To all whom it may concern
- MmeTipfeler
Meni to ama baš ništa ne znači kao običnom korisniku.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 703 times
- Been thanked: 1209 times
Naravno da ti znači. Ta kvalitativna razlika donosi lakoću kojom objavljuješ sadržaj; komentare, fotke, videoklipove... Drži te uz Facebook. Nemušta izvedba izaziva suprotno. Dočim Fejsu štošta opraštaš, Tapatalku za sve prigovaraš. Stalno nešto zvrndaš. 
Da se razumijemo, i ja se ljutim na Tapatalk. Ali drago mi je da taj startup postoji. Treba voditi brigu o forumima, oni ne smiju nestati.
Da se razumijemo, i ja se ljutim na Tapatalk. Ali drago mi je da taj startup postoji. Treba voditi brigu o forumima, oni ne smiju nestati.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Fejsu ništa ne prigovaram jer ne mogu. Ne postoji mogućnost kontakta s njima, osim onih tobožnjih pitanja i odgovora, gdje ljudi pitaju jedno, a netko s Fejsa odgovori drugo ili uopće ne dobiju odgovor. U messengeru neko vrijeme nije postojala opcija search pa su je ponovo uveli. I možda će je opet ukinuti kad im se zbrkne. Meni već sam messenger ide na živce - prije su postojale privatne poruke i točka. Sad sam na tabletu morala posebno instalirati messenger, mobitel se falabogu sam za to pobrinuo, ali su funkcije razdvojene. One reklame sa strane ne vidim zahvaljujući FBP-u (Facebook Purity), ali su odnedavno krenuli sponzorirani oglasi - tu će FBP ubrzo nešto učiniti i rat će se nastaviti. Mogu li sama nešto učiniti protiv tih oglasa? Ne mogu. Osim da ih isključujem jedan po jedan. A sigurnost? Za svoju se sigurnost na internetu sama brinem, hvala.
- Stitch
- Head Honcho
Oglasi su nužno zlo. Tko voli reklame, nitko. Živciraju nas na internetu, živciraju nas na televiziji, živciraju nas na radiju. Praktički nema medija bez oglašavanja, sa svih strana bombardiraju nas promidžbenim porukama. No kompjutori i smartfoni, za razliku od drugih uređaja, imaju kakvu-takvu mogućnost filtriranja. Zato ih i volimo. 
A sigurnost... To ti je kao u prometu - ti paziš, no paze li i drugi? Da nije ljudske gluposti, virusi se ne bi širili. Koliko smo puta dosad vidjeli da radoznali tikvani otvaraju svakakve linkove, a poslije se žale da su "hakirani"? Mozak im je hakiran, u tome je problem.
A sigurnost... To ti je kao u prometu - ti paziš, no paze li i drugi? Da nije ljudske gluposti, virusi se ne bi širili. Koliko smo puta dosad vidjeli da radoznali tikvani otvaraju svakakve linkove, a poslije se žale da su "hakirani"? Mozak im je hakiran, u tome je problem.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
A je li me itko pitao želim li gledati tzv. 'stories' na vrhu ekrana? Ne, ne moram kliknuti na pravokutnik - on tamo stoji.
Trkeljanje, čujem, seli na drugi hosting. Ako vam u međuvremenu pofali forumašenja, znate kamo možete navratiti. 
- Stitch
- Head Honcho

Registrirajte se, pišite, otvarajte teme... I donirajte zarađeno.Stitch wrote: ↑16 Aug 2019, 13:22Symp je osnovan 12. siječnja 2002. godine, što znači da će uskoro biti punoljetan. Red bi bio da ga opremimo za izlazak i provod. Zato skupljamo zlatnike obavljajući razne poslove, da ne trošimo svoju lovu. Premda se i to može, tečaj je 100 zlatnih bodova (Gold Points) - 1 američki dolar. Za deset dolara dobit ćete ih dakle tisuću. To onda darujte forumu, treba mu za kurve i dop.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Pokušavam Šabu uputiti u tajne foruma, a Tapatalk već danima preskače! 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho

Ali to je moj server, a ne kineski.

Ali to je moj server, a ne kineski.
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 284 times
- Been thanked: 290 times