Zašto je ovaj forum toliko dosadan?
Daj podsjeti...kojih? Mogu ih se sjetit samo dvoje, troje...Hekatonhir » wrote:Ima bar 30 forumaša koji su pisali ovdje - pa odjednom nestali. Gdje su, nemam pojma.
Mm. Mnogo je zanimljivije jer je ovo nesto novo. Zapravo novo sa starim akterima.BoDerek » wrote: A čini mi se da je i ono što je nekad bilo zanimljivo na onom forumu, sad postalo krajnje dosadno. Ne navraćam više tamo. Ođe je, uz sav manjak tema i ljudi, mnogo zanimljivije.
Forum(i) postaju dosadni s vremenom kao i zivot.

Nego, htjela sam reci da je ovaj forum, meni bar, neke clanove koji su tamo na onom forumu - a sad shvacam da je to dijelom bas radi ogranicenja sloboda onog foruma - prikazao u novom svijetlu.
Divila sam im se. Bili su mi kao najdrazi pisci. Kao likovi iz dragih filmova. Sad sto se promijenilo?
Pomalo nesto... Kao kad ti madjionicar otkrije tajnu trika. Nije vise isto. Pomalo se razocaras.
Tako i ovdje. Svi oni vrijedni divljenja medju masom mediokriteta ovdje izolirani, ogoljeni, stavljeni pod veliko svjetlo ne izgledaju vise tako zadivljujuce.
No, stvar je na meni. Ja zelim da izgledaju. Zelim zadrzati komadic svakodnevne iluzije.
Necu vise gledati u madjionicarev sesir.

A kad pogledam, necu lagati. Sve cu reci sto sam vidjela.

Meni se ovo nije dogodilo. Svi koji su mi tamo bili zanimljivi, ovdje su mi postali još puno zanimljiviji. A ima i onih koji su mi tamo bili osrednji, a ovdje su mi postali super.Aristocat » wrote:
Nego, htjela sam reci da je ovaj forum, meni bar, neke clanove koji su tamo na onom forumu - a sad shvacam da je to dijelom bas radi ogranicenja sloboda onog foruma - prikazao u novom svijetlu.
Divila sam im se. Bili su mi kao najdrazi pisci. Kao likovi iz dragih filmova. Sad sto se promijenilo?
Pomalo nesto... Kao kad ti madjionicar otkrije tajnu trika. Nije vise isto. Pomalo se razocaras.
Tako i ovdje. Svi oni vrijedni divljenja medju masom mediokriteta ovdje izolirani, ogoljeni, stavljeni pod veliko svjetlo ne izgledaju vise tako zadivljujuce.
Podsjećaš me na nekoga sa onog foruma, ali nikako da se sjetim na koga.Aristocat » wrote:..................
Saće me to izludit

...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Lol. Na koga? Ima jos netko slican meni? Ahh, je li musko?Tupelo » wrote:
Podsjećaš me na nekoga sa onog foruma, ali nikako da se sjetim na koga.
Saće me to izluditgore nego što me izludi kad se ne mogu sjetiti u kojem filmu/seriji sam gledala nekog glumca

Zvuči kao prilična idealizacija. Možda stoga jer si samo čitala. Ipak je drukčije kad sudjeluješ. Tako sam se ja malo razočarala kad sam pročitala Cohenovu biografiju (obje) i kad sam prerasla Hessea. Ali to je do mene.Aristocat » wrote:
No, stvar je na meni. Ja zelim da izgledaju. Zelim zadrzati komadic svakodnevne iluzije.
Necu vise gledati u madjionicarev sesir.![]()
A kad pogledam, necu lagati. Sve cu reci sto sam vidjela.
Ne znam baš da sam se ikad divila ijednom forumašu.

Imala sam neke predodžbe koje su varirale, ali ni u kog se nisam nešto značajno razočarala.
Ne kužim to o triku.

Pa lijepo rekoh da nemam pojma.

Evo, saće nas Bliss seliti u Obrisance i editance.
Mene, ljubljenu mentoricu

Poše, stvorila sam monstruma.

- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 286 times
- Been thanked: 343 times
Nema Gazde, za početak. A on je mod.BoDerek » wrote: Daj podsjeti...kojih? Mogu ih se sjetit samo dvoje, troje...

Potpisi su za budale.
Nisam generalizirala. Rekla sam neke. Neke. To je bilo jedno. A sad mogla bi i o nekima koji su me ugodno iznenadili. Za pocetak pada mi na pamet nick Pjescana i ex anis.BoDerek » wrote: Meni se ovo nije dogodilo. Svi koji su mi tamo bili zanimljivi, ovdje su mi postali još puno zanimljiviji. A ima i onih koji su mi tamo bili osrednji, a ovdje su mi postali super.
Prva je odrijesita i bistra, a druga iskrena kao djevojcica.

A tamo ih nisam posebno zamjecivala jer vjerovatno nismo izlazile na ista mjesta.

Ni Djevojke.
Meni Djevojka jako jako jako fali.
Voljela bih da se javi barem da znam da je neodoljivo poremećena i dalje.
Meni Djevojka jako jako jako fali.

Voljela bih da se javi barem da znam da je neodoljivo poremećena i dalje.

Da, podforumi su još uvijek premaleni, kada se neki pokrene i otvore teme, ekipa se vrlo brzo "iživi", zatrola, baci zajebanciju i ode dalje.Morticia » wrote:Ja vjerujem da se većina ljudi registrira ne neki (khm, khm) forum zato što u startu tamo dođu po (i dobiju je, što je još bitnije) INFORMACIJU.
A za neke podforume nam fali padobranaca. Nije zabavno bez njih

Iako je meni ovaj forum drag i ovako mali

Da, ni djevojke nema.
Jevgenije sve manje, kao i dejzi.
Melody i klonka su toliko rijetko tu da ih praktički ni ne vidim.
Ne znam za dimnjak, ona se više nikad nije javila nakon tuluma, ako se ne varam.

Ne znam za dimnjak, ona se više nikad nije javila nakon tuluma, ako se ne varam.

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Da, djevojka je bila zanimljiva. Nju sam čak i tamo zamijetila.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 286 times
- Been thanked: 343 times
Njih dvije pojavile su se jučer ili prekjučer. I njih sam zato izbacio. A Olivera i Ash preskočih iz drugih razloga.Morticia » wrote:Da, ni djevojke nema.
Potpisi su za budale.
A jebiga, to ne valja. Treba neka motivacija. Na primjer, biranje trkeljaša mjeseca i keljenje njegove slikeMorticia » wrote:Da, ni djevojke nema.

Da, poprilično se osula ekipa.
Gledam po Gutačicama.
Prije smo dnevno tukle i po 20 stranica, uvijek nas je bilo na topicu i bile smo baš uigrana ekipa.
Sada tu i tamo naletim na koju, a onih dana slave i ludila već dugo nema.
Nedostaju mi, iao znam da više za takvo pid+sanje nemam vremena.

Gledam po Gutačicama.
Prije smo dnevno tukle i po 20 stranica, uvijek nas je bilo na topicu i bile smo baš uigrana ekipa.
Sada tu i tamo naletim na koju, a onih dana slave i ludila već dugo nema.
Nedostaju mi, iao znam da više za takvo pid+sanje nemam vremena.

Pa dobro

Umjesto keljenja slike možemo neku drugu nagradu izabrat. Bira koji će je trkeljaš odvest na večeru i platit, naravno,

-
- Information
-