Gutam s guštom, jebeš ananas!

Stare teme i začeci foruma
klonka

Post 08 Nov 2011, 19:04

Sestra mi je oprala hlače za pilates i tajice i sve je mokro i sad ću morati na vježbanje u hlačama od pidžame. Bijelim. Prekratim. S nekim slovima po sebi. :mama: :visi:

gonj špadi
Herp
Nikki Gauda

Post 08 Nov 2011, 19:53

Morticia » wrote:Ja sam super organizirana, mozak mi radi sto na sat i odlično se orijentiram tako da se meni takve stvari ne događaju. :raspa: :herp: :zubo:
Ispravna upotreba smajlića, pohvaljujem :top:

Iako, moram priznati da i nije daleko od istine, morala sam dobro upregnuti vijuge da se sjetim ovog incidenta s juhom, a dolazak na krivo odredište ili put prema njemu mi je, priznajem, neshvatljiv. Bit će da sam još mlada. :zubo:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
blue
Asgard

Post 08 Nov 2011, 20:28

Morticia » wrote:Ja sam super organizirana, mozak mi radi sto na sat i odlično se orijentiram tako da se meni takve stvari ne događaju. :raspa: :herp: :zubo:
I ja isto i ne događaju mi se takve stvari :D :herp:
Jednom sam ubacila vilicu u smeće.

Gledam prvi put ovaj kviz na TV-u.
Mora li se odgovor na svako pitanje u tančine objašnjavati ili je tip ego triper? Antipatičan mi je :zubo:
I imaju li morske životinje osjetilo mirisa? Ikakvo? Ikad? :confused:

Sad je neko povijesno pitanje, popušila bi ko velika :mama:
I, gdje su se krunili francuski kraljevi od 13. do 19. stoljeća? :kokice:
Margarita

Post 08 Nov 2011, 20:35

Herp » wrote: a dolazak na krivo odredište ili put prema njemu mi je, priznajem, neshvatljiv. Bit će da sam još mlada. :zubo:
Ja sam tak ponosna na sebe ak se u kružnom toku ne otpelam otkud sam došla.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Herp
Nikki Gauda

Post 08 Nov 2011, 20:38

blue » wrote: Gledam prvi put ovaj kviz na TV-u.
Mora li se odgovor na svako pitanje u tančine objašnjavati ili je tip ego triper? Antipatičan mi je :zubo:
I imaju li morske životinje osjetilo mirisa? Ikakvo? Ikad? :confused:
Oh, i to kakvo :zubo:

Okupaj se u Amazoni s tamponom pa ćeš vidjeti. :D

EDIT: tek sad vidim da si napisala "morske" a ne "vodene". Ista stvar. Samo malo da ti iščeprkam.

EDIT II: u biti, što te točno zanima? :zubo:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herp
Nikki Gauda

Post 08 Nov 2011, 20:41

Margarita » wrote: Ja sam tak ponosna na sebe ak se u kružnom toku ne otpelam otkud sam došla.
Ja sam za masu stvari totalni idiot, ali snalaženje u prostoru, srećom, nije jedna od njih.
Postaje problematično jedino kad nekom moram objasniti kako da dođe nekamo.
"Kak da znam koja je južna strana?"

Ono, jebote. :D
slafko

Post 08 Nov 2011, 21:00

Mojoj sestrični se takve stvari ne mogu objasniti. Žena od trideset i jedne godine sjedne u tramvaj na Trgu, dođe do Črnomerca i vrati se na Trg istim tramvajem - a trebala se naći sa sestrom na Britancu. Ili recimo, s Gupčeve zvijezde ide brojem 14 i treba izaći u Draškovićevoj. Završi u Zapruđu. Kada ostari, morat će hodati s interaktivnim tlocrtom stana oko vrata.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 08 Nov 2011, 21:05

slafko » wrote:Mojoj sestrični se takve stvari ne mogu objasniti. Žena od trideset i jedne godine sjedne u tramvaj na Trgu, dođe do Črnomerca i vrati se na Trg istim tramvajem - a trebala se naći sa sestrom na Britancu. Ili recimo, s Gupčeve zvijezde ide brojem 14 i treba izaći u Draškovićevoj. Završi u Zapruđu. Kada ostari, morat će hodati s interaktivnim tlocrtom stana oko vrata.
Kako? Osobito ako je u novom tramvaju, na svim zaslonima piše ime dolazeće stanice, ne može fulati. Kako?!
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
blue
Asgard

Post 08 Nov 2011, 21:07

Herp » wrote:
Oh, i to kakvo :zubo:

Okupaj se u Amazoni s tamponom pa ćeš vidjeti. :D

EDIT: tek sad vidim da si napisala "morske" a ne "vodene". Ista stvar. Samo malo da ti iščeprkam.

EDIT II: u biti, što te točno zanima? :zubo:
Bilo je pitanje - tko osjeti miris Jacobsonovim organom: zmija, ribe, spužva, školjke. Ok, čak sam i ja znala da je zmija. Samo mi se nije činilo logično da morske životinje ikako osjete miris, u vodi, pogotovo ne spužve i školjke.

Ok, sad mi je pao na pamet morski pas i krv :misli: To je riba, dakle kako morski pas namiriši krv?
Amazona me ne zanima, nije da ću tamo ikad plivat, a i znam da ima nekih ribica koje se uvlače u urinarni otvor :horor:
Pješčana

Post 08 Nov 2011, 21:09

ja sam, po dolasku u zg, redovno gubila orijentaciju u Novom Zagrebu. nisam znala koja je prava stanica od dvije ponuđene, a nije pisalo na svakoj smjer.
Sljeme je super orijentir za novopridošle :top:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 08 Nov 2011, 21:11

ElliQuinn » wrote: Kako? Osobito ako je u novom tramvaju, na svim zaslonima piše ime dolazeće stanice, ne može fulati. Kako?!
Zamisle se, pa ne prate :ne zna:
Mislim, nije ni meni jasno točno kako, al znam ljude koji se izgube vrlo lako :ne zna:
Herp
Nikki Gauda

Post 08 Nov 2011, 21:55

blue » wrote: Bilo je pitanje - tko osjeti miris Jacobsonovim organom: zmija, ribe, spužva, školjke. Ok, čak sam i ja znala da je zmija. Samo mi se nije činilo logično da morske životinje ikako osjete miris, u vodi, pogotovo ne spužve i školjke.

Ok, sad mi je pao na pamet morski pas i krv :misli: To je riba, dakle kako morski pas namiriši krv?
Amazona me ne zanima, nije da ću tamo ikad plivat, a i znam da ima nekih ribica koje se uvlače u urinarni otvor :horor:
Problem je u antropocentričnoj perspektivi iz koje poistovjećuješ mirisanje nečega s udisanjem i pitaš se kako je moguće udahnuti u vodi. :D Zapravo je poanta u receptorima na koje se vežu čestice mirisa. A te čestice mirisa mogu do receptora doći i vodom i zrakom.
blue
Asgard

Post 08 Nov 2011, 21:59

Ne pitam se kako je moguće udahnuti u vodi :p nego nisam znala koje su alternative - miris ima čestice, logično :top:
klonka

Post 08 Nov 2011, 22:44

Ja sam sa stranama svijeta odlično :raspa:, ali ovo s tramvajima mi se redovito događa. Zaboravim da sam ušla u krivi i da moram presjesti ili se zamislim nešto i produljim. :o
gonj špadi
Almost Rosey

Post 08 Nov 2011, 23:11

nemrem napisat suvisao post
Megalodona

Post 09 Nov 2011, 02:09

naravno da ne mogu zaspat :hekla:

ostavila vapaj na modi :D

bajo, ti znaš kaput i torbu, pomozi ako se sjećaš :rofl:

laku noć :D
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Morticia

Post 09 Nov 2011, 09:15

Bože, koji katastrofalan, katastrofalan početak dana... :tuzni:
I uopće mi ne djeluje kao da će na bolje.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lord Byron

Post 09 Nov 2011, 09:16

Almost Rosey » wrote:nemrem napisat suvisao post
Ma pusti to, nego ima li što novoga? :rofl:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 09 Nov 2011, 09:58

:uzdah: :tuga i jad: : sve ikad:

Ne mogu na prvi trkeljaški sabor.

Pas mater.

Eto.

:mama:
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Morticia

Post 09 Nov 2011, 09:58

Zašto? :tuzni:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Bios

Post 09 Nov 2011, 10:05

Onaj polaže za neku brevetu i na predavanjima je od jutra do mraka. U drugom gradu. Dolazi doma tek navečer. Mislila sam da će barem vikendom biti slobodan, ali ništa od toga.

Jebiga, netko mora biti s djecom i psom, a i skuhati mu nešto kad se vrati. I učim s njim. Već je htio odustati jer ima sto godina da nije sjeo za knjigu. Osjećam se kao oni treneri koji drže motivacijske govore.

Već 3 godine to odgađa, a radio je za to 11 godina. Kvragu i prioriteti.
Ruralna

Post 09 Nov 2011, 10:21

Ajvi » wrote: Ne mogu na prvi trkeljaški sabor.
Ajde drži se, bit će ti unda online :grli:

:zubo:
Bios

Post 09 Nov 2011, 10:37

:rofl:

A jadna ti sam.
Morticia

Post 09 Nov 2011, 10:45

E jebiga, baš mi je žao, stvarno.
Bios

Post 09 Nov 2011, 10:57

I meni, baš jako. Nema veze, bit će još sabora.
  • Information