ex anais » wrote:Elmo, ako svratiš reci jel pomoglo micanje od kompa? Mislim, jel nas i dalje čitaš, jel više radiš?
cek.. pa trazila je da je se bana da ne bi dosla u iskusenje da ti odgovara na pitanje jel joj pomoglo micanje od kompa..
ex anais » wrote:Elmo, ako svratiš reci jel pomoglo micanje od kompa? Mislim, jel nas i dalje čitaš, jel više radiš?
Pa je, al se vratila pod starim nickom jučer...a unda » wrote:![]()
cek.. pa trazila je da je se bana da ne bi dosla u iskusenje da ti odgovara na pitanje jel joj pomoglo micanje od kompa..
Zato ću ja bacit komp. Pa ako prošvikam nakon pet godina ovisnosti, jeb e mi se, gadim se sebi više iz dana u dan.
Zekoslawa wrote:Ižmikana sam. Idem leć. I ujutro se dignit da pošaljem taj vražji ugovor.![]()
Fala, undoslave. I svi ostali.![]()
Sutra me možda spopadne koje zanimljivije od ovih mojih 425 raspoloženja, pa ne budem kmečala.![]()
Ajte noćka.![]()
aj spavat.. ima toga za prespavat..Zekoslawa » wrote:Ižmikana sam. Idem leć. I ujutro se dignit da pošaljem taj vražji ugovor.![]()
Fala, undoslave. I svi ostali.![]()
Sutra me možda spopadne koje zanimljivije od ovih mojih 425 raspoloženja, pa ne budem kmečala.![]()
Ajte noćka.
..ma ne bacaj. daj ga meni..ex anais » wrote: Zato ću ja bacit komp. Pa ako prošvikam nakon pet godina ovisnosti, jeb e mi se, gadim se sebi više iz dana u dan.
Ma neću bacit bacit nego ga spremit. Samo da se ne ozlijedi. A opet, poše moj, šta ću mu ja. Strah me. Ostat sama u sobi.
jednu naviku zamijeni drugom navikom. boljom.ex anais » wrote:
Ma neću bacit bacit nego ga spremit. Samo da se ne ozlijedi. A opet, poše moj, šta ću mu ja. Strah me. Ostat sama u sobi.A ionako nisam dobro ovih dana, šta više odgađam to sam više na rubu živčanog, uskoro ću počet i hiperventilirat od muke. Isti mi je k.
Jel vidiš da ne ide? Kao da je ovo prvi put da mi je netko, pa i ti osobno, to rekao. Isuse, da ide već bi deset puta to napravila. Palim ga kad se dignem i onda moš zaboravit sve ostatak dana. A nemam samokontrolu da ga ne upalim kad mi je nadohvat ruke. Nekad znam sidit po ure i odupirat se da ga ne upalim...a unda » wrote: jednu naviku zamijeni drugom navikom. boljom.![]()
knjizu u u ruke. osam, deset sati knjize i onda se nagradi sa sat dva kompa..
..ma jebse ti..nes se izvuc ovisnoscu. najlakse je rec..ovisnik sam, sta cu..ex anais » wrote:
Jel vidiš da ne ide? Kao da je ovo prvi put da mi je netko, pa i ti osobno, to rekao. Isuse, da ide već bi deset puta to napravila. Palim ga kad se dignem i onda moš zaboravit sve ostatak dana. A nemam samokontrolu da ga ne upalim kad mi je nadohvat ruke. Nekad znam sidit po ure i odupirat se da ga ne upalim.![]()
Ovisna sam.
Da ne kažem koliko sam puta ostajala budna kad sam bila mrtva pospana jer je bilo zabavno nešto na netu. Tih dva sata nadoknađivanja bi ja nadoknadila do pet ujutro. Kao što sam otkidala od sna kad sam radila. Aj molim te. Ovisnik i gotovo. Na korak sam da ga ne itnem kroz prozor, a ne šta drugo.
Necu da me žalite, jebote nego se pitam jel mogu izdržat da ga uklonim posve. Kako ne kužiš? Ja ne znam više kako objasnit da mi ova sprava sjebava život. A ja nemam snage itnut je kroz prozor. Ma...a unda » wrote: ..ma jebse ti..nes se izvuc ovisnoscu. najlakse je rec..ovisnik sam, sta cu..
jel os da te zalimo, sta?
evo, sad kazes..idem lec, bog..iskljucis komp, ides lec, ujutro se ustanes i pocnes ucit..
ti si ko lumpenproleter..ex anais » wrote:
Necu da me žalite, jebote nego se pitam jel mogu izdržat da ga uklonim posve. Kako ne kužiš? Ja ne znam više kako objasnit da mi ova sprava sjebava život. A ja nemam snage itnut je kroz prozor. Ma.
Ma je, samo što ja dn započinjem paljenjem kompa i nakon toga više nemam volje nizašto. Ne kapiraš jer nisi u toj poziciji i jer te to ne ometa u obavezama. Jbga, nema veze...a unda » wrote: ti si ko lumpenproleter..
ne sjebava ti komp zivot. ni net. jedino sto sad trebas to je cistit ispite, papat, spavat i jos koje obaveze imas. napravi plan i drzi ga se.
nakon tri cetiri dana, pet..nece ti komp past vise tako lako na pamet, a i ako ti paden na pamet, bit ce ti dosadan.
eto, dis lakse..
cuj..idem lec..
..samo polako. jedno po jedno. pa frizura, pa se depilirat, pa neku krpicu nabavit, pa postole.. mislim ono..nes im doc kao gargnatua, banut na vrata s metrom kose oko sebe i rec im.. ngh, u?Zekoslawa » wrote:..kae?
Jao, nemoj me to pitati, jadna li ti sam. Kad se sitim šta sve moram. Sve ikad.
..a unda » wrote: ..samo polako. jedno po jedno. pa frizura, pa se depilirat, pa neku krpicu nabavit, pa postole.. mislim ono..nes im doc kao gargnatua, banut na vrata s metrom kose oko sebe i rec im.. ngh, u?
mislim, sta ce mislit o tebi. gore ti je sve fini svit..oni ti gore odaju po ulicama malim koracicima, na prstima i drze palceve i kaziprste ruku spojene negdje u visini ramena, skupljenih usta kao da citavo vrijeme oce rec.. üüü..
![]()
novceke ili nofceke?Zekoslawa » wrote:..
A ako oće da im ne banem go Gargantua, mogli bi mi više i plaću dat. Ima pet dana da žena-zmaj govori kako će mi "ovih dana skupiti one novčeke i isplatiti". Novčeke, jebote. Oni moju krvavo zarađenu plaću zovu "novčeki".![]()
Jao, i znaš šta mi je jučer rekla? Kako se sa mnom sve fino da dogovoriti i to je baš super i fino smo si kliknuli. A mislim se, e, nu, ko me ne bi poželija. Ne znam reć ne, moš me nagovorit na šta oš, neš vakve nać.
Euklid » wrote:Ako trebaš jefitn stanček...
..dobro je krenulo. amo. sljedeca ponuda1111Margarita » wrote: Ili samo stanček.
..a unda » wrote:
..dobro je krenulo. amo. sljedeca ponuda1111
dakle, trazi se stancek u krugu od max pet tram stanica od trga bana republike ili tri, cetri bus stanice sjeverno od ulice ilice ili vlaske maksimirske. uz stan treba za pocetak ponudit i barem sto eura mjesecno..
amo. navali. brzo, brzo, frka je..poslije ce vam bit zao sto niste ponudili..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests