Ćirilica u Vukovaru

Stare teme i začeci foruma
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 09 Sep 2013, 00:04

Živo me zanima šta će biti slijedeća kost...

Image

(Powered by frubar.net)

'if you fall, i'll be there' (floor)
blaze

Post 09 Sep 2013, 06:37

karl, ti hoćeš reći da su tako zapravo pomogli vukovaru?
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 09 Sep 2013, 09:22

Što ja nisam ošo s dvajspet u pemziju pa da sad mogu ko čoek urlat: "Nečemo Čirilcu!"

Prvi klerofašist u Rvata jučer na telki sere i još više muti kašu umjesto da kaže stadu da se smire i ugledaju na onog čupavca koji je prije dvije iljade godina rekao ljudima kako bi bilo lijepo da za promjenu budu dobri jedni prema drugima, a onda su ga ovi zakucali na križ. Zanimljivo kako tom Jozi Bozi Isus ne igra nikakvu ulogu u životu - al dobro, tko još nije zaključio da je Crkva mafijaška organizacija, ja mu ne mogu pomoći.

Jebem ti zemlju sa 102% katolika od kojih 99% ne žele oprostiti, zaboraviti ili bar okrenuti glavu i gledati pametnija posla.

A glede tenkova M-84 (T-84 su sasvim druga priča), ta priča je logična ko da za kolinje kupim svinju, a prodam flajš-mašinu.
Pješčana

Post 09 Sep 2013, 09:24

super mi je kako Franjo ide pomirbenije po svijetu, od našeg Josipa Bozanića :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Beau

Post 09 Sep 2013, 09:26

judolino » wrote: Prvi klerofašist u Rvata jučer na telki sere i još više muti kašu umjesto da kaže stadu da se smire i ugledaju na onog čupavca koji je prije dvije iljade godina rekao ljudima kako bi bilo lijepo da za promjenu budu dobri jedni prema drugima, a onda su ga ovi zakucali na križ. Zanimljivo kako tom Jozi Bozi Isus ne igra nikakvu ulogu u životu - al dobro, tko još nije zaključio da je Crkva mafijaška organizacija, ja mu ne mogu pomoći.

Jebem ti zemlju sa 102% katolika od kojih 99% ne žele oprostiti, zaboraviti ili bar okrenuti glavu i gledati pametnija posla.
:top:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 09 Sep 2013, 16:04

blaze » wrote:karl, ti hoćeš reći da su tako zapravo pomogli vukovaru?
Ne nužno da su pomogli, nego da je imanje novaca, umjesto tenkova te eventualno zamjena za neko pješadijsko naoužanje u tom trenutku možda imalo logiku koja nije pljačka novca.
  • Information