Bračani su škrti. Falija si malo.
Studentsko-penzionerski topik
Jel traje tebi semestar?MightyMe » wrote:Evo doša san i ja na check-in
Sad bih rekao da nije da nešto ovdje daju,Bračani su škrti. Falija si malo.
To su vama tako uredili. Pa to je super. Zapravo rastužuje me to.MightyMe » wrote:Još ovaj tjedan mi je nastava. Idući je kolokvijski. Lepo će da mi bude.
Pametno je to vaše. Znači neko vrijeme nastava onda mini ispitni tj. kolokvijski tjedan?
Aha. Mislim da je tako i na FERu.Karl Jozef » wrote: Pametno je to vaše. Znači neko vrijeme nastava onda mini ispitni tj. kolokvijski tjedan?
Jedini je problem što se ne pogode svi koloviji u taj tjedan, tako npr. imam kolokvij glavnog predmeta tek u drugoj polovici 4. mjeseca.
Možda sad prije jedno xy godina nije bilo.MightyMe » wrote: Aha. Mislim da je tako i na FERu.
Dobro je nezgodno al' vjeruj to da imaš slobodno vrijeme da se pripremiš je odlično. Nama su debili stavljali npr. kolokvih u 16 sati, nastava je od štajaznam 8 do 13 s tim da na predavanjima jebeno zapisuju kao da smo u vriću i o tome ovisi potpis u indeksu.Jedini je problem što se ne pogode svi koloviji u taj tjedan, tako npr. imam kolokvij glavnog predmeta tek u drugoj polovici 4. mjeseca.
Sad vidim da su mlađim generacijama to malo poboljšali al' ...
Samo se ti alkoholiziraj.MightyMe » wrote:Ma znam ja da je to super. Jedini problem je u tome što u tom tjednu kad prođu ispiti ne pripremaju se novi, nego se alkoholizira.
Samo vi dajte
Zec radi, a ja ne želim ispisat zadnjih 40 postova na temi.
Jab da Bara otvori. Zato jer je optimistična i reći će puno lipih stvari o nama pa se možda i ostvare.Karl Jozef » wrote:E da pri kraju smo. Tko otvara sljedeću temu, ... ja i ti ex jesmo i Zec je onu prvu mislim. Dakle unda, majti, bara, blesava, ali, netko, ...
A može i Majti, on je štreber, možda nam donese sreću.
Nije majti štreber.ex anais » wrote: A može i Majti, on je štreber, možda nam donese sreću.
ex anais » wrote: Awwww, koja obrana.
Uglavnom i meni se sviđa da Bara otvori, jer uvijek malo ugađanja egu godi. No i undin traktat bi bilo zanimljivo pročitati.
Još triest. Ajmo, što se kilaviteKarl Jozef » wrote:
Uglavnom i meni se sviđa da Bara otvori, jer uvijek malo ugađanja egu godi. No i undin traktat bi bilo zanimljivo pročitati.
Što reći, koju poruku poslati. Teško ćemo to stići, Zec je prvi radni dan slomio, ... tebe zadnji neradni istoex anais » wrote: Još triest. Ajmo, što se kilavite
Karl Jozef » wrote: Što reći, koju poruku poslati. Teško ćemo to stići, Zec je prvi radni dan slomio, ... tebe zadnji neradni istoA i ja sam tu negdje.
Neka Bara razlomi svoj post na tri.
A ovaj samo čita.
Idem ja pisat o umirućim babama, a vi se jepte. Imam deadline. No pun intended.
Jel' to oti dedline nešto s teme gore o dopu?ex anais » wrote: Idem ja pisat o umirućim babama, a vi se jepte. Imam deadline. No pun intended.
Karl Jozef » wrote: Jel' to oti dedline nešto s teme gore o dopu?
Nek ti Majti objasni, evo ga.
edit: DEDline... pokte, dedina linija
Na temu o babama.ex anais » wrote: edit: DEDline... pokte, dedina linija
Što je ovo na gornjoj temi, ovaj zarez. To pumpaš broj postova?
-
- Information
-