Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Labello. Plavi. Najbolji. I cinkovu pastu za ovo što mi je razvalila usta, krava glupa.Zekoslawa » wrote: Šta si dosad iskušala?
Tebi bi bolje bilo da se kao fonetičar pozabaviš ovim oralnim problemima...a unda » wrote: e, vidis sad kako je. ja ozbiljno pitao za ciscenje mog sokovnika, a oni..
A melem i to?ex anais » wrote:
Labello. Plavi. Najbolji. I cinkovu pastu za ovo što mi je razvalila usta, krava glupa.Al džabe. I s Niveom sam probala.
Ne. A t će pričekat svijetlije financijske trenutke. Spiskala sam bila na brzo ozdravljivanje puste pare i sad imam ostataka propolisa.. wait, jel propolis za grlo možda pomaže za to?Zekoslawa » wrote: A melem i to?
- schmokljan
il je fonetika samo oral? di spadaju duboki guturali?Zekoslawa » wrote: Tebi bi bolje bilo da se kao fonetičar pozabaviš ovim oralnim problemima.
Ne zezaj ga. Rekla mi baba danas da je stvarno bio jedan ovako malo osebujan na prijamnom s njom. Rekla je šušnut, al' nemoj m u reć.Zekoslawa » wrote: Tebi bi bolje bilo da se kao fonetičar pozabaviš ovim oralnim problemima.
Pa onaj mali melemić je dvadesetak kuna, nije više, čini mi se. Ne znam, meni je znao pomoći.ex anais » wrote:
Ne. A t će pričekat svijetlije financijske trenutke. Spiskala sam bila na brzo ozdravljivanje puste pare i sad imam ostataka propolisa.. wait, jel propolis za grlo možda pomaže za to?
Ako ne to, onda jedi pancete i bit će bolje.
mogao si i bez linkanja. to ovdje i onako vise niko ne klika. uz koje si ti vukojebine forumske dosao
Zekoslawa » wrote: U pragmalingvistiku.
to ne postoji. to en smije postojat. kazi mi da to ne postoji.
..jel to postmodernizam neki? bit ce da ima veze sa metanaracijom.
nemas ti blage veze o fonetici, vidim ja..
Zbog tvoje fonetike sam zaspala oko tri. Aj sad počni opet, da te vidim...a unda » wrote:![]()
to ne postoji. to en smije postojat. kazi mi da to ne postoji.![]()
..jel to postmodernizam neki? bit ce da ima veze sa metanaracijom.![]()
..ali nije to jedini prijemni.ex anais » wrote:
Zbog tvoje fonetike sam zaspala oko tri. Aj sad počni opet, da te vidim.
Pa fonetika je tvoj resor, ja volim ove hibridne discipline...a unda » wrote:![]()
to ne postoji. to en smije postojat. kazi mi da to ne postoji.![]()
..jel to postmodernizam neki? bit ce da ima veze sa metanaracijom.![]()
Aj trći leć, aj, eno se mačke već ugnjizdile na krevetu, imaš još taman mista za sklupčati se.
Al nam neš kazat. Ajem, sad bih ti rekla, a bolje pregrist.
nema ni to vise.Zekoslawa » wrote: Aj trći leć, aj, eno se mačke već ugnjizdile na krevetu, imaš još taman mista za sklupčati se.
sta si neurozna, sta me tiras? il ce opet oni dani?
ne al..nego vam necu kazat. mislim, ono..necu..
Ma mrš.
Srce mi lupa, pila sam "beskofeinsku" i dopola, ali sam pila i kolu, jebala me više kola i kofein. Sad me to nervira tik tak tik tak
I da, zapalila sam cigaretu. Jebo me pas.
Pa što nije bezkofeinskaex anais » wrote: Srce mi lupa, pila sam "beskofeinsku" i dopola, ali sam pila i kolu, jebala me više kola i kofein. Sad me to nervira tik tak tik tak
Zec je kriva, kvari ljude oko sebe.I da, zapalila sam cigaretu. Jebo me pas.
-
- Information
-