Bojkot je. Što da radim, što?!
- Beta ženka
Daaj, nek i meni netko kaže o čem se radi.
EDIT: OK, sad se ulogirah tamo i dobih od nepoznatog nicka pm.
EDIT: OK, sad se ulogirah tamo i dobih od nepoznatog nicka pm.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Lord Byron
Sve osim skrinšota piše na PŽK-u. U temi o moderatorima i identitetu, posljednji post. Za sada. Tko zna do kada.
- Lord Byron
Fali ti smiley. : silajn:Ajvi » wrote:Sejvano.
Ma gledaj(te), svatko tko se zaklinje da stotine moderatora, koji ničim nisu obvezani na poštivanje nekih pravila (pa i onog o privatnosti), nikad i nigdje ne vire u privatne podatke u koje mogu zaviriti (a e-mail jest privatni podatak : chocolatecookie:), jednostavno pokazuje elementarno nepoznavanje ljudske naravi, čiji je osnovni sastojak radoznalost.
Kurčenje s nečijim privatnim podacima na moderatorskom kutku nije radoznalost nego jadnost. A to da postoje jadni forumaši, jadni moderatori, jadni ljudi, to smo naravno znali.Lord Byron » wrote: Fali ti smiley. : silajn:
Ma gledaj(te), svatko tko se zaklinje da stotine moderatora, koji ničim nisu obvezani na poštivanje nekih pravila (pa i onog o privatnosti), nikad i nigdje ne vire u privatne podatke u koje mogu zaviriti (a e-mail jest privatni podatak : chocolatecookie:), jednostavno pokazuje elementarno nepoznavanje ljudske naravi, čiji je osnovni sastojak radoznalost.
Sad su mi neke rečenice, ispisane svisoka, jako zabavne.
Ima Silajn prtsc...a unda » wrote: vidjela? i? jel jos ziv topik? sejvala?
Ubili su ga jutros, trajao je nekih 6sati, tako nešto.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Lord Byron
...ili sadržajem razmijenjenih PM-ova...ex_anais » wrote:Kurčenje s nečijim privatnim podacima
Tu se sad otvara cijeli niz "razina" s kojih se ova priča može gledati:na moderatorskom kutku nije radoznalost nego jadnost.
- ničim utemeljeno samouvjereno opetovano tvrđenje o savršenosti sustava i nazivanje svakoga tko tvrdi suprotno "ti se oćeš pravit frajer, a nemaš dokaze";
- "ubijanje glasnika" kad se pojavi frajer s dokazima;
- buduća zbivanja, tj. način na koji će se ovo raspetljati;
- zaključci, pa i pouke onoga/onih kojima je tako nešto (bilo) fora za ispisivati.
Ja i dalje vjerujem da se ne radi o jadnosti kao nečijoj karakternoj osobini, nego, onako, o jednoj od onih situacija koje čovjeka ponesu pa počini štošta čega se kasnije iskreno srami.
Delvekjo je na moderatorskom reko afriki da je krava tračbabska najgore vrste i još neke stvari i napravio rajtu na topiku o smjeni zgsaša. u većini stvari je bio u pravu, njegovi postovi su praktički bili kopija PŽK-a u posljednje vrijeme, ali ga razapelo zbog onog malog djelića u kojem je bilo vređanja i razvlačenja pizdarija, i upokojen je kao modulator, ne znam jel baniran.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Rekla je da ima.
Zec, delvekja je Afrika optužila na moderatorskom da je pod klonovima objavljivao prtscove njenih postova kako bi njezine "prijateljice" shvatile da je odvratna.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Dobro, jel tu riječ o njenim pm-ovima ili je to objavila na moderatorskom kutku? Nije mi sad ništa jasno.Lord Byron » wrote: ...ili sadržajem razmijenjenih PM-ova...
Tu se sad otvara cijeli niz "razina" s kojih se ova priča može gledati:
- ničim utemeljeno samouvjereno opetovano tvrđenje o savršenosti sustava i nazivanje svakoga tko tvrdi suprotno "ti se oćeš pravit frajer, a nemaš dokaze";
- "ubijanje glasnika" kad se pojavi frajer s dokazima;
- buduća zbivanja, tj. način na koji će se ovo raspetljati;
- zaključci, pa i pouke onoga/onih kojima je tako nešto (bilo) fora za ispisivati.
Ja i dalje vjerujem da se ne radi o jadnosti kao nečijoj karakternoj osobini, nego, onako, o jednoj od onih situacija koje čovjeka ponesu pa počini štošta čega se kasnije iskreno srami.
Ta bahatost kojom neki moderatori i oba administratora nastupaju i vrijeđaju forumaše te posprdno zaključuju da je netko lud ako uopće pomisli da njih zanimaju nečiji privatni podaci, a istovremeno ovakvo objavljivanje je uistinu jadno. Kad dijele etikete mogli bi početi od sebe. Onda možda ne bi bili jadni. Budući da dotična nije sebi udijelila nijednu etiketu, a drugima nalazi shodno to činiti ne bih puno dvojila o takvom karakteru. Dakako, da ne ispadne da "ogovaram" ponovila bih to i na forum.hr-u, ali ne želim za ovakvu stvar dobiti ban (još).
- Lord Byron
Isprike, ovo s PM-ovima je nešto sasvim drugo, nisam htio unositi pomutnju.ex_anais » wrote:Dobro, jel tu riječ o njenim pm-ovima ili je to objavila na moderatorskom kutku? Nije mi sad ništa jasno.
Ja sam i dalje nešto oprezniji u prebrzom zaključivanju o karakteru. Ljudi se zanesu pa svašta urade u životu.
-
- Information
-