Mister(azil)ije! Prvi volumen
Onaj koji ne mulja i ne prodaje maglu? čudo neviđenojudolino » wrote:Meni nije jasno - kakav je ovo marketing?
Vjerojatno se radi o prijevodu prijevoda.visekratni klon » wrote:Skineš engleski prijevod jer ti je lakše gledati s titlovima i onda skužiš da je neka budala namjerno prevodila s drukčijim frazama nego onima u govoru. Tko to radi? I onda slušaš kako se govor sudara s prijevodom, pa jebote! Ovo je drugi put da sam na to naletjela i ne kapiram. Zar nije lakše prevesti onako kako zaista i govore? Osim ako netko gleda bez tona pa mu je svejedno. I to su još kompliciranije fraze koristili. Valjda se netko pravi pametan, vježba, ko zna.
Tako imaš slavne engleske titlove za Star Wars: Revenge of the Sith, koji su engleski prijevod kineskih titlova.
Pa se tako film umjesto Revenge of the Sith zove Backstroke of the West, a proguglaš li potonji naslov, vidjet ćeš još štošta.
Rugala se sova sjenici.Lastan » wrote: Vjerojatno se radi o prijevodu prijevoda.
Tako imaš slavne engleske titlove za Star Wars: Revenge of the Sith, koji su engleski prijevod kineskih titlova.
Pa se tako film umjesto Revenge of the Sith zove Backstroke of the West, a proguglaš li potonji naslov, vidjet ćeš još štošta.
Ti, buraz, kužiš ljude isto ko što Kinezi kuže engleske titlove...
nije mi jasno koliko se nečega može prodati
npr. kupim nešto na ebayu i hoću to preprodati (po većoj cijeni, dakako
) - je li to ilegalno? ili postaje ilegalno tek kad kupim više tih stvari i krenem prodavati?
ako je ilegalno, nije mi jasno kako funkcionira njuškalo- ono, nek dokažu da to s ebaya ja nisam koristila (pa sad prodajem kakti rabljeno na njuškalu)
npr. kupim nešto na ebayu i hoću to preprodati (po većoj cijeni, dakako
ako je ilegalno, nije mi jasno kako funkcionira njuškalo- ono, nek dokažu da to s ebaya ja nisam koristila (pa sad prodajem kakti rabljeno na njuškalu)
ako je netko dovoljno blesav da kupi s njuškala ako ima na ebayu, zašto ne?
ja sam na njuškalu prodavala školsku torbu za siću (inače vrlo skupu, uščuvanu i opranu), nitko nije ni nazvao. za krevet sam opalila popriličnu cijenu, odmah sam ga prodala
ja sam na njuškalu prodavala školsku torbu za siću (inače vrlo skupu, uščuvanu i opranu), nitko nije ni nazvao. za krevet sam opalila popriličnu cijenu, odmah sam ga prodala
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Krevet je, pretpostavljam, vidio i dozivio puno lipih stvari pa mu je i vrijednost porasla.blaze wrote:ako je netko dovoljno blesav da kupi s njuškala ako ima na ebayu, zašto ne?
Bar ona emocionalna...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zekoslawa » wrote:Nemoj nju pitati tko je ona, za boga miloga, viš da obično ni sama ne zna.
tko sam? što sam? jesam li čovjek? tko/što je uopće čovjek i kada se za nekoga može reći da je čovjek? misle li tvoji prijatelji da si ti čovjek?
blue, odgovore dajem na pm, pravim se da imam privatnost na internetu.
Nema potrebe za tim. Svi znamo tko si,....Polino!!!
Svejedno. To čudo ima sto iljada kila i vozi sto iljada ljudi i baba i svačega. Nekad imam dojam da ima više žena vozačica tramvaja nego žena vozača općenito. Otkud to, šta im bi, nikako mi nije jasno.Karl Jozef » wrote:Tramvaj se vozi potezanjem male ručice u toplom...
To i ja imam dojam. 
Ozbiljno, mislim da je glavna stvar to što nije fizički teško. Žena može jednako voziti tih osam ili koliko sati kao i muško. Nije da ide posebno brzo unatoč težini, a i ne znam da su žene sporije s refleksima. Gotovo uredski posao. U autobusu unatoč svemu ima hrpa motanja, trzanja, trešnje i ja se ne sjećam da sam ikad vidio vozačicu autobusa, barem ZETovog. E sad kako je tako, a plaća je vjerojatno bolja nego službenice u ZETu dosta žena aplicira i dosta njih mora proći.
Ozbiljno, mislim da je glavna stvar to što nije fizički teško. Žena može jednako voziti tih osam ili koliko sati kao i muško. Nije da ide posebno brzo unatoč težini, a i ne znam da su žene sporije s refleksima. Gotovo uredski posao. U autobusu unatoč svemu ima hrpa motanja, trzanja, trešnje i ja se ne sjećam da sam ikad vidio vozačicu autobusa, barem ZETovog. E sad kako je tako, a plaća je vjerojatno bolja nego službenice u ZETu dosta žena aplicira i dosta njih mora proći.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Prsne karamele ne postoje višeeee
...zašto...koji bezobraznik je tu firmu zakocko, đubro nijedan...što ću ja sad kad me grlo boli...tužna sam...kako, zašto, radi čega jih više nema?
-
- Information
-