Drugi summit Nesvrstanih
-
jednokratni klon
Prva, prva!
Ae, bogme, ovo se pretvorilo u noćni topic i harem, nema druge nego tako nekako.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ma ja sam za to da prećeramo i nabijemo vođe još bar 10 stranica večeras. Nek se vidi ko može trkeljat pod okriljem mraka.
-
jednokratni klon
Kako prva?Zekoslawa » wrote: Prva, prva!![]()
![]()
Ae, bogme, ovo se pretvorilo u noćni topic i harem, nema druge nego tako nekako.
Ma pisale smo u isto vrijeme, ali je moj post prvi i time pettisućiti.
Kako misliš tko?nina williams » wrote:
Ma ja sam za to da prećeramo i nabijemo vođe još bar 10 stranica večeras. Nek se vidi ko može trkeljat pod okriljem mraka.
Moja pasica voli jesti deterdžente.
-
jednokratni klon
- nina williams
Kako to misliš piše?
Pa to se mora znat i kad te probude u gluvo doba noći, ovaj, dana, naizust, sve konferencije i godine pride...tc tc tc.
- nina williams
Deder nek ti Jozef objasni kako se to apsorbira.Tea Tree » wrote: Kako misliš tko?Pa oni koji pameti nemaju.
![]()
Moja pasica voli jesti deterdžente.Pitala sam veterinara zašto to radi, je li joj možda fali nečega u organizmu. Kaže veterinar: fali joj pameti.
Ćuko ti ziher više nema ulja u sebi ni zere.
Ako smo kod toga, onda ja predlažem Efeznina williams » wrote: Kako to misliš piše?![]()
Pa to se mora znat i kad te probude u gluvo doba noći, ovaj, dana, naizust, sve konferencije i godine pride...tc tc tc.
Hoćeš reći da Miljenko nije normalno ime? Pa ja se zovem Miljenko.Karl Jozef » wrote:A zaš' mora bit normalno ime. Ja bi baš da se zove Miljenko ili možda Đurđica. Ne ne, još bolje ... Miljenko & Đurđica
Aj vi štancajte do ujutro dok nas dejzi ne dohvati i naredi novu sjednicu treće smjene, ja idem pajkiti, dižem se u 6.30.
Za Ofcu se ne bojim - znam da ga nitko neće jer smrdi, pa vam ga mirne duše ostavljam. Dragi, ja odoh, ti još malo ćaskaj s curama, a onda kad dođeš, ugasi svjetlo i donesi mi zvonce.
Ljudi, noć.
Za Ofcu se ne bojim - znam da ga nitko neće jer smrdi, pa vam ga mirne duše ostavljam. Dragi, ja odoh, ti još malo ćaskaj s curama, a onda kad dođeš, ugasi svjetlo i donesi mi zvonce.
Ljudi, noć.
Pa gle, napisala sam već tu više puta koliko mi je godina pa se više nema kako osramotiti.nina williams » wrote: Kako to misliš piše?![]()
Da, bila su vremena kad sam to znala naizust.
Titovim stazama revolucije i tako to.
Poznato?
Ti to mene zahebavaš? Pa doobro ...nina williams » wrote: Deder nek ti Jozef objasni kako se to apsorbira.![]()
![]()
![]()
Ćuko ti ziher više nema ulja u sebi ni zere.
Laku noćZekoslawa » wrote: Za Ofcu se ne bojim - znam da ga nitko neće jer smrdi, pa vam ga mirne duše ostavljam. Dragi, ja odoh, ti još malo ćaskaj s curama, a onda kad dođeš, ugasi svjetlo i donesi mi zvonce.![]()
Ljudi, noć.
Odoh i ja ... laku noć
- nina williams
Jok. Nemam pojma o čemu ti to.Tea Tree » wrote: Pa gle, napisala sam već tu više puta koliko mi je godina pa se više nema kako osramotiti.
Da, bila su vremena kad sam to znala naizust.![]()
Titovim stazama revolucije i tako to.
Poznato?
Ja sam bila razredni TSR-ovski pobjednik, dvi godine zaredom.
E da, laku noć ovima što rano liježu i lako se predaju.
-
jednokratni klon
Odoh i ja. Trebala sam prije dva, četiri je već nedopušten limit. Nisam se džabe mučila nespavanjem dva dana da vratim bioritam.

Da stariji razmijene priče.
U ime svih nas iz pedeset i neke... 
Da stariji razmijene priče.
Ja sam bila u nižim razredima, poslije više nisam. Mi smo to imali odmah od prvog razreda.nina williams » wrote: Jok. Nemam pojma o čemu ti to.![]()
![]()
Ja sam bila razredni TSR-ovski pobjednik, dvi godine zaredom.Ondak sam jednu omanula, a poslije sve po peesu.
![]()
Ma bi'š ća! (jesam dobro napisala?E da, laku noć ovima što rano liježu i lako se predaju.
Odoh i ja prošetati pasa. Ili neću? Možda ne trebam.
Aj, bok.
-
jednokratni klon
Počeli su proljetni radovi. 
Bušilica gore, bušilica dole.
Sunce vani sija, a ja zakovana u kući. S bušilicama.
Bušilica gore, bušilica dole.
Sunce vani sija, a ja zakovana u kući. S bušilicama.
-
- Information
-