Ne zvuci lose
Plakat' babi u špajzi
-
visekratni klon
Poojma nemam, nisam je vidjela jedno par godina. A i kad je vidim, uvijek je s prijateljima.
-
visekratni klon
Jebiga, da sam bolja u očuvanju loših prijateljstava mogli bi se čejnđat za fendove.
Dabome, imam ti na lageru nešto slobodnih inženjera.visekratni klon » wrote: Jebiga, da sam bolja u očuvanju loših prijateljstava mogli bi se čejnđat za fendove.
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Mogla bih onda zamišljati da meni Balašević pjeva...
Ima muža, inžinjera, pred kojim je karijera. I mesto u društvu visokom.
da, da, taman sam pomislila na taj stihvisekratni klon » wrote:Mogla bih onda zamišljati da meni Balašević pjeva...
-
visekratni klon
Zamisli to jebote.
A super je što zna moje kriterije.
A sad, koja sjeda vamo tamo to ide uz taj posao. Al' načelno ok tipovi. Evo ovaj jedan danas nas je nešto ranije napustio jer je išao slušat Laibach.visekratni klon » wrote: Jesul čemu?
Doduše ovaj jedan drugi je prigovorio da tko to na dan pobjede ide slušat njemce, al' Bože moj, nemoš sad imat sve...
-
visekratni klon
Opaopa, čekšta, ovaj drugi veliš, jel. To su neki ljevičari?Karlito » wrote: A sad, koja sjeda vamo tamo to ide uz taj posao. Al' načelno ok tipovi. Evo ovaj jedan danas nas je nešto ranije napustio jer je išao slušat Laibach.![]()
Doduše ovaj jedan drugi je prigovorio da tko to na dan pobjede ide slušat njemce, al' Bože moj, nemoš sad imat sve...
-
visekratni klon
Kaže Đole... dame biraju, uvijek pogrešne tipove.
Jebemti, rastuži me večeras.
Ali oti Karlovi su sigurno nepogrešni.
Ali oti Karlovi su sigurno nepogrešni.
Ma ovaj drugi je arap, e sad njemu je Tito ćaći platio faks pa je kao malkoc sentimentalan jer tako je upoznao njegovu mater pa i on ima državljanstvo uljuđene zemlje i tako to.
Nisu ljevičari, ni desničari. Inženjeri uostalom prirodoslovci su u načelu pragmatični ljudi. Daj im neke igračke i to je to.
-
visekratni klon
Jesi ti meni njega spomi... a jes, jesi.Karlito » wrote: Ma ovaj drugi je arap, e sad njemu je Tito ćaći platio faks pa je kao malkoc sentimentalan jer tako je upoznao njegovu mater pa i on ima državljanstvo uljuđene zemlje i tako to.
A kako izgleda?
Ajoj, centristi.
E jebiga... nije baš taj slobodan...visekratni klon » wrote: Jesi ti meni njega spomi... a jes, jesi.
A kako izgleda?A otaj prvi? Ss-inbox.
![]()
Ma nije centrist. Naprosto takve stvari nisu pitanje. Štajaznam. Znam koji su ateisti, panteisti, katolici, lijevi, desni, al' to jednostavno nikada nije tema. Naprosto je preglupo pored toliko mogućih tema pričat o partizanima i ustašama.Ajoj, centristi.
-
visekratni klon
Mene si našo zajebavat i to u ove ure. Čuj da nije BAŠ slobodan.
Mrš.
Ne ne, zna se što je ljevičar, a što desničar, a što centrist, molim lijepo. Oću nešto lijevo.
Ne ne, zna se što je ljevičar, a što desničar, a što centrist, molim lijepo. Oću nešto lijevo.
-
visekratni klon
Viš ti njega.
Da samo Hrvat. Ja ću krepat.
-
- Information
-