Trudim se ne misliti na Rozgu.
Čaša je polupuna- Bajaga ima koncert.
Čaša je poluprazna- S Rozgom.
Čaša je razbijena - nakon bliskog susreta Bajagine i Rozgine publike.
nekim ljudima nije za dati da čitaju medicinsku enciklopediju.*jezebel* » wrote:vec sam pomislila da imam anginu, disekciju aorte,:
pogleć kaj sam napisala na onom drugom forumu, ja sam sumLJala na NHL nedavno.*jezebel* » wrote:tja, a i ti sad iz konteksta vadis.
JPK » wrote:Praznovjerje općenito ima bitnu evolucijsku ulogu. Mozak je programiran da traži uzorke tamo gdje ih zapravo nema, jer je to evolucijski povoljno. Puno manje evolucijski košta kad se čovjeku učini da je u grmlju vidio obrise predatora, pa pobjegne (a nije ga bilo), nego da propusti uočiti predatora koji je stvarno tamo. Zato mozak radi prekovremeno na traženju uzoraka i nekritički ih prihvaća.
Tako je to bilo parsto tisuća godina prapovijesti. No, kad se danas netko iz svoje fotelje i obdaren obrazovanjem i civilizacijom tako ponaša, to je slično kao da hoda gradom ovakav:
Baš lijepo da te to razveselilo.dimnjak » wrote:iskljucen mob i 4 dana da im sjedne uplata. jeboihja 4 dana!
i senilna ja koja sam bila uvjerena da sam rujan podmirila pa zanemarujem njihovu poruku, kako vele.
4 dana. da jebena 4 dana....
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests