DAJE SE NA ZNANJE!

Stare teme i začeci foruma
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 01 Aug 2016, 21:37

Leteća » wrote:
Ostružnica? :rofl:

:cerek:

Da, ostružnica...Istina, ne priča previše o qurtzu i pitjkan pa se ne uklapa u elitu s velikog foruma. :facepalm:
čovjek skroz u redu.
ne isključujem ove navedene ali o njima ne znam ništa reći, nepoznat mi opus . mea culpa.

Bar je forum toliko širok da se ne moraš sresti s kim nećeš. I da ne moraš komentirati ako nećeš. I da ne moraš vrijeđati ako nećeš. I da ne noraš govooriti istinu ako nećeš. I da ne moraš ni čitati ni pisati ako nećeš. Ovo nije ratno polje, vjetrometina na kojoj je mjesto samo za jednog . Ovo je beskraj i milijun oaza ..mjesta ima za svih i sviju( ili sve? :misli: )

Karambolu predlažem da produži rok, ako može bar do kraja godine. Pretpostavljam da ljeto i vrućine imaju nekog uticaja na ovu zabavu. ili ako mora cijela godina , dajmo forumu šansu i tu godinu. . a onda ako ne uspije, gasi , brate, nismo bolje ni zaslužili.

I da, treba se više potrudit oko moderature.

kurvanjski avatar, a
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 01 Aug 2016, 22:02

Chilimama » wrote:

Pošandrc, bla, bla...
Kaj se ti javljaš, da imaš imalo talenta za sagledati situaciju u pravom svjetlu nazvala bi se Čili Baba... :raspa:
Donna Sole

Post 01 Aug 2016, 22:06

judolino » wrote: Kaj se ti javljaš, da imaš imalo talenta za sagledati situaciju u pravom svjetlu nazvala bi se Čili Baba... :raspa:
rajt. :trep: a ti bi se zvao mudolino. :raspa:
kurvanjski avatar, a
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 01 Aug 2016, 22:08

Chilimama » wrote:

Da, ostružnica...Istina, ne priča previše o qurtzu i pitjkan pa se ne uklapa u elitu s velikog foruma. :facepalm:
čovjek skroz u redu.
ne isključujem ove navedene ali o njima ne znam ništa reći, nepoznat mi opus . mea culpa.

Bar je forum toliko širok da se ne moraš sresti s kim nećeš. I da ne moraš komentirati ako nećeš. I da ne moraš vrijeđati ako nećeš. I da ne noraš govooriti istinu ako nećeš. I da ne moraš ni čitati ni pisati ako nećeš. Ovo nije ratno polje, vjetrometina na kojoj je mjesto samo za jednog . Ovo je beskraj i milijun oaza ..mjesta ima za svih i sviju( ili sve? :misli: )

Karambolu predlažem da produži rok, ako može bar do kraja godine. Pretpostavljam da ljeto i vrućine imaju nekog uticaja na ovu zabavu. ili ako mora cijela godina , dajmo forumu šansu i tu godinu. . a onda ako ne uspije, gasi , brate, nismo bolje ni zaslužili.

I da, treba se više potrudit oko moderature.
Glede podebljanog - a koji kurac onda sereš o meni i Sedmici? Jel te ko tjera da nam čitaš postove?

I jebo te Ostružnica i njegovi čudovišni monoliti izrasli iz opsesivne logoreje, taj se ubio od pisanja a nikad ništa nije rekao. Kao diskutant - totalna nula.

Di si bila, baba, kad sam se ja borio protiv začetavanja foruma, a gnjevne babe me svrgnule s trona kako bi i dalje besmisleno kokodakale? Jesi li i ti bila među njima, a?

Daj poklopi se ušima - tko si ti da imaš pravo kritizirati druge?
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 01 Aug 2016, 22:19

Chilimama » wrote: rajt. :trep: a ti bi se zvao mudolino. :raspa:
Slažem se, potpuno.
Samo što nema nikoga na forumu tko bi mi znao promijeniti nick... :giggle:
Donna Sole

Post 01 Aug 2016, 22:21

judolino » wrote: Glede podebljanog - a koji kurac onda sereš o meni i Sedmici? Jel te ko tjera da nam čitaš postove?

I jebo te Ostružnica i njegovi čudovišni monoliti izrasli iz opsesivne logoreje, taj se ubio od pisanja a nikad ništa nije rekao. Kao diskutant - totalna nula.

Di si bila, baba, kad sam se ja borio protiv začetavanja foruma, a gnjevne babe me svrgnule s trona kako bi i dalje besmisleno kokodakale? Jesi li i ti bila među njima, a?

Daj poklopi se ušima - tko si ti da imaš pravo kritizirati druge?
glede podebljanog, niko me ne tjera , u pravu si.
glede ostružnice, zašto bi bio diskutant od formata? niste ista liga, ok :rolleyes: zaobiđi ga. uostalom, otišao je. sad si miran.

glede začetavanja foruma, nisam bila s babama i nije ti trebala pomoć. dobro se snalaziš, vjerujem u tebe.

glede mojih ušiju, i poklapanja, sigurna sam da te ne zanima moje mišljenje . ko sam ja? :lol:
kurvanjski avatar, a
karambol

Post 01 Aug 2016, 22:30

Leteća » wrote:
Ostružnica? :rofl: Eto, mene više zanima gdje su Nica, bliss, Tupelo, klonka, Almost Rosey, Eowyn, Elle Quinn... Što ne navrate ponekad? :unda:

Za one koji su se kasno uključili u šou-program:

Trkeljanje je osnovano zbog nezadovoljstva moderiranjem foruma.hr.

Već za par dana navratio je Anderlon, popušio dvosatni ban i nedugo potom uzeo Nicu za adminicu. Kao što vidimo, sada tamo cvate tisuću cvjetova.

Hmmm... možda bi bilo dobro ovo mjesto pretvoriti u muzej revolucije? :misli:

Da, ako ti Groucho dobaci pištolj. :rolleyes:

Jesi li ti ikada upotrijebio alate? Imaš li ih uopće? Ti si tu trebao biti neki šerif. No, budući da si gledao kako gnjevna gomila linčuje tvog prethodnika, malo si se ustrtario. Jer da nisi, bez oklijevanja bi smjestio jednu permu pravo u čelo ovog 7trolerskog dođoša. (Ne zato što je desničar, nedajbože. S Hrobijem nitko nikad nije imao problema, još manje sa samozvanim fašistom Emerom).

Uglavnom - svaki od vlasnika imao je barem maglovitu ideju o tome što hoće izvesti s ovim forumom. Koja je bila tvoja? Uvaliti se u fotelju i pušiti cigaru? Pobogu, entropija se ne može zaustaviti pukom željom, a svaka nemoderirana diskusija u ovim predjelima neizbježno završi prepucavanjem na temu ustaše/partizani.

Recimo da sad krenem navlačiti ljude za rukav da dođu ovamo. Nije mi bed bacit neku bezobraznu reklamu na velikom forumu jer ionako radim na permi (a ne da mi se pisati postove tipa "osunećene horde harače kolijevkom civilizacije" što bi mi istu osiguralo pukim automatizmom).

Recimo da se netko fakat pojavi,da ovo mjesto malo živne i da skupimo za domenu... Tko je voljan održavati red i pritom se, neizbježno, nekom zamjeriti?

Ja nisam.

Nemam alate jer mi ne trebaju. Nije se problem zamjeriti nekome. To je najlakše. Lupiš što ti je na umu bez promišljanja.
Iskreno me boli dupe za nečije osjećajćiće. Ovo mjesto je bilo ugodno mjesto za druženje s puno pametnih i duhovitih ljudi. Da, zapalio bih cigaru i uživao u većini napisanog.
Ja sam ovo mjesto samo otplaćivao bez utjecaja i bez namjere utjecaja. Računao sam kako su ljudi ovdje dovoljno pametni, dovoljno mudri i kako ih tipovi poput sedmice neće izbaciti iz takta. No, pogriješio sam.
Ideju da ovo bude clickbait mjesto nisam nikad imao. Samo da ostane mjesto na kojem se okupljaju i zajebavaju zanimljivi ljudi koji imaju sposobnost ne vidjeti sedmicu i slične prazne likove.
Vidim kako su dosadašnji vlasnici uspjeli u svojim maglovitim idejama... Ja se nisam pravio da je imam.
Nemam je ni danas. Osim ove koju sam spomenuo, a to je da je ovaj forum bude svačiji štamtiš u osobnom kafiću.
:D
7nationarmy

Post 02 Aug 2016, 07:30

Leteća » wrote:Ostružnica? :rofl: Eto, mene više zanima gdje su Nica, bliss, Tupelo, klonka, Almost Rosey, Eowyn, Elle Quinn... Što ne navrate ponekad? :unda:
debil do debila, eno ti klonke na politici na forum.hr, slicnog je misljenja kao ti - jes da smo dno europe po svim pokazateljima ali je cvrsto na stazama revolucije i lova na fantomske ustase :D
Jesi li ti ikada upotrijebio alate? Imaš li ih uopće? Ti si tu trebao biti neki šerif. No, budući da si gledao kako gnjevna gomila linčuje tvog prethodnika, malo si se ustrtario. Jer da nisi, bez oklijevanja bi smjestio jednu permu pravo u čelo ovog 7trolerskog dođoša. (Ne zato što je desničar, nedajbože. S Hrobijem nitko nikad nije imao problema, još manje sa samozvanim fašistom Emerom).
tko je ono branio ljudima izricaj, izrazavanje i djelovanje? ah da, fasisti. lijepo se svrstavas :D
Ja nisam.

ovo je sukus svega, svi sve znaju, svi su izbornici, premijeri i kuhari ali kad treba upalit mozak i bit smislen - ma kaki, lupanje smajlija i vrijedjanje svih koji ne pusu u isti kurac, pardon, rog.
AJ EM BAK!
MmeTipfeler

Post 02 Aug 2016, 07:30

karambol » wrote: Nemam je ni danas. Osim ove koju sam spomenuo, a to je da je ovaj forum bude svačiji štamtiš u osobnom kafiću.
I tako dolazimo do sindroma slobodnog sastavka. Ono, kad za školsku zadaću (jebala vas zadaćnica!) dobiješ tri teme pa njurgaš jer ti sve tri idu na živce, a onda ti sljedeći put baba iz hrvatskog kaže "pišite što vas volja", a ti bleneš pred sebe i pojma nemaš što bi napisao. Najteže se orijentirati u brisanom prostoru.

Ja sam se uključila naknadno, ali sam već bila čula za Trkeljanje - ta tko nije? I znam priču koju je ukratko ispričala Leteća. Očito motivacija nije bila dovoljno jaka. Točnije, piše se i ovdje i ondje, a ovdje uglavnom kad se na Fhr-u dobije ban. Za mene ni prvo (nezadovoljstvo administriranjem na Fhr-u) ni drugo (ban na Fhr-u) nije bilo razlog ni da dođem ovamo ni da ostanem.

No da jedino što je zanimljivo budu Ostružnica i njegovi lancuni, ni to baš nema smisla. Mislim, ne da se čita - uglavnom pogledaš pa odustaneš. :cerek:
7nationarmy

Post 02 Aug 2016, 07:34

Chilimama » wrote: Unatoč dobroj volji za forumašenje, odustajem uvijek kad vidim dijalog između sedmice i judolina. Svaku, ali svaku temu uspiju ukenjat i usmrdit nepotrebnim prepucavanjem. Sedmica mi je otajstvo. A ni judolino nije baš jasan. Neobjašnjivi tipovi koji čekaju na koga će prosuti žuč i izazvati kaos. Nekad mislim da su jedan drugome klonovi ter se dive svojem osebujnom izražavanju i neiscrpnoj mašti u smišljanju uvreda.
tocno, odma streljat, otrovat, zapalit. tko je vidio da se netko ne uklapa u vidjenje babe koja djeluje kao razocarana penzionerka pa ju uznemiri kad se netko zadere 'mare ajde doma, rucak' jer doma tako silno podsjeca na 'za dom spremni'.

a usput budi receno, ovo mjesto zivne svaki put kad se pojavimo, do tada nema ni cucka za zapisa.
AJ EM BAK!
7nationarmy

Post 02 Aug 2016, 07:39

karambol » wrote: Ja sam ovo mjesto samo otplaćivao bez utjecaja i bez namjere utjecaja. Računao sam kako su ljudi ovdje dovoljno pametni, dovoljno mudri i kako ih tipovi poput sedmice neće izbaciti iz takta. No, pogriješio sam.
Ideju da ovo bude clickbait mjesto nisam nikad imao. Samo da ostane mjesto na kojem se okupljaju i zajebavaju zanimljivi ljudi koji imaju sposobnost ne vidjeti sedmicu i slične prazne likove.
Vidim kako su dosadašnji vlasnici uspjeli u svojim maglovitim idejama... Ja se nisam pravio da je imam.
Nemam je ni danas. Osim ove koju sam spomenuo, a to je da je ovaj forum bude svačiji štamtiš u osobnom kafiću.
jos jedan sukus svega - ne samo da je mjesto bilo mrtvo prije mog dolaska, bilo je mrtvo onog trenutka kad ste proglasili sve koji nisu na istoj liniji tipovima i praznim likovima. nista povijest ne uci, ha? tko god je forsirao jednoumlje zavrsio je objesen za noge i umlacen od razdragane gomile - nije li smijesno da jedan desnicar mora objasnjavat viseglasje vakim progresivnim, liberalnim velicinama koje cim se probude prvo prdnu odu kenjat a tek onda prdnu koliko su posebni.
AJ EM BAK!
haram
persona non grata

Post 02 Aug 2016, 09:03

7nationarmy » wrote:debil do debila, eno ti klonke na politici na forum.hr, slicnog je misljenja kao ti - jes da smo dno europe po svim pokazateljima ali je cvrsto na stazama revolucije i lova na fantomske ustase :D

tko je ono branio ljudima izricaj, izrazavanje i djelovanje? ah da, fasisti. lijepo se svrstavas :D
ovo je sukus svega, svi sve znaju, svi su izbornici, premijeri i kuhari ali kad treba upalit mozak i bit smislen - ma kaki, lupanje smajlija i vrijedjanje svih koji ne pusu u isti kurac, pardon, rog.
7nationarmy » wrote: tocno, odma streljat, otrovat, zapalit. tko je vidio da se netko ne uklapa u vidjenje babe koja djeluje kao razocarana penzionerka pa ju uznemiri kad se netko zadere 'mare ajde doma, rucak' jer doma tako silno podsjeca na 'za dom spremni'.

a usput budi receno, ovo mjesto zivne svaki put kad se pojavimo, do tada nema ni cucka za zapisa.
7nationarmy » wrote: jos jedan sukus svega - ne samo da je mjesto bilo mrtvo prije mog dolaska, bilo je mrtvo onog trenutka kad ste proglasili sve koji nisu na istoj liniji tipovima i praznim likovima. nista povijest ne uci, ha? tko god je forsirao jednoumlje zavrsio je objesen za noge i umlacen od razdragane gomile - nije li smijesno da jedan desnicar mora objasnjavat viseglasje vakim progresivnim, liberalnim velicinama koje cim se probude prvo prdnu odu kenjat a tek onda prdnu koliko su posebni.
A ti sebi laskaš da je ovo svadljivo uvredljivo trabunjanje u deliriju jednog pijanca guzice pune rakije neko mišljenje? Uletavaš ko kreten gdje god stigneš sa "levičarima srbima" (i onda se čudiš šta te nazivaju fašistom) na teme koje veze nemaju s mokrim snovima tvoga dide. Ajde dođi malo na temu koju imamo za socio-kapitalistička prepucavanja, ako imaš kakvog materijala osim te žute ose šta ju šljokaš. Imaš tamo neke moje postove da pokažeš svoje prdit/kenjat/pušit kurac/srat šovinističko-kapitalističko "mišljenje" iz minkenske pivnice garnirano pseudointelektualnim žargonom, seljačino egocentrična prepotentna, a možemo i o povijesti, smeđekošuljašu mizerni.
what we've got here is failure to communicate
karambol

Post 02 Aug 2016, 09:32

7nationarmy » wrote: jos jedan sukus svega - ne samo da je mjesto bilo mrtvo prije mog dolaska, bilo je mrtvo onog trenutka kad ste proglasili sve koji nisu na istoj liniji tipovima i praznim likovima. nista povijest ne uci, ha? tko god je forsirao jednoumlje zavrsio je objesen za noge i umlacen od razdragane gomile - nije li smijesno da jedan desnicar mora objasnjavat viseglasje vakim progresivnim, liberalnim velicinama koje cim se probude prvo prdnu odu kenjat a tek onda prdnu koliko su posebni.
Upravo si sve rekao. Čestitam.
Donna Sole

Post 02 Aug 2016, 11:23

7nationarmy » wrote: tocno, odma streljat, otrovat, zapalit. tko je vidio da se netko ne uklapa u vidjenje babe koja djeluje kao razocarana penzionerka pa ju uznemiri kad se netko zadere 'mare ajde doma, rucak' jer doma tako silno podsjeca na 'za dom spremni'.

falija si ne samo balun nego i stadion i utakmicu
neka nama tebe, ne smeta mi ničije mišljenje, naime ne čitam misli
izražavanje je nešto što mi odgovara ili ne , ali uvažavam
ne smeta mi ni da ti parim ko penzionerka
hvala, nije mi uvreda
kurvanjski avatar, a
Leteća
babin nakurnjak

Post 02 Aug 2016, 12:26

karambol » wrote:
Nemam alate jer mi ne trebaju. Nije se problem zamjeriti nekome. To je najlakše. Lupiš što ti je na umu bez promišljanja.
Iskreno me boli dupe za nečije osjećajćiće. Ovo mjesto je bilo ugodno mjesto za druženje s puno pametnih i duhovitih ljudi. Da, zapalio bih cigaru i uživao u većini napisanog.
Ja sam ovo mjesto samo otplaćivao bez utjecaja i bez namjere utjecaja. Računao sam kako su ljudi ovdje dovoljno pametni, dovoljno mudri i kako ih tipovi poput sedmice neće izbaciti iz takta. No, pogriješio sam.
Uzdah. Da, bilo je ugodno mjesto. No, forumi generalno propadaju, kao što je primijentila Tipfelerka. Tako da treba dosta truda kako bi se ovakvo mjesto održalo na životu.

Da, ovdje je bilo puno mudrih, pametnih i zanimljivih ljudi. Ali i neviđeno zlobnih nakaza, dvospolnih trolova, predatorskih drolja te kokoši koje su na neku foru naučile tipkati kljunom.

Okej, ti si naslijedio taj cirkus, nisi imao puno iskustva s virtualom, nisi niš kriv. Ali pliz nemoj strah i ravnodušnost pripisivati drugima. Pokušaj malo objektivnije sagledati stvari.

7nationarmy » wrote:debil do debila, eno ti klonke na politici na forum.hr, slicnog je misljenja kao ti - jes da smo dno europe po svim pokazateljima ali je cvrsto na stazama revolucije i lova na fantomske ustase :D

Ti si fakat na krivom stadionu. :facepalm:

Dobro znam gdje je klonka, a lov na ustaše ne ubrajam u svoje hobije. Ovdje sam ostavila dovoljno smislenih tema i postova, tako da me tvoji komentari ne diraju.

Spomenula samo kao primjer destruktivnog trola jer si mi, eto, bio pred nosom. Smanji galamu, nitko ti ne uskraćuje pravo na mišljenje i izražavanje. Uskraćuješ si ga sam jer ne želiš misliti i ne znaš se izraziti.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
7nationarmy

Post 02 Aug 2016, 13:46

a jeste slatki :D

samo ja pamtim malo bolje od vas polovnih mozgova,naime kad sam dosao imao sam bitno vise strpljenja za tudje misljenje i pokusao normalno komunicirat. i tada sam bio 'fasist', tak da uzalud vam trud - vama pase jedna opcija makar ta ista opcija bila odgovorna da je hrvatska na samom dnu europske unije i da je srpski bdp dugorocno zdraviji. nista mene ne smeta kad me takvi zovu imenima, dovoljno mi vas zamislit u nacionaliziranim stanovima, jednostavo nema drugog razloga zasto bi iole inteligentna osoba u 21. stoljecu mogla braniti budale koje zemlju vode u kolaps.
AJ EM BAK!
Šabović Adis
Inventar
Has thanked: 304 times
Been thanked: 313 times

Post 02 Aug 2016, 18:55

Sekjuzmi, jesil' mislio na zemlju il' na Zemlju? :brukica:
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
haram
persona non grata

Post 02 Aug 2016, 22:15

7nationarmy » wrote:a jeste slatki :D

samo ja pamtim malo bolje od vas polovnih mozgova,naime kad sam dosao imao sam bitno vise strpljenja za tudje misljenje i pokusao normalno komunicirat. i tada sam bio 'fasist', tak da uzalud vam trud - vama pase jedna opcija makar ta ista opcija bila odgovorna da je hrvatska na samom dnu europske unije i da je srpski bdp dugorocno zdraviji. nista mene ne smeta kad me takvi zovu imenima, dovoljno mi vas zamislit u nacionaliziranim stanovima, jednostavo nema drugog razloga zasto bi iole inteligentna osoba u 21. stoljecu mogla braniti budale koje zemlju vode u kolaps.
Pa, nema druge nego da se svrstaš uz tu ultranacionalističko-kapitalističku srpsku opciju kad je toliko beneficirajuća. Zapravo -već jesi, bato :D, jer tebi je jako dobro, a ostatku hrvatskog (i drugih) naroda nije, i ne misliš da tu nešto treba sistemski mijenjati.
Ali, još jednom, ovdje se ne radi o mokrim snovima nekog dide iz suhog kamenjara, imamo i temu o sociokapitalističkim prepucavanjima pa pucaj tamo svoje petarde. Slažem se sa Letećom, odavno si zaslužio permaban posred čela, koliko god se plakao zbog političke nekorektnosti (koju sam masivno iskazuješ).
haram
persona non grata

Post 02 Aug 2016, 22:17

Šabović Adis » wrote:Sekjuzmi, jesil' mislio na zemlju il' na Zemlju? :brukica:
Neznaju takvi za zemlju ni za Zemlju, za njih postoji samo njihov nacijonalni kamenjar i didovi snovi. :D
7nationarmy

Post 02 Aug 2016, 23:33

haram » wrote: Pa, nema druge nego da se svrstaš uz tu ultranacionalističko-kapitalističku srpsku opciju kad je toliko beneficirajuća. Zapravo -već jesi, bato :D, jer tebi je jako dobro, a ostatku hrvatskog (i drugih) naroda nije, i ne misliš da tu nešto treba sistemski mijenjati.
Ali, još jednom, ovdje se ne radi o mokrim snovima nekog dide iz suhog kamenjara, imamo i temu o sociokapitalističkim prepucavanjima pa pucaj tamo svoje petarde. Slažem se sa Letećom, odavno si zaslužio permaban posred čela, koliko god se plakao zbog političke nekorektnosti (koju sam masivno iskazuješ).
ja placem?!? ajde u ovoj bujici budalastina da me nesto uspije i iznenaditi :D koja odvojenost od stvarnosti, koji trud da se udari glavom o zid jos jace i jace - a sve ove rjecetine, pokusaji prizemnog podjebavanja samo prikrivaju ono sto i sami znate dragi polovni ljudi; ja sam u pravu. no nisu vam krivi ni srbi ni kamenjarci ni mali zeleni da ste neuki, karakterno potkapacitirani a agresivni u gluposti pa cu ponovit: ova vasa opcija je hrvatsku dovela na samo dno europe i europske unije. nikakva prenemaganja nece promijeniti stvarnost, mozda je stvarno dobro da pustite ovo mjesto da krepa i vi zajedno s njim - uzivajte u premalim penzijama koju vam je sepavi bravar omogucio, tepajte ljubicici bijeloj koji vam je praunuke osudio da budu konobari u irskoj i kanadi.

da, meni je dobro, bilo bi i vama da ne citate jutarnji nego da se primite nadoknadjivanja propustenog stoljeca ;)
AJ EM BAK!
Šabović Adis
Inventar
Has thanked: 304 times
Been thanked: 313 times

Post 02 Aug 2016, 23:34

haram » wrote:
Neznaju takvi za zemlju ni za Zemlju, za njih postoji samo njihov nacijonalni kamenjar i didovi snovi. :D
Zvučalo mi k'o neko žešće generalisanje (jel' se to sad tako kaže? :zubo: ), tim više što još nije tačno utvrđeno jel' zemlja srpska, hrvatska il' nekakva treća. :nogica:
Eh, da se sad hoće i neki lingvist priključit', pa da se popičimo k'o ljudi...:brukica:...Felerka, đe si? :rofl:
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
7nationarmy

Post 03 Aug 2016, 00:09

fali headbanger da objasni ovom svom lijevom puku sve o srpskim selima, povampirenim ustasama i tko zna kaj ih jos drugo rajca kad se nadju na jutarnjoj kavi u podne.
AJ EM BAK!
haram
persona non grata

Post 06 Aug 2016, 13:17

7nationarmy » wrote: ja placem?!? ajde u ovoj bujici budalastina da me nesto uspije i iznenaditi :D koja odvojenost od stvarnosti, koji trud da se udari glavom o zid jos jace i jace - a sve ove rjecetine, pokusaji prizemnog podjebavanja samo prikrivaju ono sto i sami znate dragi polovni ljudi; ja sam u pravu. no nisu vam krivi ni srbi ni kamenjarci ni mali zeleni da ste neuki, karakterno potkapacitirani a agresivni u gluposti pa cu ponovit: ova vasa opcija je hrvatsku dovela na samo dno europe i europske unije. nikakva prenemaganja nece promijeniti stvarnost, mozda je stvarno dobro da pustite ovo mjesto da krepa i vi zajedno s njim - uzivajte u premalim penzijama koju vam je sepavi bravar omogucio, tepajte ljubicici bijeloj koji vam je praunuke osudio da budu konobari u irskoj i kanadi.

da, meni je dobro, bilo bi i vama da ne citate jutarnji nego da se primite nadoknadjivanja propustenog stoljeca ;)
Pa da, Tito za čije vreme su šljakeri i penzioneri živjeli ko bubreg u loju je smislio dijabolični plan hrvatske privatizacije deset-petnaest godina nakon svoje smrti. :facepalm:

...
Pravnici, aktivisti i istraživački novinari, koji su sudjelovali u emisiji, najodgovornijim osobama za veleizdaju i pljačku Hrvatske proglasili su Franju Gregurića, ratnog premijera, potom dr. Jakšu Barbića, tvorca koruptivnih zakona o pretvorbi i privatizaciji, potom dr. Franju Tuđmana, bivšeg predsjednika koji je sve to dozvolio, zatim Nikicu Valentića – čija je vlada donijela zakon prema kojem je Hrvatska, tobože, plaćala odštetu Jugoslaviji, iako se poslije doznalo da ništa nismo dužni te da ništa nismo platili, već je taj novac opljačkan.
U drugom ešalonu najodgovornijih za pljačku Hrvatske, spomenuti su Ivan Penić, bivši šef Fonda za privatizciju, a kasniji ministar policije, potom Milan Kovač, zatim Marija Turudić, sestra suca Turudića, potom Slavko Linić, Željko Čović, Ivica Todorić, general Čermak, Vlatko Mateša, Ivica Mudrinić…

http://promise.hr/gregoric-barbic-valen ... imanje-rh/
Je, baš si u pravu :cerek:

Aj ti malo ohani od te titomanije, pusti didu šta priča, ako nisi u to vrijeme bio niti u ćaćinim mošnjama.

7nationarmy » wrote:fali headbanger da objasni ovom svom lijevom puku sve o srpskim selima, povampirenim ustasama i tko zna kaj ih jos drugo rajca kad se nadju na jutarnjoj kavi u podne.
Rajcaj si ti jajca tamo na forumu haer s tim headbangerom.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 06 Aug 2016, 14:11

haram » wrote:
...
Pravnici, aktivisti i istraživački novinari, koji su sudjelovali u emisiji, najodgovornijim osobama za veleizdaju i pljačku Hrvatske proglasili su Franju Gregurića, ratnog premijera, potom dr. Jakšu Barbića, tvorca koruptivnih zakona o pretvorbi i privatizaciji, potom dr. Franju Tuđmana, bivšeg predsjednika koji je sve to dozvolio, zatim Nikicu Valentića – čija je vlada donijela zakon prema kojem je Hrvatska, tobože, plaćala odštetu Jugoslaviji, iako se poslije doznalo da ništa nismo dužni te da ništa nismo platili, već je taj novac opljačkan.
U drugom ešalonu najodgovornijih za pljačku Hrvatske, spomenuti su Ivan Penić, bivši šef Fonda za privatizciju, a kasniji ministar policije, potom Milan Kovač, zatim Marija Turudić, sestra suca Turudića, potom Slavko Linić, Željko Čović, Ivica Todorić, general Čermak, Vlatko Mateša, Ivica Mudrinić…

http://promise.hr/gregoric-barbic-valen ... imanje-rh/
Je, baš si u pravu :cerek:
Inace ovo sto je tu receno vec sve vise-manje pise na ovom forumu. Ja i Euklid smo odavno utvrdili odgovornost za veleizdaju spomenutih i nespomenutih.
haram
persona non grata

Post 06 Aug 2016, 21:32

miky0 » wrote:
Inace ovo sto je tu receno vec sve vise-manje pise na ovom forumu. Ja i Euklid smo odavno utvrdili odgovornost za veleizdaju spomenutih i nespomenutih.
Zna on dobro gdje šta piše i gdje on treba pisati, samo to je ta taktika guje iz potaje.

Nego, Miki, zašto sebe stavljaš na prvo mjesto? :p
  • Information