Gutam s guštom, jebeš ananas! II

Stare teme i začeci foruma
Lord Byron

Post 13 Nov 2011, 12:28

Tupelo » wrote:Opet sam ispala idiot :facepalm: :o
Jel i vama drugima forum ponavlja stare postove? Helou, Zeeeeeeeeeeeee, vi hev a sitjuejšn hier!!!!!!

:kava:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 856 times
Been thanked: 1644 times
Post 13 Nov 2011, 12:38

Dok se vi dogovorite za naslov - zatvorit ćete temu zbog prevelikog broja postova. :kava:
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 13 Nov 2011, 12:39

Naslov je dogovoren, otvarajuća gutačica nije.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Tupelo

Post 13 Nov 2011, 12:52

Ne mogu si pomoći. :mama:

U Zagrebu je magla. Jel'te. Danima već.
I zvjeram ja jutros oko 10 kroz prozor i sva se divim Mjesecu. :cerek: :o

Poše, ne pamtim kada je zadnji put bio baš ovako lijepo okrugao i sjajan (čak mi malo i teško gledati u njega, a inače nikad nije :o ) i super se i po danu vidio.
Poše, kakav divan i čudesan Mjesec. :cerek:

Idem zazvat zjenicu oka moga da ga i on pogleda. :facepalm:
I sva ushićena dernjam preko pola stana da dođe i on vidjeti divan i sjajan Mjesec.

I dođe zjenica oka moga, baci pogled u nebo ter me sućutno pogleda i prozbori "To je Sunce, kravo jedna", a zatim sućutno pogleda naše dijete i reče joj "mama ti je debil"

Ovo je već drugi put da me glupi Mjesec radi budalom. :crying: Mrzim ga. I sva ostala nebeska tijela.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 13 Nov 2011, 12:53

Tupelo » wrote:Pok :cerek:

Opet sam ispala idiot :facepalm: :o

Ne, ovaj put neću podijeliti kako. Duboko se sramim :crying:

Materemi, prestat ću pričati na neko vrijeme.
I tipkati.

Odoh.
Prije nego napišem kakvu pizdariju. :crying:
gledaj tupelo..da ti ja objasnim.

ti ces nama ovdje i onako i ovako rec o cemu se radi, kad budes mogla o tome govorit, kad prodje neko vrijeme, kad sebi priznas neke stvari, kad se sa sobom, s tim dijelom sebe pomiris. jel tako, tako je..

dakle, zasto odmah ne rec? tako ces ustedjet na vremenu i tlacenju sebe same glupim pitanjima zasto, zasto, zasto..to ce izaci iz tebe i to vise nece bit tvoj ili samo tvoj problem, prije ces se pomiriti sa sobom i brze ces objektivno moc sagledat i sebe i situaciju.
ono, sto prednosti, a ti se samo neckas radi straha da cemo te i ovdje osudjivat. necemo. zasto? mi svaki dan radimo puno vece gluposti, ali smo se toliko na njih navikli da i nije neka fora pricat..ono, dosadno i nikada i usprkos svega, nismo naucili sutjet.

a do toga smo dosli samo zato jer smo jednom odlucili kao sto ces i ti sada, da kazes o cemu se radi. dakle, opusti se. i ne brini se..sumnjam da nas mozes impresionirat..

dakle, gukni..:kokice:

..vi ostali..jesam li bio dobar, a? :raspa:

edit..eto..i prije je rekla nego sto sams e nadao. :zubo:
dejzi

Post 13 Nov 2011, 12:53

Plačem. :rofl: :rofl: :rofl:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
..a unda
Undaminator

Post 13 Nov 2011, 12:57

Tupelo » wrote:..

Ovo je već drugi put da me glupi Mjesec radi budalom. :crying: Mrzim ga. I sva ostala nebeska tijela.
:D

i to nisi smjela rec? to? :zivili:

pa sta je tu mjesec kriv?

..evo, sad cu ja tebi rec ko koga radi budalom, ide prica..
jevgenija

Post 13 Nov 2011, 13:11

:facepalm: :rofl: :rofl: :rofl:

dobar.

mislim, nisam pročitala, gledam kak se dejzi smije :o
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 13 Nov 2011, 13:13

jevgenija » wrote::facepalm: :rofl: :rofl: :rofl:

dobar.

mislim, nisam pročitala, gledam kak se dejzi smije :o
Uostalom, sigurno se smiješ na ..a undino nagovaranje, nikako na Tupelin post.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
jevgenija

Post 13 Nov 2011, 13:16

ElliQuinn » wrote: Uostalom, sigurno se smiješ na ..a undino nagovaranje, nikako na Tupelin post.
apsolutno :o
baja

Post 13 Nov 2011, 13:21

..a unda » wrote:..zagreb gric 1, zagreb maksimir -2, magla.

split 12, vedro, ticice curlijucu.

dobar dan..:)
apdejt apdejt - kod mene na zagrebačkom balkonu također sunčanih 12°C :cerek: :D

ali da, došla zima; jušer smo obavili nešto posala oko koće, posadila hortenziju i dobro je zašuškala :cerek: , i po prvi put ove godine ruke su mi odrvenila od leda
i koliko god mi zima bila mrska, drage su mi te neke epizodice kad odrvenjene ruke prislonim na kaljevu peć :cerek:

Tupelo, nije to do tebe, zna se da od mjeseca sasma poludimo :o :D
Nica

Post 13 Nov 2011, 13:24

Tupelo » wrote: Idem zazvat zjenicu oka moga da ga i on pogleda. :facepalm:
I sva ushićena dernjam preko pola stana da dođe i on vidjeti divan i sjajan Mjesec.

I dođe zjenica oka moga, baci pogled u nebo ter me sućutno pogleda i prozbori "To je Sunce, kravo jedna", a zatim sućutno pogleda naše dijete i reče joj "mama ti je debil"
:rofl: :rofl:

Puno se bolje osjećam čitajući tebe. Nekako sam si... pametnija. :cerek:
Groupie :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 13 Nov 2011, 13:25

..dakle, zivom coviku svasta se desi, a po tome bi ispalo da ja zivim istovremeno najmanje deset zivota punih dogadjanja.
ovo sam vec pricao, ali cu sad i ovdje. tesko mi je to prepricat, ali pokusat cu prenijet tu kolicinu neugode..ma nije cak ni neugoda, nego nesto..glupo, a nije ni glupo..ono, mala snaga te uvati..

eto, postoji jedno vjerovanje da ako pokazes lovu mladom mjesecu, da ce se onda lova pocet mnozit, kotit, da ce pocet dolazit.
neko u to vjeruje, neko ne vjeruje, ali mene to do sada nije izdalo. dan, dva nakon sto mladom mjesecu pokazem lovu, lova kapne odnekud. sto kuna, sto kuna, ali to je jos uvijek deset ili sto puta vise nego sto sam imao dan, dva prije. dakle, funkcionira.. :top:

i, tako, da sad ne pricam okolnosti, sjednem ja u auto u predvecerje, sumrak..ono, medzik lajt, nema sunca, ali jos se sasvim dobro vidi, a vidi se nisko i mladi mjesec. i, krenem ja autom, mislim se jel imam negdje sta love, da ih usput pokazem mejsecu i nadjem nesto kovanica po dzepovima i ukupno jedno trideset, cereset kuna u papiru od po deset.
i sve ja to polako vozim, cekam se sa parkiralista ukljucit na ulicu, propistim jedan autobus i ja klaj, klaj za njim polako, mjesec mi taman negdje povise njegovog krova, ali meni malo visoko u sofersajbi i ja se nagnem malo naprijed drzim u ruci tu lovu i masuckam ja s njom mjesecu citavih dvjesto ili vise metara. autobus stane na stanici, stanem i ja i kazem..super, sad cu u miru moc mavat lovom mjesecu.
i masem ja tako masem, s onim glupim hnje cerek :cerek: osmijehom i govorim ja mjesecu kroz sofersajbu, nagnut malo naprijed..amo, amo, mjesece, nemojmo se zajebavat, amo parice, vidi, vidi..

i, dok sam mavao i skoro prestao, vidim ja u autobusu taman ispod mjeseca, gleda me jedna cura kroz straznji prozor autobusa, grcevito se drzi za onaj niski rukohvat, razgoracila oci u nevjerici..

ja jos nisam potpuno prestao mavat s lovom, ali vise nisam gledao u mjesec nego u nju, zadrzavsi isti onaj hnje cerek osmijeh i uhvativsi sebe sto radim i sto bi ona mogla vidjet, nisam mogao prestat mavat s lovom, nisam znao sto napravit..i kako cu ja sad njoj objasnit..ma nije to to, nisam na to mislio, mjesec je gore.. i ja i ovo i ono i..jebiga.

autobus je krenuo, iza mene kolona, ona izbecila oci, ja nemam kud nego za autobusom, jos ce ispast da je pratim.
uspio sam nekako negdje skrenut (s autom..ovo ostalo bas i nije bilo tesko) i cak se i smijat sebi, ali ako vam je neka pricala da joj je neki kreten ozaren mavao sa parama i nesto joj govorio, taj sam. :o

ali eto, to je karma nas stepenvulfova i da, sutrdan mi je neka lova legla prije nego sto je trebala.. :ne zna:
dejzi

Post 13 Nov 2011, 13:25

Jel unda rekao nešt pametno, oće mi netko prepričat?
Tupelo

Post 13 Nov 2011, 13:30

Isuse, Unda, fala ti :s :rofl: :rofl: :s

Odmah mi je bolje :o

Odoh sad za zbilja.
Dolaze nam majke. :crying:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
jevgenija

Post 13 Nov 2011, 13:33

bože :facepalm: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 856 times
Been thanked: 1644 times
Post 13 Nov 2011, 13:56

dejzi » wrote:Jel unda rekao nešt pametno, oće mi netko prepričat?
Unda uvijek kaže nešto pametno. Samo što se to izgubi u moru gluposti. :cerek:
Potpisi su za budale.
Nica

Post 13 Nov 2011, 14:00

..a unda » wrote: i, dok sam mavao i skoro prestao, vidim ja u autobusu taman ispod mjeseca, gleda me jedna cura kroz straznji prozor autobusa, grcevito se drzi za onaj niski rukohvat, razgoracila oci u nevjerici..

ja jos nisam potpuno prestao mavat s lovom, ali vise nisam gledao u mjesec nego u nju, zadrzavsi isti onaj hnje cerek osmijeh i uhvativsi sebe sto radim i sto bi ona mogla vidjet, nisam mogao prestat mavat s lovom, nisam znao sto napravit..i kako cu ja sad njoj objasnit..ma nije to to, nisam na to mislio, mjesec je gore.. i ja i ovo i ono i..jebiga.
:rofl: :rofl: :s

Ne mogu se prestati smijati. :rofl:
Groupie :cerek:
dejzi

Post 13 Nov 2011, 14:26

Repriza Sumraka je opet na tvu. Opet ga gledam. :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 13 Nov 2011, 16:21

..sve, sve, sva sam prijateljstva potvrdio na fejspuku. barem one koje sam znao ko su...

i sta sad? a mislio sam zatvorit fejspuk. ono, danas smo prijatelji, sutra me nema..nestao. isao kupit cigarete.. :ne zna:
Eks

Post 13 Nov 2011, 16:24

Kriste bože isuse. :rofl: :rofl: :rofl: Nemam smajli za ovo. Kriste. :rofl: :lol: :vrišt:

Unda, imaš još koju? Mislim, znaš i sam da ćeš nam ispričati, prije ili kasnije... :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 13 Nov 2011, 16:28

ex_anais » wrote:Kriste bože isuse. :rofl: :rofl: :rofl: Nemam smajli za ovo. Kriste. :rofl: :lol: :vrišt:

Unda, imaš još koju? Mislim, znaš i sam da ćeš nam ispričati, prije ili kasnije... :kokice:
da jel imam..malo mi je jedaaaan, jedan forum s tobooom ..:D

najmanje pola zivota mi je onakvo pa jos gore. :facepalm: ..bit ce vremena, polako. s dosta toga se jos nisam pomirio sa sobom. .:rolleyes:
Eks

Post 13 Nov 2011, 16:29

..a unda » wrote: bit ce vremena, polako. s dosta toga se jos nisam pomirio sa sobom. .:rolleyes:
:rolleyes: polako, polako.

Pomiri se, najvažnije je sebi što prije oprostiti, nikad ne znaš kad će epidemija. A govorenje ima terapeutski učinak.

Pomiri se. :kokice:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 13 Nov 2011, 17:11

Tupelo, poše. :rofl: Ja bih tebe voljela imati za po doma. Dobro bih se brinula o tebi. I o Nici. Nju bih i počešljala s vremena na vrijeme.

Unda, popoku. :zubo: :frit frit: :hnje hnje:
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Herp
Nikki Gauda

Post 13 Nov 2011, 18:39

Pok pok. Prerezalo mi neku žicu doma slučajno pa nemam internetse. :serek:

Sad sam kod dragog u firmi i već je počeo kukat kako ga zanemarujem. :serek:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
  • Information