(Powered by frubar.net)
Ćirilica u Vukovaru
Što ja nisam ošo s dvajspet u pemziju pa da sad mogu ko čoek urlat: "Nečemo Čirilcu!"
Prvi klerofašist u Rvata jučer na telki sere i još više muti kašu umjesto da kaže stadu da se smire i ugledaju na onog čupavca koji je prije dvije iljade godina rekao ljudima kako bi bilo lijepo da za promjenu budu dobri jedni prema drugima, a onda su ga ovi zakucali na križ. Zanimljivo kako tom Jozi Bozi Isus ne igra nikakvu ulogu u životu - al dobro, tko još nije zaključio da je Crkva mafijaška organizacija, ja mu ne mogu pomoći.
Jebem ti zemlju sa 102% katolika od kojih 99% ne žele oprostiti, zaboraviti ili bar okrenuti glavu i gledati pametnija posla.
A glede tenkova M-84 (T-84 su sasvim druga priča), ta priča je logična ko da za kolinje kupim svinju, a prodam flajš-mašinu.
Prvi klerofašist u Rvata jučer na telki sere i još više muti kašu umjesto da kaže stadu da se smire i ugledaju na onog čupavca koji je prije dvije iljade godina rekao ljudima kako bi bilo lijepo da za promjenu budu dobri jedni prema drugima, a onda su ga ovi zakucali na križ. Zanimljivo kako tom Jozi Bozi Isus ne igra nikakvu ulogu u životu - al dobro, tko još nije zaključio da je Crkva mafijaška organizacija, ja mu ne mogu pomoći.
Jebem ti zemlju sa 102% katolika od kojih 99% ne žele oprostiti, zaboraviti ili bar okrenuti glavu i gledati pametnija posla.
A glede tenkova M-84 (T-84 su sasvim druga priča), ta priča je logična ko da za kolinje kupim svinju, a prodam flajš-mašinu.
judolino » wrote: Prvi klerofašist u Rvata jučer na telki sere i još više muti kašu umjesto da kaže stadu da se smire i ugledaju na onog čupavca koji je prije dvije iljade godina rekao ljudima kako bi bilo lijepo da za promjenu budu dobri jedni prema drugima, a onda su ga ovi zakucali na križ. Zanimljivo kako tom Jozi Bozi Isus ne igra nikakvu ulogu u životu - al dobro, tko još nije zaključio da je Crkva mafijaška organizacija, ja mu ne mogu pomoći.
Ne nužno da su pomogli, nego da je imanje novaca, umjesto tenkova te eventualno zamjena za neko pješadijsko naoužanje u tom trenutku možda imalo logiku koja nije pljačka novca.blaze » wrote:karl, ti hoćeš reći da su tako zapravo pomogli vukovaru?
-
- Information
-