karambol » wrote:
Nemam alate jer mi ne trebaju. Nije se problem zamjeriti nekome. To je najlakše. Lupiš što ti je na umu bez promišljanja.
Iskreno me boli dupe za nečije osjećajćiće. Ovo mjesto je bilo ugodno mjesto za druženje s puno pametnih i duhovitih ljudi. Da, zapalio bih cigaru i uživao u većini napisanog.
Ja sam ovo mjesto samo otplaćivao bez utjecaja i bez namjere utjecaja. Računao sam kako su ljudi ovdje dovoljno pametni, dovoljno mudri i kako ih tipovi poput sedmice neće izbaciti iz takta. No, pogriješio sam.
Ideju da ovo bude clickbait mjesto nisam nikad imao. Samo da ostane mjesto na kojem se okupljaju i zajebavaju zanimljivi ljudi koji imaju sposobnost ne vidjeti sedmicu i slične prazne likove.
Vidim kako su dosadašnji vlasnici uspjeli u svojim maglovitim idejama... Ja se nisam pravio da je imam.
Nemam je ni danas. Osim ove koju sam spomenuo, a to je da je ovaj forum bude svačiji štamtiš u osobnom kafiću.

Uzdah. Da, bilo je ugodno mjesto. No, forumi generalno propadaju, kao što je primijentila Tipfelerka. Tako da treba dosta truda kako bi se ovakvo mjesto održalo na životu.
Da, ovdje je bilo puno mudrih, pametnih i zanimljivih ljudi. Ali i neviđeno zlobnih nakaza, dvospolnih trolova, predatorskih drolja te kokoši koje su na neku foru naučile tipkati kljunom.
Okej, ti si naslijedio taj cirkus, nisi imao puno iskustva s virtualom, nisi niš kriv. Ali pliz nemoj strah i ravnodušnost pripisivati drugima. Pokušaj malo objektivnije sagledati stvari.
7nationarmy » wrote:debil do debila, eno ti klonke na politici na forum.hr, slicnog je misljenja kao ti - jes da smo dno europe po svim pokazateljima ali je cvrsto na stazama revolucije i lova na fantomske ustase
tko je ono branio ljudima izricaj, izrazavanje i djelovanje? ah da, fasisti. lijepo se svrstavas

ovo je sukus svega, svi sve znaju, svi su izbornici, premijeri i kuhari ali kad treba upalit mozak i bit smislen - ma kaki, lupanje smajlija i vrijedjanje svih koji ne pusu u isti kurac, pardon, rog.
Ti si fakat na krivom stadionu.
Dobro znam gdje je klonka, a lov na ustaše ne ubrajam u svoje hobije. Ovdje sam ostavila dovoljno smislenih tema i postova, tako da me tvoji komentari ne diraju.
Spomenula samo kao primjer destruktivnog trola jer si mi, eto, bio pred nosom. Smanji galamu, nitko ti ne uskraćuje pravo na mišljenje i izražavanje. Uskraćuješ si ga sam jer ne želiš misliti i ne znaš se izraziti.