..sta..da ih steram u trokurckcke?
Humanitarna pomoć za Forum.hr!!!
Neee!..a unda » wrote: ..sta..da ih steram u trokurckcke?
Nego ono, nisam dostupna, ali ću bit, ali sad nisam.
A tako da ostanemo super kao i prije.
..a cuj, mozda bolje da to zekoslava odradi. ona je onako, pravi tip tajnice, a i manekenski tip, a i ne zna rec necu..ono, idealna.ex anais » wrote:
Neee!![]()
Nego ono, nisam dostupna, ali ću bit, ali sad nisam.![]()
A tako da ostanemo super kao i prije.
..a unda » wrote: ..a cuj, mozda bolje da to zekoslava odradi. ona je onako, pravi tip tajnice, a i manekenski tip, a i ne zna rec necu..ono, idealna.![]()
Pa ne treba mi netko tko ne zna reć neću. to ne znam ni ja.
a jesu li zgodne te..sta im treba rec necu?
Undo... Neću ništa reć, samo ću te mrko pogledat...a unda » wrote: ..a cuj, mozda bolje da to zekoslava odradi. ona je onako, pravi tip tajnice, a i manekenski tip, a i ne zna rec necu..ono, idealna.![]()
Da znaš da jesu...a unda » wrote: a jesu li zgodne te..sta im treba rec necu?
Ma ne baš neću nego ono odgodit to malo, a je, jednoj treba reć i da ne mogu.
Undo, ne nasjedaj, za boga miloga. Do kraja ćeš im još morati reći da imaš stvari.ex anais » wrote:
Da znaš da jesu.![]()
ma daj aj tamo karla zavodi tim pogledom..Zekoslawa » wrote: Undo... Neću ništa reć, samo ću te mrko pogledat.
Zekoslawa » wrote: Undo, ne nasjedaj, za boga miloga. Do kraja ćeš im još morati reći da imaš stvari.
..da joj kazem da ne mogu? a dvi odgodit? pa sta ti oces od mene ustvari' ..da se autam?ex anais » wrote:
Da znaš da jesu.![]()
aj salji nam ovdje slike njiove pa cemo se dogovorit..
..a nije da me nije pocelo nesto bolit u ledjima.. a i malo sam luda danas..Zekoslawa » wrote: Undo, ne nasjedaj, za boga miloga. Do kraja ćeš im još morati reći da imaš stvari.
Evo, jel se s tobom može ozbiljno razgovarat...a unda » wrote: ..da joj kazem da ne mogu? a dvi odgodit? pa sta ti oces od mene ustvari' ..da se autam?![]()
aj salji nam ovdje slike njiove pa cemo se dogovorit..
Ma biž, dobor me Zec podsjetila, osramotio bi me. Aj ti prvo reci šta bi rekao pa ću ti ja onda dat lozinku da se ulogiraš kao ja. Posli ja prominim lozinku ... a možebitno i izbrišem fejs.
... najljepša bi bila ona na gajevom polju...a unda » wrote: ..znao sam da bi ti ta bila najljepsa.
ona te podsjetila?? ..a ja ti odma govorim sta bi bilo. a ona te podsjetila? ono, slusa, a ne vidi.. tj cuje, ane gleda..ne, vidi na usima. ne, ne..cuje , a ne piva..izrezite ovo..ex anais » wrote:
Evo, jel se s tobom može ozbiljno razgovarat.![]()
![]()
Ma biž, dobor me Zec podsjetila, osramotio bi me. Aj ti prvo reci šta bi rekao pa ću ti ja onda dat lozinku da se ulogiraš kao ja. Posli ja prominim lozinku ... a možebitno i izbrišem fejs.![]()
nista lozinka dok slije ne vidimo..
Kako si munjen, pa tamo ćeš vidit slije kad se logiraš. Fejs, budalo, fejs...a unda » wrote: ona te podsjetila?? ..a ja ti odma govorim sta bi bilo. a ona te podsjetila? ono, slusa, a ne vidi.. tj cuje, ane gleda..ne, vidi na usima. ne, ne..cuje , a ne piva..izrezite ovo..
nista lozinka dok slije ne vidimo..
Ma ima vremena dva dana. U toliko stigne reć sve šta ima.Zekoslawa » wrote:Dok unda otkaže dolazak, ionako prođe događaj.
Šzta, šta?Zekoslawa » wrote:
Ako se pokaže koristan, unajmit ću ga i drugi put. I dobit će printer.
sta fejs? ko ce na fejs? ne znam ja na fejs.
Ne laži, vidila sam te da si se vratio...a unda » wrote: sta fejs? ko ce na fejs? ne znam ja na fejs.
-
- Information
-