KP ?Tea Tree » wrote: Može se u KP uopće đuskat?

Purgeraj?
Ako sam dobro skužio onda, Ribnjak i uživo tučnjava skinski vs. pankeriA, nakon toga?
KP ?Tea Tree » wrote: Može se u KP uopće đuskat?

Ako sam dobro skužio onda, Ribnjak i uživo tučnjava skinski vs. pankeriA, nakon toga?
Jozefe, Krivi put. Zapravo, Savska 14.Tea Tree » wrote: Može se u KP uopće đuskat? Nekako mi se čini da jedva ima mjesta i za visit.![]()
I to radi do negdje 1 ili 2, čini mi se.![]()
A, nakon toga?
Čekam Rosey. :ne tuče se po bircevima:Ako sam dobro skužio onda, Ribnjak i uživo tučnjava skinski vs. pankeri
Klub
Pa to je na otvorenomČekam Rosey. :ne tuče se po bircevima:
Star kao ti?Almost Rosey » wrote: A i kad si ovako star, kao ja, do dva ti je u vrh glave
A ti si iz bajerna
Tea Tree » wrote: Star kao ti?Do kad bi meni trebalo biti u vrh glave, onda?
![]()
Zapravo, ne znam želim li znati odgovor. Ma želim.:curiosity itd:
Pa Jabuka radi do 5, mislim. Nije loše ako ne ideš prečesto.Almost Rosey » wrote:![]()
A ne znam, iskreno, dugo mi se nije htjelo ostati duže od nekih 2, 3.
Možda nisam imala pravu ekipu
Steta. Ime pase. Tko bi se normalan inace tako zvao?Karl Jozef » wrote: A ono ... nisam.
Jao, poganog jezika, reći ću te ženi.
Nije macka macak je. Evo ide u kuhinju.Karl Jozef » wrote: Što crna mačka je prošla?
Što one jedu dok god im daješ ? Mislim imao sam kratko vrijeme i ja nekog mačka ali taj i nije nešto jeo tj. stajalo mu je u zdjelici a on je onako gurmanski malo pojede pa ništa pa opet i tako sat dvaombia » wrote: Nije macka macak je. Evo ide u kuhinju.
Gledati u zdjelicu. Iako je upravo vecerao.
One ne. On da. Zato i mora na dijetu.Karl Jozef » wrote: Što one jedu dok god im daješ ? Mislim imao sam kratko vrijeme i ja nekog mačka ali taj i nije nešto jeo tj. stajalo mu je u zdjelici a on je onako gurmanski malo pojede pa ništa pa opet i tako sat dva
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests