Sad sam na dijelu gdje grizem nokte od neizvjesnosti je li Ajvi krenila u auto školu ili ne
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Ima:Ruralna » wrote:Baš super šta sam išla čitati zaostatke, inače bi propustila ovaj smajlić![]()
Možda bi ga trebalo dodati danas, ipak je vrli ročkas i to![]()
P.S. sad vidim da ga nisu izbacili nego sam disleksičan, moje disleksične isprike. Inače nisam disleksičan, samo kod traženja smajlića.
Mulice, ovo je kao da ja tebi kažem dabogda ogladnila.Mulica wrote:vrleče, sretan ti dan kad si izašao iz piĆke van!!!![]()
![]()
![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nisu izbacilivrrrlet » wrote:
Ima:Samo se Hekatonir ubacio, a meni nisu bitne titule ni smajlići. Bio je i onaj
, kaj je imao sunčane i pušio je, ali vidim da su ga seljaci izbacili. Ostavili su onog narančastog s naočalama i bez pljuge, kojeg nitko nikad nije iskoristio. Čak ni Lastan.
P.S. sad vidim da ga nisu izbacili nego sam disleksičan, moje disleksične isprike. Inače nisam disleksičan, samo kod traženja smajlića.
a oprosti, tila sam bit originalna!!!Mulice, ovo je kao da ja tebi kažem dabogda ogladnila.Ja se cijeli život pokušavam vratiti u pičku.
meg ti je glupa!!! :xlux:
Tražio bih te slike sisa.
Ruralna wrote:
Bem mu i tog Heka![]()
I jesi te darivali danas s nečim lijepim?![]()
Nije bio danas, ali dobi sam lipih stvari. Između ostalog, murjačku jaknu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Za kospu, svi bi nešto odma sad. Aj, sutra mogu dvije stavke s te tvoje liste.Ruralna » wrote: Može!
Dodaj na to do listu:
-javit se Rur
-otići do auto škole
-ići u šparoge
![]()
Možemo to sve u jednom danu
Jel ti znaš koliko tih škola trebam proučiti? A sve sadrže ljude.
Može, vrištim ko velikaBios » wrote:Dobro, idem ja u prvu s reda. Svaki put kad okinem ili nešto tebe ću tlačit.
A mogla bih tebe i prvu provozat. Neću valjda na djeci vježbat.
Možemo skupa vježbati s autićima.
Nešto kao u luna parku, samo sa pravim autima
Po 3x edit: topiću
-
- Information
-