Ja bih se svađao
Noseks - ne seri.
Trebo si drukčije otvoriti temu, npr: "Imam upalu od previše drkanja, imate li savjet kako da je što brže izliječim jer, jako sam, jako nadrkan?!"
Trebo si drukčije otvoriti temu, npr: "Imam upalu od previše drkanja, imate li savjet kako da je što brže izliječim jer, jako sam, jako nadrkan?!"
Čovjek je inače nadrkan od premalo drkanja, a ne od previše.judolino » wrote:Noseks - ne seri.
Pa ja sam mislijo da si presto dok si pod upalom, pa zato...
Jeeezuš...
:uimetetke&kuma:
Jeeezuš...
Ah da.judolino » wrote:Pa ja sam mislijo da si presto dok si pod upalom, pa zato...
Jeeezuš...:uimetetke&kuma:
Ča ti je brzopletost...
- Nenia Salonitana
ti pitaš osobu s kojom se svađaš da elaborira?nodens » wrote:
Nisam shvatio što insinuiraš, bi l' elaborirala?![]()
Nije mi zvučala baš razvijeno između ostalog i zato što joj je 12 godišnjak bio interesantan u tom smislu, a i zato što je npr. prekršila uvjetnu i tako si natovarila još 6 godina bespotrebne robije. Ne znam za tebe, no meni to ne zvuči kao postupak neke psihički razvijene osobe...
tako jedino možeš pobrati batine.
to što je prekršila uvjetnu ne mora značiti da nije razvijena i da je glupa- vjerojatno je samo zaljubljena.
... u 12 godišnjeg klinca.Nenia Salonitana » wrote: ti pitaš osobu s kojom se svađaš da elaborira?![]()
tako jedino možeš pobrati batine.![]()
to što je prekršila uvjetnu ne mora značiti da nije razvijena i da je glupa- vjerojatno je samo zaljubljena.kako romantično.
Doduše, istina je i da ja ne kužim baš taj fenomen tzv. 'zaljubljenosti'. Kužim loženje, ali ne kužim zaljubljivanje.
- Nenia Salonitana
ljubav ne pita za godine.nodens » wrote:
... u 12 godišnjeg klinca.Ne zvuči mi to bogzna kak zrelo...
Doduše, istina je i da ja ne kužim baš taj fenomen tzv. 'zaljubljenosti'. Kužim loženje, ali ne kužim zaljubljivanje.
[spoiler]omiljena izreka svakog pedofila.
Da...možda mu se može zamjeriti što je samo kurac stavio u istu rečenicu s ljubavlju. Gdje su još pička i dinamo? Na primjer...eto.Tea Tree » wrote: I kako da se sad netko svađa na ovo?
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
you see dead people?
kurvanjski avatar, a
-
ostruznicagornja
Mi ti odje volimo spori ritam nodense
A onda kad sam ja u pitanju bar, treba mi malo vremena da razmišljam prije nego što napišem nešto, a onda uzme vremena i pisanje jer to ispadnu najčešće lancuni i eto. I ti sad lijepo istresi neku svoju nedoumicu na ekran pa da probudimo forumdžije. Možemo opet o nejebici, je li kod tebe kao kod mene bolest u uznapredovalom stadijumu? To nije neka tema, ali što god da razbijemo malo tišinu što veliš, a i zapetljao sam se u neke trpne i radne stvari o jeziku na drugom tredu pa malo da to pauziram.
I podsjeti me to ono što smo pričali o monogamiji prije, odgledao sam seriju Mad Men skoro i znaš šta, ko je mislio da se ženi ili udaje bolje da ne gleda, baš je turobna u tom pogledu.
I podsjeti me to ono što smo pričali o monogamiji prije, odgledao sam seriju Mad Men skoro i znaš šta, ko je mislio da se ženi ili udaje bolje da ne gleda, baš je turobna u tom pogledu.
- Donna Sole
....a ti bi se karao? a ne može, ovo je pitomi forum.nodens » wrote:Ne vidim 'mrtve' ljude, nego nikakve ljude... na ovom forumu.Svake prestupne netko napiše jedan post.
kurvanjski avatar, a
-
ostruznicagornja
- Donna Sole
Koliko ja "poznajem" nodensa, za ovu bolest on treba nespolno biće koje zna i može podnijeti njegove potrebe za uvjeravanjem u neuvjerljivo.
Ja ga uživam čitati ali nisam kalibar za karanje s njim. Bog će me karat što nemam vjere u izlječivost od toga.
Ja ga uživam čitati ali nisam kalibar za karanje s njim. Bog će me karat što nemam vjere u izlječivost od toga.
kurvanjski avatar, a
-
ostruznicagornja
Ah Chili okrutna si, ali nije da sam iznenadjen. Opšte je poznato da je suvokurenje prokletstvo filozofa.
ostruznicagornja » wrote:Mi ti odje volimo spori ritam nodenseA onda kad sam ja u pitanju bar, treba mi malo vremena da razmišljam prije nego što napišem nešto, a onda uzme vremena i pisanje jer to ispadnu najčešće lancuni i eto. I ti sad lijepo istresi neku svoju nedoumicu na ekran pa da probudimo forumdžije. Možemo opet o nejebici, je li kod tebe kao kod mene bolest u uznapredovalom stadijumu? To nije neka tema, ali što god da razbijemo malo tišinu što veliš, a i zapetljao sam se u neke trpne i radne stvari o jeziku na drugom tredu pa malo da to pauziram.
I ja sam je počeo gledat, ali nekako mi nije sjela. Ne zbog ove turobnosti koju spominješ - taj aspekt mi je zapravo super
Slično kao i npr. serija The Wire, koju mnogi hvale okolo, no ja sam odustao nakon 4. epizode. Baš taj osjećaj 'jbt, totalno mi je svejedno što će se dogodit s likovima'.
Pod bolest misliš na nejebicu?
Glede monogamije. Pa ono, nije da taj fenomen danas uopće postoji; zapadno društvo se još donekle drži ovog čudnog koncepta serijske kvazi-monogamije, no ja smatram da je samo pitanje vremena kad će to ispast iz mode. Pazi recimo što ova tri pedera kažu o tome:
So many big literary and Hollywood narratives are about being torn between two people and having to decide between them. Maybe, for some people, this might be a nice way to avert that.
Matthew: Absolutely. The way I explained to it to my parents, and to friends that just can’t seem to get it—I just challenge our way of thinking as a society. Romantic love is the only thing that people have a hard time getting their head around having more of, which they understand in every other way. When you have a second child, no one is like, “But you love the first one so much!” If you have a great connection with two friends then you wouldn’t say, “Oh my god I have two best friends, what do I do?” It’s not this big existential dilemma if you open up and you’re just like, this is more. And more, especially of love, is a good thing.
-
- Information
-