Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Klupačo! Neće! Ima tek 12. Šta to pričaš, ujmeocaisina.
Nek(v)arljiva.
Znam da ne moram peglat, ali rekla sam joj da jesam.
Deca su 13,5 muško i 12 žensko.
Ne znam oklen muškom mladuncu očni sjaj, ali bijo je jako sjadak i zbunjen. Hm, ne znam šta planira. Valjda će tamo imat neke guvernante, nadam se.
Nek(v)arljiva.
Maskiraj se ti u golemo srce pa ih uhodi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Možda bi bilo zanimljivije da pišete tko ima sekasa, a ne tko nema, jebiga...privuklo bi i animiralo pučanstvo. Ovako je k'o u onih babaca na štandovima s kineskim gaćama, te ne valja sused Imbrek, jebeš vladu, predsjednik je za kurac, država u banani, muž u birtiji, nema seksa do proljeća...
Ajmo malo života...

Ajmo malo života...

Hojla...moglo bi zanimati vrleta...

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Slušaj ti! Slušaj!
Izvoli odma prestat, ne mogu to podnjet.
Nek(v)arljiva.
Vako, Kara da ti kažem, kad te baš zanima, ostale ne morate čitat....to je čisto radi njega.
Jučer otišla na kafu, bilo veće društvo, muž ostao doma sa troje nejačadi. Skuhala sam, očistila blabla.
Na kafi pričali svašta, najviše o seksu.
Taman prije ponoći ugasili su svjetla u kafiću i morala sam doma.
Čojek se opasno napali u deset minuta vožnje puževim korakom do doma.
Brzinom munje uvezla sam auto u garažu, odletjela pod tuš i onako svježa i mirišljava uvalila se mužu na grijanje.
Ostatak znate.
Jučer otišla na kafu, bilo veće društvo, muž ostao doma sa troje nejačadi. Skuhala sam, očistila blabla.
Na kafi pričali svašta, najviše o seksu.
Brzinom munje uvezla sam auto u garažu, odletjela pod tuš i onako svježa i mirišljava uvalila se mužu na grijanje.
Ostatak znate.
a gle, neće danas al' će sutra
bolje ti je da te pripremamo ovako pomalo...
Ha? Pa najzanimljivije si ostavila zaključano. Kaj je spavao iscrpljen k'o Shrek? Ili je proradio vulkan???Vodena » wrote:Vako, Kara da ti kažem, kad te baš zanima, ostale ne morate čitat....to je čisto radi njega.
Na kafi pričali svašta, najviše o seksu.![]()
Ostatak znate.

-
- Information
-