Ne želim ići zapliti jer čekam sestru da odemo na kavu, a nje nema i nema!!!
Tko guta, zlo ne misli!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
dejzi wrote:Konnichiwa je japanski.
Tko otvara novi topik i pod kojim naslovom?
Pušačice, gutačice traže...Morticia wrote:
Ne želim ići zapliti jer čekam sestru da odemo na kavu, a nje nema i nema!!!![]()
Beta je jugoslavenizirala, na što ju je Đepika optužio da se jebe sa ustašama, na što sam ja reagirao i rekao kako to nije točno jerbo se jebe sa Srbima, na što je Đepika napisao degutantniji post o tome kako se Beta jebe sa životinjama (ne Srbima, pravim životinjama), onda su se svi zgrozili, onda su neki zaprijetili odlaskom, Beta je htjela pobrisati svoj profil, onda je velika većina počela pričati kako je ovo mjesto dosadno, jadno, odvratno, nemoderirano i slično, onda je Judolino dao Đepici i meni ban na 7 dana, a Africi na jedan zbog advokatiziranja, ne bi li poboljšao krvnu sliku Trkeljanja.kuki » wrote:Dobro, šta se ovaj put dogodilo?
Judolino, Judolino... ne privlače se turisti policijom, nego sisama. Da si ovoliko vremena i živaca potrošio na dobavljivanje samo jedne fufe koja bi pokazala sisice, a ne kao ovi krokodili, dobio bi odmah 10 momčića pride, od kojih bi bilo barem dva ustaše da se i ja imam s kime igrati.
Nije neki trošak platiti 1000 letaka i naći studenta da ih dijeli sisatim fufama. Evo, dam ti ja sto kuna, valjda će i drugi pomoć'.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ne trebaš jesti svaki dan, pogotovo ako svaki dan ne trčiš. To je izmišljotina ovog društva obilja.klonka » wrote:Gladna sam.
Izgleda da sam uhvatila nekakvu crijevnu virozu. Što mogu jesti osim dvopeka i riže? Kuhani krumpir?
Ali Leteća, nama treba preko nekoliko sisa. I trebaju nam barem deklarativne djevice, ti nam nećeš dovuć' ustaša.
Nadam se da ovo nisi ti na slici. Iako slika zorno dokazuje kako za parom većih sisa juriša deset mužjaka, i par mrtvih pod nogama.
Nadam se da ovo nisi ti na slici. Iako slika zorno dokazuje kako za parom većih sisa juriša deset mužjaka, i par mrtvih pod nogama.
Nisam, bogati, ova ima facu ko Jovanka.
Znači, ti želiš hrpe deklariranih djevičanskih sisa? Jel trebaju imati neki certifikat, štambilj ili tak nešto? U na sisi?
Znači, ti želiš hrpe deklariranih djevičanskih sisa? Jel trebaju imati neki certifikat, štambilj ili tak nešto? U na sisi?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Briga me, nisu za mene, ja ne brijem na sisate, a pogotovo ne na nevine, nego na lijepe i grešne.Leteća » wrote:Nisam, bogati, ova ima facu ko Jovanka.
Meni je super kad zdinstam rižu na malčice ulja i s mrkvicom, to je fino, a dobro za zatvaranje.klonka » wrote:Gladna sam.
Izgleda da sam uhvatila nekakvu crijevnu virozu. Što mogu jesti osim dvopeka i riže? Kuhani krumpir?
Danas sam cijelo jutro provela kod doktora, išla sam raditi onu pretragu na šećer, koja traje dva sata. Prvo su mi izvadili krv natašte, što je meni trenutno užas, jer me još uvijek muče jutarnje mučnine. Onda sam morala popiti čašu užasno zaslađene vode na eks. Jedva sam se suzdržala da se ne ispovraćam po labosu
Tko otvara nova gutanja?
Ako hoćete, morem ja, nisam još dosad, ali morate mi smisliti naslov
Meni samo padaju na pamet ovi trudnički, recimo Gutajte, il ćete dobit ječmenac
Life is short. Smile while you still have teeth.
Morticia » wrote:Ta gnjusna pretraga mi je bila valjda najgori dio trudnoće.![]()
Ja sam između vađenja i vađenja spavala u autu.
Ne zezam se, ozbiljno.
Mene je dragi ujutro odvezao gore, onda je otišao na posao, tako da nisam imala gdje leći, inače bi ja vjerojatno kao i ti
Nica, mogu ja, ali koji naslov da stavim?
Ja sam predložila naslov, ali niš ne velite.
I di ste svi? Odoh klopat. Pojela sam za ručak (za salatu) friške krastavce, sad se cijelo popodne podrigujem na njih
Moram sad nešto drugo jesti, da ubijem okus krastavaca 
I di ste svi? Odoh klopat. Pojela sam za ručak (za salatu) friške krastavce, sad se cijelo popodne podrigujem na njih
ja za ručak pravila varivo od slanutka i poriluka - koji je na izdisaju 
ja i moji se oduševili, reka otac da to i sutra radim, i da to pravim za vikend njemu za rođendan (nemoj tortu pravi, napravi opet ovo)
stvarno je super! ponovno pravim prekosutra! za sutra sam već kupial gljive! mislim da je ovo vege tjedan
ja i moji se oduševili, reka otac da to i sutra radim, i da to pravim za vikend njemu za rođendan (nemoj tortu pravi, napravi opet ovo)
stvarno je super! ponovno pravim prekosutra! za sutra sam već kupial gljive! mislim da je ovo vege tjedan
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ja s tim nisam imala veze, najebah na drugom bojnom poljuvrrrlet » wrote:a Africi na jedan zbog advokatiziranja
Ombia je posebno uživala u moralizatorskom zgražanju nad gadljivostima koje su ova dvojica pisali pa je napisala nekome da si zamisli kak je đepika nekim ljudima odavde frend i dečko.
E sad, ovo je još jedino mjesto na internetu gdje pišu realni ljudi u realnom vremenu na kojem ombia ima legitimitet, pa sam ju izvrijeđala s tim da je netko i nju oženio. Dakle, uvrijedile smo se više manje jednako
Eh da, imala sam i opasku o tome kako svi zaslužuju ljubav, pa čak i poremećeni ljudi, koja je malo krivo shvaćena, no dobro
Nastavite o receptima
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
- 1 kapulaMorticia » wrote:Molim te tocan recept.
- 3 poriluka srednje veličine - samo bijeli dio, eventualno malo zelenog (ja bi i zeleni stavila, al je poriluk jako jako loš sad, pa je zeleni dio uglavnom uništen)
- 1 mrkva srednje veličine
- 2 konzerve slanutka (ili 500g kuhanog slanutka)
- 1 l temeljca (ja sam kokošju kocku skuvala u litri vode)
- 1 i po šaka tjestenine (ja imala male reznace za juhu, ostalo taman malo, pa ubacila)
- 1 žlica passate (možeš i koncentrat rajčice, a možeš i bez ovoga)
- sol, papar, 2 lovorova lista, mala žličica kima
- ulje
na ulju dinstat sitno sjeckanu kapulu, poriluk i mrkvu! odmah začinit soli i paprom te dinstat dok povrće sasvim ne omekša! povremeno zalit temeljcom, da ne bi zagorilo (dinstala sam nekih 10ak minuta).dodat lovorov list i kim, dinstat 2 min još, zalit temeljcem i dodat slanutak i passatu. kuhat 5min, oduzet malo od čitave smjese, usitnit i vratit nazad u lonac (ja sam usitnila oko pola litre svega toga, taman koliko stane u moj mali blender...i bilo mi taman gusto). stavit tjesteninu u to i kuhat dok tjestenina nije gotova (ovoj triba 5min)!
količinski je ovo za 3 osobe, dobije se pola lonca...al mi smo bili gladni, a mesa u ovome nema i bilo je toliko fino...da bi nam još jedan lonac bio malo!
p.s. odlično je kad se pospe parmezanom!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Odoh spat. Do jutra smislite naslov novih gutanja, meni mozak ne radi
Jedino što mi pada na pamet jer ''Tko ne guta, dobit će ječmenac''
Ako ne smislite nekog drugog, mogu ja otvoriti nastavak, ali dižem se tek u 10 pa me ne očekujte ranije
:trudnica spavalica:
Laku noć
Ako ne smislite nekog drugog, mogu ja otvoriti nastavak, ali dižem se tek u 10 pa me ne očekujte ranije
Laku noć
-
- Information
-