Opet gutam - ništa nisam naučila!
Macaklini su simpa. Ostavi ga da ti bude u kući, oni jedu sve te baje koje ti tamaniš.AdMulica » wrote: pričali ste o kukcima i gmizavcima! sićate se kad sam rekla da mi je macaklin uletia pod frižider? ja mislim da je on još tamonije ga niko vidia da izlazi, možda je iziša priko noći, pojma nemam...a možda je jadan umro iza frižidera!
njega ne bi ubila, al stonoge, paukove, sve baje koje lete tamanim! oprosti nico
Evo vam jedan video klip da se uvjerite da sve te užasne živine uopće nisu bezopasne. "Mnogi ljudi podcjenjuju strahote koje kriju livade... bubamare, voluharice, leptiri, samo su neki od krvoločnih napasnika..."
gonj špadi
gledala sam ihklonka » wrote: Macaklini su simp, da. Ostavi ga da ti bude u kući, oni jedu sve t baje koje ti tamaniš.![]()
Evo vam jedan video klip da se uvjerite da sve te užasne živine uopće nisu bezopasne.
mislim da sam sve njihove videe pogledala!
jesi gledala naslon za lakat?
baka jelica
meg ti je glupa!!! :xlux:
Obožavam ih. Otvorit ću im fan temu. 
Stalak za lakat. Teatar. Ali najnajnajdraži su mi Huligani Euro 2008. "Cigo je u zatvoru, pa šta, jel naš zatvor, e? Pa pustiće ga za vikend, šta se treseš. Ne pilaj me sa tin." Bogovi.

Stalak za lakat. Teatar. Ali najnajnajdraži su mi Huligani Euro 2008. "Cigo je u zatvoru, pa šta, jel naš zatvor, e? Pa pustiće ga za vikend, šta se treseš. Ne pilaj me sa tin." Bogovi.
gonj špadi
Prije neki dan sam skužila da sam smaknula tarantelu. Nije bilo namjerno. Naime, stavila sam u kuhinjski ormar one ljepljive nešto za moljce.
Kad se zalijepe još su živi i lamataju krilcima i ostavljaju onaj prah i tako. Uglavnom, umiru sporo.
I valjda je bidna tarantela vidjela ta lamatajuća krilca i htjela ih pojesti, pa se zalijepila.
Kad sam je otkrila već je bila nekako sasušena.
Pok, Tupelo.
Odpok, Tupelo.
Kad se zalijepe još su živi i lamataju krilcima i ostavljaju onaj prah i tako. Uglavnom, umiru sporo.
I valjda je bidna tarantela vidjela ta lamatajuća krilca i htjela ih pojesti, pa se zalijepila.
Kad sam je otkrila već je bila nekako sasušena.
Pok, Tupelo.
Odpok, Tupelo.
aaaa aaaa aaaaklonka » wrote:Obožavam ih. Otvorit ću im fan temu.
Stalak za lakat. Teatar. Ali najnajnajdraži su mi Huligani Euro 2008. "Cigo je u zatvoru, pa šta, jel naš zatvor, e? Pa pustiće ga za vikend, šta se treseš. Ne pilaj me sa tin." Bogovi.![]()
![]()
'čim nije bilo mrtvih, nije bilo tuče, a? '
kraljevi!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Drago mi je da je petnaest do dvanaest nekom još jutro, osim meni.Megalodona » wrote:dobro jutro
pijem kavu s rumom i cimetom
-- trkelj---
i tako...
krasno jutro
---trkelj---
jebote, šta sam prpošna jutros
Nije ni čudo što si prpošna, bit će da je to rum s cimetom i kafom
Melody » wrote:Ti, klonka, bar imaš izgovor, još studiraš. To ti je, kako da kažem, dio životnog stila u tom razdoblju.
Meni ne preostaje ništa drugo nego da se boemišem. Eto - onda mi kažu da alternativni stilovi življenja nisu prisila, nego izbor![]()
Njena majka se nikako ne bi složila s konstatacijom "dio životnog stila u tom razdoblju".
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
A čuj, najvažnije je da se klonka sa svojim dijelom životnog stila u tom razdoblju slaževrrrlet » wrote:
Njena majka se nikako ne bi složila s konstatacijom "dio životnog stila u tom razdoblju".
Po mom iskustvu, starci su skloni još gore drobiti ako taj stil nastaviš primjenjivati i nakon faksa.
Tad već počinju sumnjati da si... takva osoba?
Vrrrle, neopisivo ti hvala što ni na ovom kutku svemira ne mogu pobjeći od majčinih riječi. 
Kutna slika

Odoh. Pisati. Seminar.
Ne mislim na kasno buđenje, to volim. Nikad neću biti jutarnji tip.
Kutna slika
Odoh. Pisati. Seminar.
Ma jok, neopisivo me nervira, ali moji prijatelji imaju neku sumanutu teoriju da mi se sviđa.Melody » wrote:A čuj, najvažnije je da se klonka sa svojim dijelom životnog stila u tom razdoblju slaže![]()
Ne mislim na kasno buđenje, to volim. Nikad neću biti jutarnji tip.
gonj špadi
Ma voli te majka tvoja. Mislim da se odavna pomirila da si... takva.klonka » wrote:Vrrrle, neopisivo ti hvala što ni na ovom kutku svemira ne mogu pobjeći od majčinih riječi.![]()
A od majke nemereš pobić. Mame su uvijek u našim srcima.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-