To mi je bilo korisno iskustvo. Od tada na svaku tuđu kuknjavu da je riknulo, ne radi, nećeeee... prvo pitam je li uključeno, a drugo je li sve uštekano kako treba biti (ne nužno u struju).Lord Byron » wrote: višekratni pokupaji oživljavanja i popravljanja komada hardwarea čija je jedina "neispravnost" bila neuključenost u struju...
Gutam s guštom, jebeš ananas!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
što me sjeti kad je mama ostavila sestri i meni da procijedimo juhu... i naše face kad smo sa zadnjim decilitrima shvatile da to nije trebalo napraviti iznad sudoperaPješčana » wrote:...razbiti jaje iznad lavaboa, i onda sve baciti u smeće
Margarita » wrote:Dođem doma. Izujem cipele. Obujem cipele. Pitam se kamo sam krenula.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Babe i dedek.

Umirem, majke mi.Nica wrote: Neki dan sam si radila topli sendvič i odlučila napokon ne biti toliko neuredna pa sve lijepo spremiti odmah: sir, majonezu, drugi sir (), pomidore... Sjednem za komp, pijem čaj, forumarim, i u jednom trenu osjetim glad. I sjetim se da nisam pojela sendvič, spremila sam ga u hladnjak.
![]()
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Grozim se tog trenutka.Lord Byron » wrote:Dijelom nevezano: živim za post u kojem ću čitati riport prvog vrtićkog dana. Moj novac ide na opciju u kojoj dijete u vrtiću instant pjeva, pleše, uživa - a majka odlazi kući lijevajući teške suze.
Ostajem doma s njom do treće godine.
Mislila sam da će mi to biti tlaka, a sad mi se i to čini prekratko
Ja nisam stala na ljubazno uvrijeđenoj napomeni.baja wrote: mda, i još napominjem siročetu na helpdesku da nisam baš toliko blesava
Noup.
Preko nekoliko puta sam se veoma kurčevito i posvađala s dečkima iz helpdeska i natjerala ih da dođu popraviti "glupo govno od kompa". Popravak se veoma često sastojao u tome da dođu i pritisnu onaj gumb na produžnom, a koji valjda uvijek nekako pogodim nogom.
Jedan hrabri helpdesk momčić je jednom predložio da mi odrežemo noge. Nakon toga me je dugo zaobilazio po hodnicima.
Ali, sad sam majka i sigurna sam da je ta nezgodna i neljubazna strana moje osobnosti nestala i da sam sva postala mila, ljubazna i draga.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
utješnih par stranica za mene
@nica, ja sam u ledari ostavila ključeve
onih momenata kad nemam pojma di sam i zašto krenula ima sve više i više, onako, samo tupo blenem, izgubljena negdi između kupatila i spavaće pa se predam, jebiga, nehaju jer se ionako nema smisla upirat sjetit.
najveća blamaža mi je bila kad sam nazvala jednu suradnicu (s kojom nisam bliska, veže nas isključivo posao), u međuvremenu zaboravila šta sam je trebala pitat, al bilo je prekasno da sklopim slušalicu, pa sam je, jadnu svu zbunjenu, ispitivala o zdravlju i vremenu
@nica, ja sam u ledari ostavila ključeve
onih momenata kad nemam pojma di sam i zašto krenula ima sve više i više, onako, samo tupo blenem, izgubljena negdi između kupatila i spavaće pa se predam, jebiga, nehaju jer se ionako nema smisla upirat sjetit.
najveća blamaža mi je bila kad sam nazvala jednu suradnicu (s kojom nisam bliska, veže nas isključivo posao), u međuvremenu zaboravila šta sam je trebala pitat, al bilo je prekasno da sklopim slušalicu, pa sam je, jadnu svu zbunjenu, ispitivala o zdravlju i vremenu
Ja samo čekam kad će mi se ovo desitiLord Byron » wrote:obraćanje s "ljubavi" osobama kojima se ni po čemu nisam htio/smio obratiti s "ljubavi" (i koje bi me, ako se zainate, mogle zbog toga prijaviti),
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pok svima
Da se pridružim
Kao i byron, ja isto ponekad kucam pri izlasku iz prostorije
Life is short. Smile while you still have teeth.
ElliQuinn » wrote: Znaš, meni se ovo više čini kao APP, ne kao zbunjenost.
Vjeruj, voljela bih da je radije APP, nego demencija
Life is short. Smile while you still have teeth.
Ja pozdravljam bankomate, i zahvaljujem im kad mi daju pare, o tome sam već pisala.
Jutros sam išla popuniti formular za ZET na faks i faksirati one papire za glasanje izvan mjesta prebivališta, na kraju sam zaboravila i jedno i drugo.

A jeste kad bacile gaće u zahod umjesto u košaru za rublje?
Jutros sam išla popuniti formular za ZET na faks i faksirati one papire za glasanje izvan mjesta prebivališta, na kraju sam zaboravila i jedno i drugo.
O, da. I jaja, frkneš ih u sudoper, a ljusku ostaviš.Herp » wrote:I da ne zaboravim, istresanje Fini-mini juhe u kantu za smeće i stavljanje vrećice u šalicu.
A jeste kad bacile gaće u zahod umjesto u košaru za rublje?
gonj špadi
klonka » wrote:A jeste kad bacile gaće u zahod umjesto u košaru za rublje?
Naravno da jesam.
I cipele u vešericu.
I Punkeričinu zabljuckanu robu u suđericu.
Bešteka sam u smeće pobacala toliko da sada kupujemo samo one ikeine setove za 20 eura. Ionako ih pobacam za manje od dva mjeseca.
Zapravo, Byron je u pravu. Nije ovo kod mene samo jučer i prekjučer, a nije ni Punkerica kriva za to.
Ovakva sam oduvijek. Samo sam si brijala da sam kul i sposobna
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
- Megalodona
profesoru sam se jednom na terenu dok sam pila jutarnju kavu obratila s "mačak" 
ignorirao je, možda nije čuo
ignorirao je, možda nije čuo
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Nemam pojma. Ze zapravo nikad nije odgovorio na pitanje gdje je granica za preogromnost topika na ovom forumuElliQuinn » wrote:Kad smo pravih stvari na pravom mjestu, da vas pitam - hoće li ova gutačka tema stati na pet ili na deset tisuća postova?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-