O blago mladima u duši.Hekatonhir » wrote: Zaljubio sam se u prekrasnu mladu damu. I potpuno izgubio glavu za njom. Već planiram brak i djecu.
Nemojte me ubit sad, al jesu čevapi ili ćevapi?
To danas jedem!
O blago mladima u duši.Hekatonhir » wrote: Zaljubio sam se u prekrasnu mladu damu. I potpuno izgubio glavu za njom. Već planiram brak i djecu.
Vizualiziraj kurac s jajima. Tlocrt. Meko, tvrdo, meko. Ćevapčići.
To je već vizualizirala.Hekatonhir » wrote:
Nikad više nećeš zaboraviti.
Uh, koja kreativna ideja. Dalo bi se napisati "Jezični savjetnik za odrasle".Hekatonhir » wrote:
Definitivno neću.Hekatonhir » wrote: Vizualiziraj kurac s jajima. Tlocrt. Meko, tvrdo, meko. Ćevapčići.
Pomislila sam da mi se manta od temperature i da vidim neke nerazumljive stihove, a onda me prožela ljepota neotuđena, neosiljene mirnoće.JPK » wrote:
Heče, ako se ne zajebavaš, nemoj joj govoriti da je mlada dama. To je nekako sooo moji starci.Hekatonhir » wrote: Zaljubio sam se u prekrasnu mladu damu. I potpuno izgubio glavu za njom. Već planiram brak i djecu.
I ja mlade dame ponekad zovem mladim damama.Tea Tree » wrote:
Heče, ako se ne zajebavaš, nemoj joj govoriti da je mlada dama. To je nekako sooo moji starci.![]()
Jesi vidjela ti to?Tea Tree » wrote: Heče, ako se ne zajebavaš, nemoj joj govoriti da je mlada dama. To je nekako sooo moji starci.Ako sad kažem da je i gubljenje glave tu negdje, ispast ću svakakva.
![]()
Čini mi se da si ovdje napisao da ne planiraš imati djecu uopće.
Bože, bože, ode sve kvragu.
Ajd, oprostit ću ti pola ako je stvarno mlada.
A, da, kad sam već rekla da se pitam, onda da pitam sebe.Hekatonhir » wrote:Pa što onda ne pitaš sebe, zašto pitaš mene?
Jel' tako?
Nitko ga nije ni na što prisilio, "Zastave" mi.Tea Tree » wrote: Jel' tako?
E, neka se sad drznu demantirati išta. Bit će seksa pod prijetnjom pištolja.![]()
I bolje da si priznala.ElliQuinn » wrote: Nitko ga nije ni na što prisilio, "Zastave" mi.
A, šta sad babetine, šta?A.P. wrote:Koje babetine
Sumnjivo je i meni, al šta nema eli momka![]()
ElliQuinn » wrote: Nitko ga nije ni na što prisilio, "Zastave" mi.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests