Evo ja sam stigao.Tea Tree » wrote:Joooj, prije par danas sam negdje tu napisala da je nemoguće smisliti nešto toliko debilno, a da to već netko nije smislio. I opet se pokazalo točnim.
Ne, ne postoji već negdje pdf o Čazmatransu, postoji FORUM o autobusima i prijevoznicima.
![]()
![]()
![]()
Nisam ga stigla proučavati, ali se mogu, ovako na neviđeno, kladiti da ima koja riječ o Čazmatransu.
Nesvrstani
To je zabavno. Kladim se da im bavljenje autobusnim linijama daje osjećaj reda i sigurnosti u inače kaotičnim životima.MightyMe » wrote:
Evo ja sam stigao.Ima nešto i o čazmatransu, ali me ova tema fascinira. Već 4 godine ljudi pišu koji busevi voze na kojim linijama. ČEMU?? Još im je to u top temama.
Biti i mniti svemiropolisno
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Zaboravi delfine, autobus ih je pregazio.ex_anais » wrote:Ubili ste topic tim glupim autobusima. Vratite se na delfine.
A ti si nov.
Možda onda bolje da te ne šokiramo odmah. Zaboravi.
No dobro, Tea će se ionako izlajati kad dođe. Ima u ovom topicu raspravica o općenju s delfinima, vrlo živa i aktualna do nedavno.
Elli!!!
Meni ovdje stvarno nikad nije dosadno.ElliQuinn » wrote: Trudim se ne biti dosadna. Ili biti nedosadna.
Ribarevim majkama? Ili svojim majkama?MightyMe » wrote:Pa to mi nije ništa čudno, s obzirom da poznajem neke ribare. Naime, požele općiti s njihovim majkama čim ih vide
Zbilja sam glupa danas, još od jutra.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Dobro, jel pojebo ko u međuvremenu kaku životinju?
Bar ovi kratkovidni?
Ništa?
Pih.
Bar ovi kratkovidni?
Ništa?
Pih.
Ma šuti, vi'š da je hladno. Ne bih sad u more ni radi delfinovog.nina williams » wrote:Dobro, jel pojebo ko u međuvremenu kaku životinju?
Bar ovi kratkovidni?
Ništa?
Pih.
A ovi kopneni spavaju zimski san, manje - više.
Od početka ja navijam za klokane, samo ne nitko neće slušati.
Em je sad u Australiji ljeto, em se mogu voziti u autobusu.
Neću reći kojem. Eno vam autobusni forum pa odaberite prijevoznika, marku vozila, liniju, sve.
Joj, kako mi se spava. To je problem. Zašto mi se nikad ne spava u 11? Nego u devet, a ako sad legnem probudit ću se u dva. A kasnije ću se razbuditi i biti ovdje do 4.
Oči me peku. Nemam kapi.
Otkrila sam ljubičasti lak, s ovim essenceima koji se sporo suše i ne valjaju i prozirni su, a ovaj začudo nije proziran i nije mi posve jasno otkud se sad stvorio i kad sam ga kupila. Sporo se suši, pička mu materina jeftina. Neću lakirati ostale.
Jebe mi se za životinje. :celibat girl:
Oči me peku. Nemam kapi.
Otkrila sam ljubičasti lak, s ovim essenceima koji se sporo suše i ne valjaju i prozirni su, a ovaj začudo nije proziran i nije mi posve jasno otkud se sad stvorio i kad sam ga kupila. Sporo se suši, pička mu materina jeftina. Neću lakirati ostale.
Isto, sve isto, zato se sad i borim ostati budna da mi se ne bi to dogodilo.ex_anais » wrote:Joj, kako mi se spava. To je problem. Zašto mi se nikad ne spava u 11? Nego u devet, a ako sad legnem probudit ću se u dva. A kasnije ću se razbuditi i biti ovdje do 4.
Ne lakiram ništa niti se šminkam. Kako sam postajala starija, tako sam eliminirala jedan po jedan dio šminke. Sad sam došla do toga da se samo maskiram (stavljam maskaruOtkrila sam ljubičasti lak, s ovim essenceima koji se sporo suše i ne valjaju i prozirni su, a ovaj začudo nije proziran i nije mi posve jasno otkud se sad stvorio i kad sam ga kupila. Sporo se suši, pička mu materina jeftina. Neću lakirati ostale.
U svečanim i ostalim prigodama, uvijek samo to. :lijena:
Za, sa, kako to, što, tko, s kim? s celibatom?Jebe mi se za životinje. :celibat girl:
Edit: unda ima svoj smajlić
- nina williams
Odi u trope il jebi pingvine. Snađi se druže.Tea Tree » wrote: Ma šuti, vi'š da je hladno. Ne bih sad u more ni radi delfinovog.![]()
A ovi kopneni spavaju zimski san, manje - više.
Od početka ja navijam za klokane, samo ne nitko neće slušati.
Em je sad u Australiji ljeto, em se mogu voziti u autobusu.
Neću reći kojem. Eno vam autobusni forum pa odaberite prijevoznika, marku vozila, liniju, sve.
Ženo, ti imaš više bolesti neg Jeremija.ex_anais wrote:Joj, kako mi se spava. To je problem. Zašto mi se nikad ne spava u 11? Nego u devet, a ako sad legnem probudit ću se u dva. A kasnije ću se razbuditi i biti ovdje do 4.
Oči me peku. Nemam kapi.![]()
ex_anais wrote:Otkrila sam ljubičasti lak, s ovim essenceima koji se sporo suše i ne valjaju i prozirni su, a ovaj začudo nije proziran i nije mi posve jasno otkud se sad stvorio i kad sam ga kupila. Sporo se suši, pička mu materina jeftina. Neću lakirati ostale.
Hodat ćeš s jednim nalakiranim noktom? Nadam se da je bar srednji prst taj koji je nalakiran.
Surov je život. Žmirim napola. Još mi ova vražja puhalica kraj mene grije oči.Tea Tree » wrote: Isto, sve isto, zato se sad i borim ostati budna da mi se ne bi to dogodilo.
I kako ti misliš privući ijednu životinju? Humanošću? "Ništa na meni nije testirano na vama, ali ja bih vas rado testirala?"Ne lakiram ništa niti se šminkam. Kako sam postajala starija, tako sam eliminirala jedan po jedan dio šminke. Sad sam došla do toga da se samo maskiram (stavljam maskaru).
U svečanim i ostalim prigodama, uvijek samo to. :lijena:
Celibat vodi do boljeg seksa.Za, sa, kako to, što, tko, s kim? s celibatom?
I totalno mu ne pristaje.Edit: unda ima svoj smajlićja sam to tako, htijući se našaliti na njegov način. Kad sam stisnula submit i ovaj se pojavio, nisam mogla vjerovati.
Da znaš da sam ga imala neko vrijeme u planu za avatar.
Trenutno je kraj mene cinkova mast.
:
[/quote]misli:
Hodat ćeš s jednim nalakiranim noktom? Nadam se da je bar srednji prst taj koji je nalakiran.Pa da ljubičasto-šljokičasto kažeš nekom što misliš.
Nije nego mali, taman za onu pedersku gestu dizanja prsta dok piješ, skrolaš...
E, dobro, dobro.
A, ti meni pingvina. Pa oni sigurno imaju nekog minijaturnog, koji se još smanji na onoj hladnoći.
Čak bi mogli biti i dvospolci pa da sve obave sami sa sobom.
- nina williams
Jednostavno sam morala izdvojit ovoliki entuzijazam.ex_anais » wrote: Celibat vodi do boljeg seksa.
Mislim da trebamo osnovat kakvu zakladu da ti kupimo delfina, već si počela koještoće pisat.
-
- Information
-