Dobro, ondaš mi ti nosit drva.
guGutanje
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
A ne...ja do proljeća ne izlazim iz kuće.
Ozbiljno
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
Tako sam se uLJenila da mi se ne da do trgovine po kruh. Klincima sam onaj od prekjučer namazala vodom i zapekla u rolu (polukuruzni) i narezala domaće kobasice.
A pošto mi se ne da preoblačit iz pidžame u robu, idem sad kruh zamijesit da imamo za ručak.
Svoj prvi kruh.
Nadam se da neće nestat struje.
Javim vam kak je ispalo. Bit će i juhce i piceka i cikletine. I riža na dinstano. Poše, a nije nedjelja.
Popodne mislim napraviti neki čokoladni kolač sa jabukama.
Da je barem jutro.
Vodena » wrote:![]()
![]()
![]()
Tako sam se uLJenila da mi se ne da do trgovine po kruh. Klincima sam onaj od prekjučer namazala vodom i zapekla u rolu (polukuruzni) i narezala domaće kobasice.
A pošto mi se ne da preoblačit iz pidžame u robu, idem sad kruh zamijesit da imamo za ručak.
Svoj prvi kruh.![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Zato što obožavam pečeni kruh, i još mi friška sjećanja na one dane kad je mama pekla dva dnevno, a mi se gojili ko prasci jer smo samo kruh jeli koliko nam je bio fin.
Zašto kolač??? Zato jer sam si kupila onaj električni mlinac pa da sprobam, a taj mi se kolač čini jaaaako fin i jednostavan.
A klinci stalno traže nešto slatko, jučer bile fritulice, pa da nastavim...
P.S A i rijetko mi se tijesto dizalo. Ne računam pizze i sendvič peciva. I još nešto, zanimljivo je da me neke jednostavne stvari ne napinju da ih idem radit.
ja imam taj pekač za kruh i nikad nisma uspjela to izvest kak se spada
da je to jedini test inteligencije usvemiru, bila bih najdonji sloj društva
a sve radim kako piše, i on to izmijesi, i onda se desi jedno veliko ništa i dočeka me friško tijesto.
al briga me, prstala sam ionako jest kruh
inače, toliko je hladno da ja zadnja dva tjedna idem na posao autom. mislim da nikad do sad nisam to radila. uljenila sam se. aj, barem mašem bučicama po stanu
da je to jedini test inteligencije usvemiru, bila bih najdonji sloj društva
a sve radim kako piše, i on to izmijesi, i onda se desi jedno veliko ništa i dočeka me friško tijesto.
al briga me, prstala sam ionako jest kruh
inače, toliko je hladno da ja zadnja dva tjedna idem na posao autom. mislim da nikad do sad nisam to radila. uljenila sam se. aj, barem mašem bučicama po stanu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ma okej to, ali čokolada i jabuke
Da sam čokolada, ja bi ti dala ultimatum: ili one ili ja
Nego, tu se okupljaju fanovi Depeche Modea, pa da dojavim da je danas na sniženju biografija benda, 49kn.
Ma, to ti je neki ala mramorni tamni kolač, sa naribanom čokoladom u biskvitu, peče se u onom kalupu za kuglof i naknadno se zalije čokoladom kad je gotov, onak da se ukrasno cijedi po njemu.
Inače ja zamijesila kruh.
Sad ga moram svakih desetak minuta nalupat i to barem dva tri puta i onda je spreman za pećnicu.
Kaže mali: već???

Inače ja zamijesila kruh.
Kaže mali: već???
Jebovampasmaterioca, baš danas kad ja imam posla vi ste se našle zabavljat, je li?!
Nego, došla sam samo par sitnica komentirat, a nakon toga idemo u špežu po namirnice za iduću mirz, ovaj Kata Klizmu!
Ništa ne prepuštam sluĆaju, nisam ja k'o ovi Splićani da će meni GSS kruh nosit!
Dakle...
Ćuj. Mislim da bi se on prije bacio galopirajućem nosorogu pod kopita nego još jednu mene, IKAD VIŠE, oženijo.
Ima jedan krasan, jeftin i jako jednostavan kolač od jabuka i griza, s čokoldanom glazurom.
Stvarno je odličan, i to ti govorim ja koja inače MRZIM sve kombinacije voća i čokolade.
Nego, došla sam samo par sitnica komentirat, a nakon toga idemo u špežu po namirnice za iduću mirz, ovaj Kata Klizmu!
Ništa ne prepuštam sluĆaju, nisam ja k'o ovi Splićani da će meni GSS kruh nosit!
Dakle...
Tupelo » wrote:Oće me Ze za dugu ženu možda?
Ćuj. Mislim da bi se on prije bacio galopirajućem nosorogu pod kopita nego još jednu mene, IKAD VIŠE, oženijo.
Zašto ne?
Ima jedan krasan, jeftin i jako jednostavan kolač od jabuka i griza, s čokoldanom glazurom.
Stvarno je odličan, i to ti govorim ja koja inače MRZIM sve kombinacije voća i čokolade.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
isuse, gotov je topik

ako ćemo imat topik o preživljavanju, ja sam za pečenje koljača i kuvanje ručka (obzirom da jemortiša očito odustala od toga i odlučila bit alkoholičarka)!
i da, pomoći ću vrletu u gradnji kuće!

ako nam plan propadne i sve ode kvragu, svi idemo kod ajvine mame!!!
morti, novi topik???
ako ćemo imat topik o preživljavanju, ja sam za pečenje koljača i kuvanje ručka (obzirom da jemortiša očito odustala od toga i odlučila bit alkoholičarka)!
ako nam plan propadne i sve ode kvragu, svi idemo kod ajvine mame!!!
morti, novi topik???
meg ti je glupa!!! :xlux:
Nismo.
Imamo još 27 fore.
edit:26
Nek(v)arljiva.
-
- Information
-