aisling » wrote: Pa pravit ćemo se iznenađeni.
Prvi trkeljaški sabor
Za mirzu obećajte nekoga ko kuži fore. A ovu dvojicu probajte zaspamati slikama sisa i obećanjima da ćete slati i dalje ako dođu. Ili slikama bez sisa i prijetnjom da ćete slati i dalje ako ne dođu.jevgenija » wrote:ako netko nije dobio, molim da se javi.
ako netko ima načina da dovuče Emera, lastana i mirzu, nek se javi.
i tak
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ti to zoveš ljudima?Perzefona » wrote: Pa nije to svi. Ima, recimo, ljudi koji ne čitaju ovaj forum. Oni ne znaju.
Happy Easter!
gdje?Perzefona » wrote: Pa nije to svi. Ima, recimo, ljudi koji ne čitaju ovaj forum. Oni ne znaju.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Samo se vi zezajte, ali ja sam baš večeras razmišljala kako bih trebala posjetiti psihokauč jer su mi i misli i postovi zadnjih dana dosadni.Lord Byron » wrote: Netko je nešto napisao???
I onda mi to i potvrdite.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Zašto psihokauč? Pa dosada je pouzdan znak normalnosti.Serenità » wrote:
Samo se vi zezajte, ali ja sam baš večeras razmišljala kako bih trebala posjetiti psihokauč jer su mi i misli i postovi zadnjih dana dosadni.
Valjda nisam navikla na normalu.ex_anais » wrote:
Zašto psihokauč? Pa dosada je pouzdan znak normalnosti.(i ovaj treba imati kapicu ili čarobni štapić da lupa ovoga po glavi).
aisling
ex, deder mi, molim te, nađi onog rudolfa.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Taj smajli mora biti ubačen. Previše često ga rabimo.

- Lord Byron
Nitko ti to nije potvrdio.Serenità » wrote:
Samo se vi zezajte, ali ja sam baš večeras razmišljala kako bih trebala posjetiti psihokauč jer su mi i misli i postovi zadnjih dana dosadni.
Tvoji postovi nisu dosadni zadnjih dana.
Ja nisam ni jednog takvog vidjela, dakle - nema.Perzefona » wrote:
Na svjetu ima svakakvih čudaka i neshvatljivih tipova.
Happy Easter!
da ne znaš Emera, i da se ne nadam nekoj dovlačidbi sad bih ti svašta rekla.Perzefona » wrote:
Ima! Iima! Baš ima! :ljutito topće nožicom:![]()
Na svjetu ima svakakvih čudaka i neshvatljivih tipova.
ovako ću tobož nehajno odskakutati prema nazirućem ljubavnom problemu jedne moje frendice
I ja kažem. Gracias.
aisling, okrutnice (od okrutna zlice, op.a.), izvoli.
Dobro, dobro, ajde možeš sjedit pored prozora, lijepo ti je dejzi napisala.
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Ne zaboravi otvoriti temu.jevgenija » wrote: ovako ću tobož nehajno odskakutati prema nazirućem ljubavnom problemu jedne moje frendice
Potpisi su za budale.
Obično su dosadni, jel?
Nisam Lastan!aisling wrote: Dobro, dobro, ajde možeš sjedit pored prozora, lijepo ti je dejzi napisala.
Spremam ja temu već danima, al je dosadna.Hekatonhir wrote:
Ne zaboravi otvoriti temu.![]()
ni u ludilu.
znaš mene, moja frendica nije imala niti jedan problem o kojem cijeli internet nije znao svaku pojedinost
- Lord Byron
-
- Information
-