Plakat' babi u špajzi
Vidim da se karlito razbacuje inzenjerima. Moze i ovdje jedan

-
visekratni klon
Razbacuje se ko da ih je probo pa zna da valjaju. 
visekratni klon » wrote:Razbacuje se ko da ih je probo pa zna da valjaju.
a ni splendi nije jos ponudio
-
visekratni klon
Kome ti to, Bo ili meni?Karlito » wrote:Ti bi nekog starijeg... a ima jedan od četrdeset i koju. Dobar dečko, nije mu još možda dva tri ispita ostalo.
Ja bome ne bi starijeg.
Beau... ti si svog dobila pa ga neš' jel' sad je kao neki problem da nije baš skroz slobodan...visekratni klon » wrote: Kome ti to, Bo ili meni?
Ja bome ne bi starijeg.
-
visekratni klon
Je, sad je problem i što ne želim glavom udarati u cigle, bogati.Karlito » wrote: Beau... ti si svog dobila pa ga neš' jel' sad je kao neki problem da nije baš skroz slobodan...
Hmm, pa imam jednu nedavno diplomirala, bila je skroz ok kad smo počeli studirat, al' poslije mi se čini malo pošandrcala. Al' ono zaposlena je tako da neće je bit puno doma...moeee » wrote:ajd da i ja pitam karl kakav si sa inzenjerkama
Karlito wrote:Ti bi nekog starijeg... a ima jedan od četrdeset i koju. Dobar dečko, nije mu još možda dva tri ispita ostalo.
-
visekratni klon
Ja uopće nisam znala da je Karlito rasadnik inžinjera. Sve će nas udati ovdje, možda neke i oženiti. 
Taj koji mi je pao na pamet, ima dugu plavo, svjetlo smeđu kosu i bradu, malo na Isusa baca.
A što ću ti ja kad voliš HDZ-ovski gard, HDZ-ovsko pjesništvo, HDZ-ovsko ovo, ono... Morat ćeš proširit specifikacije...Splenda wrote:mrš pizdo.![]()
Ma je to malo, ka ono... al' ova meni jednom kaže, da nije vidjela lijeniju osobu u životu... mislim jel' to zdrav čovjek može reć - ne.
-
visekratni klon
Karlito » wrote: al' ova meni jednom kaže, da nije vidjela lijeniju osobu u životu... mislim jel' to zdrav čovjek može reć - ne.Nije to malo pošandrcalo, uzelo je to maha čini mi se, muti joj se realnost.
Karlito » wrote: Ma je to malo, ka ono... al' ova meni jednom kaže, da nije vidjela lijeniju osobu u životu... mislim jel' to zdrav čovjek može reć - ne.Nije to malo pošandrcalo, uzelo je to maha čini mi se, muti joj se realnost.
E da, ima dijete, to valjda nije problem. Skroz je slatka curica...
zasto bi bio problem taman se i odjetim odma
-
- Information
-