Reći će ti sama ako bude htjela.
.. simbol zvan čežnja...
Ali.Zekoslawa » wrote:Reci mi, molim te. Da znam odmah, neka me ubije odmah. Neću je više moći gledati istim očima.
Kosa mi je konačno prodisala nakon što sam je ubijala dva mjeseca K plus koprivom, nabijem na koprivu one koji se kunu da je to super šampon.
Zekoslawa » wrote:Ali. Ali, jebote.![]()
Uvijek sam je cijenila.![]()
Meni kosa uvijek "prodiše" kad promijenim šampon. Pa se nakon nekog vremena zasiti.
Ja sam svojedobno zakeljila sliku čimpanze uz njegovu.
Ma je, ali ovaj je bio kosoubojica. Slama, slama koja se masti i ne pere dobro. Fuj, fuj i fuj.
Jednom?Zekoslawa » wrote:A dobro, i nama će se netko jednom rugati.
Nemoj samo da sada svi muškarci budu u tvom redu.
Evo unda čeka samo da kažemo neku glupost da kokičari. Sad mu je dosadno jer nema bivših, bise ni tuke.
Neće, tebe bolje vide.
Za neke je čak i govorio, zapamtila sam jednu ili dvije. Onu s brojem i onu šta liječi.Zekoslawa » wrote:Ajmo onda malo nagađati kako se udove mačke zovu.
Neće. I sladoled Bla Bla je bio na sniženju.Zekoslawa » wrote:Idem ja opetat suđe. Dotad će eksača imati 18 iljada postova.
A istina, možda malo i utegneex anais » wrote:
Pa bolje nego da ti ispadne.Vidi se i kroz običnu majicu trbuh, ali bolje nosit nju nego top.
Ali neću takav svjedno, nek se vidi raskoš
Ja imam neki bablji i briga me, ionako se neću kupat.
http://www.index.hr/black/clanak/zovite ... 82529.aspx
Ja odabirem denial za 14 dana.Zekoslawa » wrote:Kako misliš "oduži". Ja sam cijeli mjesec u PMS-u.
A ono, kasni mi nešto sitno.
Da, ovo zasigurno svi žele čuti.
Nego, kupila sam neki balzam za usne i piše na njemu urea. Men se to gadi. Mislim, to je mokraća alike.
p.s. Jede mi se smoki.
-
- Information
-