat bi hir?Zekoslawa » wrote:
Ono što si ti vidio, ako se ne varam, nisu bile haljine. Haljina je u jednom komadu. Ovo je, da prostiš, kotul.
-
visekratni klon
Kako me muški nerviraju s tim što ne mogu upamtiti da je haljina u jednom dijelu, a suknja kao hlače samo bez nogavica.
Zašto?
Da, ja bih ovo potpisala.Zekoslawa » wrote: Ma jok. Mislim, nemojmo za boga miloga voditi razgovore bura-sjeverac ili more-voda, al svejedno moram reći da je to, da prostiš, golo govno.
Bura je osjecaj, stanje uma.
Ja sam skijala na -17 uz vjetar, to ti dodje ka da je -30. Tu se stisnes koliko mozes i cekas da prodje. Mislis o zestici koja ce te zgrijat, o sauni i toplini koja ti se razliva tijelom poslije, cak ti se vruci tus i krevet sa poplunom cini vrhuncem dozivljaja.
Ali to nije ono sto donosi bura svojim puhanjem.
To je nekako...... Prociscavanje.
-
- Information
-