a može li ta pretpostavka odnosno njeno objavljivanje kome donijet kakijeh neugodnosti, naročito ako nije točna?bliss » wrote:
Ni ne tvrdim da je dokaz. To je moja pretpostavka za koju sam obično govorila da je po mojoj procjeni 99,9% točna
Bojkot je. Što da radim, što?!
- Beta ženka
I meni "upalo u oko" to namjerno ignoriranje Anderlonovog posta, kao i Afrikine tvrdnje da je ona otišla dobrovoljno, a nema pristup na Moderatorski.Lord Byron » wrote:OT:
Anderlon: ove je godine banirano više nickova s preko 1000 postova nego u proteklih X godina.
Nomen Nescio: ali, od tih baniranih najveći dio su klonovi.
Jebote, ima tu posla othranit klona do 1000 postova samo da bi se podjebavalo po forumu. BTW, lik tvrdi da ovdje najebe svatko tko se usudi napisati suprotno mišljenje ili se suprotstaviti "nama".
Ili tvrdnje da nisu ljudi otišli zbog zg_sasha. Jebo te, JA sam otišla iako nisam bila direktno pogođena njegovim administriranjem, samo mi je više postalo muka to gledati.
Stvarno ekipa s "argumentima", nema šta.
Događa se, jebi ga, ono što si rekao o bedacima koji šire laži.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ja sam nedavno dok sam na ovom topiku ušla u neku raspravu s tfiti napisala da ni na forum.hr-u nisam objavljivala tko je čiji klon, pa tako to ne mislim raditi ni ovdje. Ali, kad je već napisano, zašto ne bih komentirala?prove » wrote:
a može li ta pretpostavka odnosno njeno objavljivanje kome donijet kakijeh neugodnosti, naročito ako nije točna?
- Beta ženka
Dodatak - a NAAAAAJžešći mi je demantij da modovi nisu smijenjeni, već su dobrovoljno napustili te pozicije. I to na temi gdje autor pita zašto više nije mod. Jao majko. 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
Whereabout
A gdje vidiš da je banirana prije manje od mjesec dana?dimnjak » wrote:tko je mrtva mrkva i zasto je banirana prije manje od mj. dana ako nije nista napisala od svibnja 2010.?
jel to mrkva klonka? ili sam polupala loncice
.
pretpostavka je majka svih zajeba.bliss » wrote:
Ja sam nedavno dok sam na ovom topiku ušla u neku raspravu s tfiti napisala da ni na forum.hr-u nisam objavljivala tko je čiji klon, pa tako to ne mislim raditi ni ovdje. Ali, kad je već napisano, zašto ne bih komentirala?Ionako se radi o našim pretpostavkama
potpis.Beta ženka » wrote:
I meni "upalo u oko" to namjerno ignoriranje Anderlonovog posta, kao i Afrikine tvrdnje da je ona otišla dobrovoljno, a nema pristup na Moderatorski.
Ili tvrdnje da nisu ljudi otišli zbog zg_sasha. Jebo te, JA sam otišla iako nisam bila direktno pogođena njegovim administriranjem, samo mi je više postalo muka to gledati.
da pace, osobno sam imala ok iskustvo s njime.
no neke druge stvari koje su se dogadjale smucile su mi forum. ogadile.
a administracija eyes wide shut.
vidim da je taj trend presao i na neke forumase.
dragi citatelji, ovu sezonu nosi se eyes wide shut. pljesak molim.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Nije Afrika jedina.Beta ženka » wrote:
I meni "upalo u oko" to namjerno ignoriranje Anderlonovog posta, kao i Afrikine tvrdnje da je ona otišla dobrovoljno, a nema pristup na Moderatorski.
Meni je pristup na moderatorski skinut iste sekunde kad i moderatura, iako sam otišla dobrovoljno. Nisam pitala nikad zašto, mislila sam da je to praksa
Kad sam skužila da baš i nije onda mi je bilo glupo pitat jer bi to bilo ko neko žicanje, a nije da mi se žicalo
Happy Easter!
vidim zadnji pristup forumu.Whereabout » wrote:
A gdje vidiš da je banirana prije manje od mjesec dana?
osim ako se to moze i ako si baniran.
perma ne moze.ex_anais » wrote:
Mislim da sam mrkvu vidjela sivu mnogo prije, ne sjećam se kad. Pa kad si obično baniran možeš pristupiti, a za permu ne znam.
-
Whereabout
Može se i ako si baniran, da. Možeš pristupiti privatnim porukama, iako ne i slati ih, i slično.dimnjak » wrote: vidim zadnji pristup forumu.
osim ako se to moze i ako si baniran.
Možeš i ako je perma.
.
nop.Whereabout » wrote:
Može se i ako si baniran, da. Možeš pristupiti privatnim porukama, iako ne i slati ih, i slično.
dobijes poruku da je account baniran.
nemres pristupiti porukama.
da mozes ne bi bilo onoliko postova: dobio sam ba, ne mogu do PPa, a tamo su mi bitni podaci....
-
Whereabout
PP ti se nalaze u onim postavkama lijevo, dakle ne vidiš ih gore kao inače, nego odeš u korisničke opcije i potražiš rubriku privatne poruke ili vidi privatne poruke, tako nešto.dimnjak » wrote: nop.
dobijes poruku da account baniran.
nemres pristupiti porukama.
da mozes ne bi bilo onoliko postova: dobio sam ba, ne mogu do PPa, a tamo su mi bitni podaci....
.
tocno. izgleda da je i to relativno.aisling » wrote: Kako tko. Ja recimo imam pristup, mogu čitati sve podforume, koristiti tražilicu. Ne mogu slati ni primati poruke, ni postati osim na KZB.
jer znam (i vidjela sam) da kad dobijes ban dobijes samo poruku da je acc. baniran. i ne mozes pristupiti nicemu.
zapravo, nebitno, zar ne?Whereabout » wrote:
PP ti se nalaze u onim postavkama lijevo, dakle ne vidiš ih gore kao inače, nego odeš u korisničke opcije i potražiš rubriku privatne poruke ili vidi privatne poruke, tako nešto.
koliko jos postova do loka?
-
Whereabout
Mislila sam da ti možda trebaju poruke pa rekoh da odgovorim.
Čestitamo.schmokljan » wrote:Imam samo dvije riječi za vas: Cika Strile.
.
Ukupan broj vaših poruka iznosi 74, od dozvoljenih 0.Whereabout » wrote:
PP ti se nalaze u onim postavkama lijevo, dakle ne vidiš ih gore kao inače, nego odeš u korisničke opcije i potražiš rubriku privatne poruke ili vidi privatne poruke, tako nešto.
Happy Easter!
-
- Information
-