A ja mis'io da ima sve.Bog nema spola.
Nenijin kontraklerikalni kutak
Jedna za sve špije.
https://www.youtube.com/watch?v=rDnUIXF2ly8
Da vide malo kome brišu postove.
A još ni kmicu nisam zazvala.
https://www.youtube.com/watch?v=rDnUIXF2ly8
Da vide malo kome brišu postove.
A još ni kmicu nisam zazvala.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 327 times
- Been thanked: 352 times
http://www.forum.hr/showpost.php?p=6267 ... count=4585
b) Naravno, u komunizmu uvijek blate ono čega - nema; vjeru, vjernike, vjerska osjećanja itd...
c) To što je komunizam najviši stadij razvoja ljudskog društva (a ne religija) automatski znači da komunisti na svaki način blate - vjeru, jer kako se usuđuju biti samostalni, neovisni, ne jebat' ni 2% anam Njega, šta je On rek'o, i Njegovu Riječ? Uopšteno, kako ih nije stid poštovati više sebe i svoje nego Njega i Njegovo...
Čuj to?! Čijom državom? Kakvom?
Ne totalitariši se po internetsima, pogotovu ne u ime komunista.

Mamlaze, nema nikakva "jugoslovenska nacija" - ima samo jugoslovenske nacije: Srbi, Hrvati, Slovenci, Muslimani, Crnogorci...i jugoslovenske im nacionalnosti.

Gle, ateizam nije komunistički problem - ateiste ne proizvode komunisti.

a) Ko? Oni?!Nisu li u komunizmu na svaki način blatili vjeru.
b) Naravno, u komunizmu uvijek blate ono čega - nema; vjeru, vjernike, vjerska osjećanja itd...
c) To što je komunizam najviši stadij razvoja ljudskog društva (a ne religija) automatski znači da komunisti na svaki način blate - vjeru, jer kako se usuđuju biti samostalni, neovisni, ne jebat' ni 2% anam Njega, šta je On rek'o, i Njegovu Riječ? Uopšteno, kako ih nije stid poštovati više sebe i svoje nego Njega i Njegovo...
Eto, nek' nemamo problem...Imamo situaciju.
Komunisti vladaju državom.
Čuj to?! Čijom državom? Kakvom?
Država je uvijek ograničena...za razliku od tamonekih "tvorevina" koje niti znaju za granice niti žele da znaju za njih. Jer, eto, On ne priznaje granice...koje On nije postavio.Neograničeno.
Ne totalitariši se po internetsima, pogotovu ne u ime komunista.
Ono, komunisti ne imadoše nikakvih sloboda u komunizmu?! Ne imadoše svoj govor i svoj tisak?!Nigdje nikakvih sloboda govora, tiska itd.
Šinko, ko suprotno misli suprotno i govori, a ko suprotno govori suprotno i radi/čini. U suprotstavljenike se ubrajaju: totalitaristi, nacisti, fašisti i sva ostala suprotstavljeničaka gamad koju jednom riječju nazivamo neprijatelj. Haj' misli suprotno slobodi i ne budi protivnik slobode!Pa nije li najlakše okriviti ljude suprotnog mišljenja.
Jašta!Jugoslovenska nacija se i inače stvara. Na "ćirikadabra - eksperipokus", iz epruvete! To, valjda, po metodu prometejštine, gromovništva isl.Nije li najlakše, ako želimo stvoriti jugoslavensku naciju, oblatiti ustaše koje ostali narodi vide kao većinom Hrvate. I samim time ih eliminirati.
Mamlaze, nema nikakva "jugoslovenska nacija" - ima samo jugoslovenske nacije: Srbi, Hrvati, Slovenci, Muslimani, Crnogorci...i jugoslovenske im nacionalnosti.
Samo što ga SFRJ nikad nije progonila, naime, Lojezk je mandrkn'o '60. a SFRJ je od '63.Nije li lakše optužiti Stepinca da je surađivao sa NDH, a pazi ono NDH GA PROGONILA VIŠE NEGO SFRJ.
Možda. No, ko je tom "dijelu današnje Hrvatske" ukorijenio ateizam? Komunisti?!Hm, ali nažalost, dijelu današnje Hrvatske je ostalo sve to ukorijenjeno, pa i ateizam.
Izumiranjem starih generacija, ateizam bi trebao pasti u postotku kroz duže vrijeme.
Gle, ateizam nije komunistički problem - ateiste ne proizvode komunisti.
Korigovano.Mladunci su religiozniji.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 815 times
- Been thanked: 1551 times
To, Šabo, reci ti njima. Nesumnjivo će odmah navaliti da se ovdje prepucavaju s tobom zbog postova na drugom forumu. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Jest. Općepoznato je da se tekstovi objavljeni npr. u Jutarnjem demantiraju u Večernjaku. Čitatelji Večernjeg tada masovno kupuju Jutarnji kako bi prokljuvili o čemu je tu riječ. Zajebe ih međutim činjenica da je sve počelo u Novom listu, čijega je novinara demantirao Jutarnji, ali samo dijelom. Na drugi dio nadovezale su se Novosti, koje su demantirale i Novi list i Zrinku K. s portala Govno.hr. 
Potpisi su za budale.
- Herbicidna
- Been thanked: 1 time
Skužaj. Barem je napisa nešto. Forum Prazno.com se ne bi triba žalit na aktivnost korisnika izvan čet tema. 
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 327 times
- Been thanked: 352 times
Oh, pa ne prepucavam se ja s njima nego s Njim.
Sve On vidi, sve čuje, sve zna...čak i to da je glup k'o noga, samo neće da prizna.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Stitch
- Head Honcho
O, ti si u slobodno vrijeme pop! Pa što ne kažeš? 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Prošo voz. Ja ne bih išla ni da sam se sjetila, a i Zmaj napiše pitanje frtalj sata prije. Ajde ti u frtalj sata nađi subotom u gradu mjesto za parkiranje. 
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nisam išla (i) jer sam radila.
Jebeni kapitalizam.
Al sam zato sutra, tj. sad već danas, slobodna.
A ono...taki prosvjedi u nas...uvijek istih 100 ljudi...soribatjebiga, al sve lakše gubiš volju kad vidiš da nikog briga nije. Jebateled ova stoka (da, ništa bolje o njima ne mislim) donijela skoro 170 000 potpisa u vezi glede njihovog mišljenja o pobačaju, neki govnar grmi o tom da i silovane žene moraju rodit, ministar zdravstva, dotur k tome, bulazni o začeću koje je početak života, a sve to par dana nakon što je Premijer išo na konzultacije&instrukcije u Vatikan.
I opet istih 100 ljudi.
Sve zaslužujemo, kad smo tolko indolentni.
ne može biti da ljude nije briga. prije će biti da se radi o defetizmu & co. protivnik ima sredstva, vojsku, agendu..
a s druge strane stoji nešto razuma koji se godinama vrti u objašnjavanju očitog.
jasno mi je spinovanje lavova, ali ove ovce su mi misterija. ..ili ko je tu zapravo ovca..
a s druge strane stoji nešto razuma koji se godinama vrti u objašnjavanju očitog.
jasno mi je spinovanje lavova, ali ove ovce su mi misterija. ..ili ko je tu zapravo ovca..
Ovak. Pred crkvom parkiran kombi, pred njim stoji tip koji drži govor iz megafona. Za nekih stotinjak ljudi maksimalno. Uglavnom babe, plus par prištavih pankera sa zastavom Radničke Fronte. Vratite mi prosvjede kakvi su nekada bili.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
-
- Information
-