Remetilački faktori i ine brije

Stare teme i začeci foruma
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 May 2012, 14:15

ostruznicadonja » wrote:Moram da se vratim još jednom na samoupravni sistem, za koji opet kažem da žalim što se raspao. Ne što je bio dobar, nego što je bio najbolji za svijest ljudi koji u tom sistemu treba da žive. A raspao se zato što nije mogao da se promijeni. Vrijeme je išlo a žvaka je ostajala ista. ..
ma kakvi. tj, ne slazem se. :zubo:

ja sve manje zalim sto se raspao, ako uopce. to je bio odlican sustav, ali na pogresnom mjestu, s pogresnim ljudima. onima koji razumiju samo cizmu za vratom. bilo ciju, pa makar i vlastitu.

to je bilo kao da neko kaze..daj boze da mi sad pet tona zlata padne na glavu i poslije kaze..fuj, zlato, fuj..

..ili kao kad je mujo ulovio zlatnu ribicu, pa mu je prva zelja bila vrc uvijek pun rakije, druga zelja mu je bila neka lova, neki mercedes, tako nesto, a treca zelja..treca zelja..mislio se mujo i mislio sto bi jos zazelio i rekao..a daj jos litru rakije.

eto, raspali smo samoupravni socijalizam radi jos jedne litre rakije. :ne zna:

vrrrlet

Post 09 May 2012, 14:42

..a unda » wrote:

eto, raspali smo samoupravni socijalizam radi jos jedne litre rakije. :ne zna:
To je dobra trampa bila... mamurluk doduše i ne.

Nema samoupravnog socijalizma među ovcama, gdje će se one samoupravit? Meketati će pod stablom i pasti tamo gdje su jučer kakile. Doduše, ni demokracija nije za njih, u demokraciji glasno i uvjereno mekeću, pa su bučne.

Ja bih to kume sve zaklao. Samo seru po livadi. Ostavio bi samo par zbog sira. I seksa.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 09 May 2012, 14:43

Paškog?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 09 May 2012, 14:47

Morticia » wrote:Paškog?
Seksa? : papa sol:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 09 May 2012, 14:48

Ne razumijem se ja u te tvoje perverzije.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ostruznicadonja

Post 09 May 2012, 14:50

E a..unda.., slažem se s tobom zbog istih razloga zbog kojih se ti sa mnom ne slažeš zamisli :) Sad sam posle tolikih godina shvatio šta znači dijalektičko jedinstvo suprotnosti.
Imao je samoupravni socijalizam čizmu, i ona je često završavala na pravom dupetu, samo i kad je rezultat takvog sistema vladavine dobar, po prirodi stvari je kratkoročan. Ostavio je socijalizam zaostavštinu od 40 godina zajedničkog života u kojima su ljudi ipak pokazali da mogu svoje rodoljubive osjećaje da drže u granicama normalnog. To je neka dobra škola za budućnost kad će htjeli ne htjeli opet morati da žive zajedno, pa dje god prošle granice. Ostale stvari su ono, bile i loše i dobre. Partijska podobnost se naplaćivala kao što se patriotizam danas naplaćuje, ali je bila značajno jeftinija. Mnogo manje falš istorije se moralo učiti. Sad se brate ide do Krunoslava i Zvonoslava u pizdu materinu u prošlost, ko će to sve da natrpa u glavu. Prije je kad naučiš sedam ofanziva bila sigurna dvojka, sad bogami teži slučaj, a i dodao se još jedan oslobodilački rat. Kod nas odje, mi malo još i preceramo, počeli smo od Duklje i tu je bilo nekih ratova pa eto vidi, to ti je nedje cirka sedmi vijek, pa koliko to ispadne, hiljadu i trista godina i ostane kusur sigurno neka decenija.
  • Information