Šimleša, dođi i uzmi je
-
visekratni klon
Karl, aj mi napravi onaj šupermenov znak kao avatar, šamo ša š. 
-
visekratni klon
Hvala. Budem ako popravim komp tavila avatar.
Ono kad ti pola antivirušnih freeza komp, a pola ih ne može biti škinuto jer viruš ne da. Jebem ti mater kompu, jebem ti šve :čupa košu: Znam, znam kko zvučim

Ono kad ti pola antivirušnih freeza komp, a pola ih ne može biti škinuto jer viruš ne da. Jebem ti mater kompu, jebem ti šve :čupa košu: Znam, znam kko zvučim
-
visekratni klon
Ma jebe mi e, neka izjede komp u pizdu materinu.

zato što je gadan i ne vjerujem mu ni riječi i kad se smiješi negdje cvijeće ugiba.
ovo sve sam greškom prvi put napisala s caps lockom. trebao bi netko izmisliti šortkat za prebacivanje slova.
ovo sve sam greškom prvi put napisala s caps lockom. trebao bi netko izmisliti šortkat za prebacivanje slova.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
imam reakciju na njega. počela me svrbit kosa
:češe se:
kako mi taj tip ne sjeda to nije istina
i ta verzija hrvatske opre
jednom davno pokačila sam se njim na fejsu, pa me odfrendao.
bio je brži od mene.
sad me svrbe i ruke.
jebovasšimleša
kako mi taj tip ne sjeda to nije istina
i ta verzija hrvatske opre
jednom davno pokačila sam se njim na fejsu, pa me odfrendao.
bio je brži od mene.
sad me svrbe i ruke.
jebovasšimleša
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
visekratni klon
Eto, šad mene muči što nemam frajera. Umješto da čupam košu i tiho cvilim dok škidam pedešeti antiviruš kojem viruš ne da da še inštalira, mogla bih to prepuštiti njemu.

-
visekratni klon
Ne znam što bi bio antidot.Pješčana » wrote:imam reakciju na njega. počela me svrbit kosa
edit: išuše, vi imate poviješt.
nemaš što znat.
zanimalo me što piše, u to vrijeme je imao kolumnu u nekakvom jutarnjem, pa je ispalo da je mir u svijetu i delfini u moru i svi tuljani spašeni samo dok je zen na papiru.
u malo življoj raspravi sva ta spasimo delfine aura je nekako nestala.
kod njega.
ja još uvijek vjerujem u delfine.
zanimalo me što piše, u to vrijeme je imao kolumnu u nekakvom jutarnjem, pa je ispalo da je mir u svijetu i delfini u moru i svi tuljani spašeni samo dok je zen na papiru.
kod njega.
-
visekratni klon
Znala am da je fejker.Pješčana » wrote:nemaš što znat.
kod njega.
-
- Information
-